Friends
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
Cranium Cranium   13.06.2014 u 04:03

Onaj osecaj kad se u pola 2 ujutro valjas od smeha. Najbolja serija ikada. Bila epizoda kada Chendler upoznaje Dzindzer koju je Dzoi greskom bacio nogu u vatru da se ugreje. ahahahahahaha
FoX FoX   20.07.2014 u 22:00

Eeee poceo sam da gledam prijatelje
Trenutno sam na sezoni 1 epizoda 10
I ovako...Ross,fibi i rejchel su mi najdlicno: Ross pogotovopodseca me na jednog ortaka...sav smotan,lud itd(pre neko vece sam se valjao od smeha...on i rejchel u perionici vesa ) Chandler me od prve epizode nervira.. nznm,ljigav mi nekako jest da nekad odvali ali nista special(za sad) Joey mi nista specijalno(za sad)...Monica onako...nista specijalno i tako...svidja mi se serija za sad
Cranium Cranium   21.07.2014 u 02:59

Ahahahahahahahahah. Tooooooooo. :-). Konačno si počeo da gledaš. :-) Chandler te nervira? Chendler je najjači lik u seriji. Jesi stigao do epizode kada se zaglavio u banci sa onom manekenkom? Pooolako tebra, tek ćeš da se valjaš. Svi su oni podjednako zastupljeni. Svako ima svoje atribute. Ros je smotan do zla boga, Chandler isto tako, plus je frustriran od žena. Dzoi glup ko točak, Monika je Monika, sve pod konac. Rejčel lujka i glupa, a Fibi je kao hipik. :-)
FoX FoX   21.07.2014 u 03:05

Samo sto je king ostavio spojler bez upozorenja ,al dobro...Znaci ostale sezone su isto ok?
Cranium Cranium   21.07.2014 u 03:06

Sve su brutalne. :-)
Cranium Cranium   21.07.2014 u 03:07

Ovo što sad gledaš je iz 94 godine. :-)
FoX FoX   21.07.2014 u 03:09

Da brate...a ja mislio da su poceli sa snimanjem 2000 al jos bolje sto je starija,ima onaj stari smek serija sa dusom
Cranium Cranium   21.07.2014 u 03:12

To ti kažem. :-). Šta ti je baš bilo smešno iz ovih epizoda?
Cranium Cranium   21.07.2014 u 03:17

Aahahahahahahaha. Setio sam se kad se Rejčel smorila. I dolazi Fibi, znam tačno kako ti je. Kad sam ja prvi put došla u grad, kad mi se majka ubila, živela sam sa jednim albinom, a onda se i on ubio....napriča joj pola sata. Rejčel stala, gleda je. WTF? Dolazi Ros....aaaa reč koju tražiš je anyway. :-)
FoX FoX   28.07.2014 u 00:40

Cranbery (04.11.2012/22:28)
Ros je Monikin brat, proucava dinosauruse , smarac o nauci , smotan sa ribama iako se 3 puta zenio. Zena mu postala lezbejka.
Ross se 3x zenio?????-.- Stigao sam do 3.sezone hahaha vec mi je postala jedna od omiljinih serija
A sto se tice naj scena..nznm ima ih puuunooo

Forum početna