YouTube klipovi
Forum Tehnologija Internet

Zvezdas Zvezdas   28.11.2017 u 13:58

hahaha kome smeta moj govor? napusti sahranu a zmaj i jeste čoban,koliko ja znam on ima neko imanje,stado u sipovu valjda koje gleda itd...farmu tako reci... a dobro se razbio

party,nema potrebe da gledas parove,tvoja voditeljka je sada u izvrsnom odboru sps-a uclanis se u sps i kazes da si njen fan i dace ti ona neku funkciju
PARTYzan PARTYzan   28.11.2017 u 17:43

Evo zrtvovao sam se kad sam cuo da je pao, za njega tesko da ti bude zao premotavao i nznm zasto klip traje toliko moglo je duplo krace
Ma cek da prvo ona dobije funkciju da bi mogla da deli Ja bih radije nju nego funkciju
Zvezdas Zvezdas   28.11.2017 u 18:08

PARTYzan (28.11.2017/16:43)
Evo zrtvovao sam se kad sam cuo da je pao, za njega tesko da ti bude zao premotavao i nznm zasto klip traje toliko moglo je duplo krace
Ma cek da
Pa do nje mozes samo preko funkcije to ti i ja kazem
PARTYzan PARTYzan   28.11.2017 u 22:10

Ma nije ona tak'a ;-) ahahaha
Znaci Bojance u SPS-u, da se ne zacudim ako obeca u predizbornoj kampanji prenos Parova 24 h dnevno umesto trenutnih 20
FoX FoX   05.12.2017 u 19:54

A evo i ovog klošara...ooo majko moja...
Aca lukas u akciji "pauk mi odneo auto"
Zvezdas Zvezdas   05.12.2017 u 20:00

realno ni ja nebih drugacije mozda reagovao al on ima dobre pesme stare i par novih...
PARTYzan PARTYzan   05.12.2017 u 20:01

još jedna pokazna vežba kako izgleda kad se neki problem ne tretira na stručan i odgovoran način ... RECI NE DROGAMA!
BORBA PROTIV DROGA: MOGUĆA MISIJA!
FoX FoX   05.12.2017 u 20:05

Pa onda ni ti zvez nisi ništa bolji od njega
Ne treba se ovako ponašati, kao da si sišao sa planine..treba imati dostojanstvo..jest teško u ovoj propaloj srbiji ali bolje nego da izgledaš kao neki čoban...
Kul je on lik ali ovde ga pretera..+ što se istresa na obične radnike koji malo veze imaju sa politikom pauk službe..
Zvezdas Zvezdas   05.12.2017 u 20:09

pa dobro nije trebao da petlja malog sa tim paukom... al nije ni lako kada ti tako uzmu auto,a i bezobrazni su brt,gledao sam neki klip kako se izivljavaju na nekoj devojci,uzeli auto i nece da vrate dok ne dodje da plati,ona nudi da plati ispred kuce oni nece,i na kraju komunalna policija intervenisala...
Cranium Cranium   05.12.2017 u 22:05

Ne radi audio nesto

Forum početna