Šta trenutno slušate?
Forum Zabava Muzika

PARTYzan PARTYzan   19.10.2018 u 01:39

nije loša pesmica; od ovog žanra mi takođe nije loša ni In my mind samo bi mi više prijao drugačije modifikovan vokal
youtube.com/watch? ... nMaFg
Pa nije toliko žnaru Raye nekako je mešavina ne baš lepog i simpa
Kad smo već kod rodne netolerancije i mizoginije posle dužeg vremena Šešelj je izjavio nešto zbog čega sam se nasmejao. Dragani Čomić u skupštini rekao "prvo obrij brkove pa dođi na sednicu"
Edy Edy   20.10.2018 u 11:45

Vanessa Carlton - A Thousand Miles
Edy Edy   20.10.2018 u 11:50

Five for Fighting - Superman (It's Not Easy)

zna ovu svak

i evo i ova
Plain White T's - Hey There Delilah
FoX FoX   20.10.2018 u 22:21

Zarazan i lep refren...ne i cela pesma. Ali može da prođe za "background" slušanje

BRIANNA - Lost in Istanbul
Cranium Cranium   21.10.2018 u 00:31

FoX (20.10.2018/20:21)
Zarazan i lep refren...ne i cela pesma. Ali može da prođe za "background" slušanje

BRIANNA - Lost in Istanbul
youtube.com/watch?v=Y
Kasnis lijo kasnis iiiih kad sam ja to postavio. Skroz mi je kul koncept kanala "Muzika Trakije" Jer je manje vise sa ovih prostora. Tjst tromedja danasnje Bugarske, Grcke i Turske. Deep house i etno mora da zvuci kul.
FoX FoX   21.10.2018 u 00:39

Bio si postavio Violin song

Jeste brate.. "Mahmut" fazon mi se baš sviđa. Ali vidim da i ostali turci pokušavaju da se probiju sa sličnim fazonom.
Turski etno + deep house..baš dobra kombinacija.

Zaboravih i ovu obradu. Super je

Mahmut Orhan & Colonel Bagshot - 6 Days

Cranium Cranium   21.10.2018 u 00:44

FoX (20.10.2018/22:39)
Bio si postavio Violin song

Jeste brate.. "Mahmut" fazon mi se baš sviđa. Ali vidim da i ostali turci pokušavaju da se probiju sa sličnim fazono
j**o majku, ubedjen sam da sam je postavio Sad je trazio u pretrazi foruma, nema. Moguce da sam samo podelio link sa jutjub kodom, a nisam zapisao ko je artist itd. Primetio sam da sam i to krenuo da radim. I ovu 6 days sam izgustirao.
Cranium Cranium   21.10.2018 u 00:52

Edit, izgleda da ipak nisam podelio. Bar ne ovde, premotavam film, to sam podelio na whatsapp-u jednom prilikom. Aaaa ladno nisam Ja se izvinjavam. Ali evo zamene.

blackfoxwap.tk/forum/i ... 47962
FoX FoX   21.10.2018 u 01:00

Hahaha ja baš isto tražio po forumu i čak sam i yt link ukucao, ništa

Može, može hm, ova Honesty ima jedan deo koji me podseća na jedan projekat
Cranium Cranium   21.10.2018 u 01:22

FoX (20.10.2018/23:00)
Hahaha ja baš isto tražio po forumu i čak sam i yt link ukucao, ništa

Može, može hm, ova Honesty ima jedan deo koji me podseća na jedan proj
Aaaa krenule su takve fleske da te lupaju. Najs najs. Mene sad sve podseti na nesto drugo, da li projekat, da li na neku drugu matru.

Forum početna