Friends
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
Cranium   03.06.2021 u 16:03

Ne mogu da se nateraaam, office je krenuo da mi bude monoton. Koncept je dobar, ali brzo dosadi ako se ne gradi. Sto kazes, stvar ukusa.

A friends je brate sitcom bree, kao pozoriste. A pritom su fore bezazlene. Sta bre losa gluma?! Pogledaj opeeet.
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
FoX FoX   03.06.2021 u 19:44

Cranium (03.06.2021 / 14:03)
Ne mogu da se nateraaam, office je krenuo da mi bude monoton. Koncept je dobar, ali brzo dosadi ako se ne gradi. Sto kazes, stvar ukusa.

A friends je bra
Jest sitcom zato kažem da ne bih da poredim te dve serije
Office je kao "mockumentary sitcom". Mada po meni nije sitcom nego samo "mockumentarac".

Gradi se brt, svaka sezona donosi nešto novo.
Ali eto, kao što Prijatelji nisu za svakoga tako ni Office. Ne dižem u nebesa "Office", da se razumemo. Nije savršena ali meni je ipak najbolja iz tog žanra.

Što se glume i prijatelja tiče, po meni Monika prednjači sa lošom glumom. Rejčel klimava. Bar u početku, prvih par sezona. Kasnije su donekle svi ok.

Elem, pisao sam na prethodnoj strani koliko novca su glumci Prijatelja zaradili po sezonama. Ali izgleda da je zarada mnogo veća bar što se ovog specijala tiče. Spominje se cifra od 5M

"Dugo očekivano novo okupljanje "Prijatelja", odnosno specijal koji je emitovan prošlog četvrtka na "HBO Maks" kanalu, doneo je Dejvidu Švimeru, Metu Leblanku, Metjuu Periju, Dženifer Aniston, Kortni Koks i Lisi Kudrou po pet miliona dolara, tvrdi izvor magazina "Forbes".

Nije loše za jednokratni angažman, ali ništa posebno u poređenju sa onim što su zaradili tokom skoro tri decenije dugog prikazivanja sitkoma, piše "Forbes".

Izuzetno popularna televizijska komedija ostvarila je gotovo 1,4 milijarde dolara od početka emitovanja 1994. godine. Od toga, "Forbes" procenjuje da je šest zvezda "Prijatelja" dobilo skoro 816 miliona dolara zarade pre oporezivanja, što je otprilike 136 miliona dolara za svakog od njih."
Cranium Cranium   03.06.2021 u 21:41

FoX (03.06.2021 / 17:44)
Jest sitcom zato kažem da ne bih da poredim te dve serije
Office je kao "mockumentary sitcom". Mada po meni nije sitcom nego samo "mockumentarac".

Gradi
To je i meni palo na pamet, brate znas koliko puta je reprizirana serija u svim zemljama sveta. Oni su svake godine jaki kao crna zemlja, buuukvalno sada znamo zasto niko od njih ne snima nista od serija, filmova. Bar ne cesto. Puni su ko brod i bole ih ku**c.
Shone Shone   03.07.2021 u 02:44

Gledao sam i Friends i Office ali Mucke su zakon ahahaha
Cranium Cranium   29.10.2023 u 10:45

Umro Metju Peri, piiiiih j**em te sudbino. Zasto su uvek najsmesniji likovi iz drustva uvek sj**ani, privatno nesrecni. Znam ih gomilu. A ubedjen sam da je i Metju bio takav. Smor
Welicak94 Welicak94   31.10.2023 u 00:36

Koliko sam pročitao, bio je zavisnik od narkotika i alkohola. Išao na lečenja, pa se navukao na lekove... Jbg.
FoX FoX   03.11.2023 u 13:01

Taman se bio malo vratio u normalu.
Ovih dana samo o njemu pišu na portalima. Šta je jeo, s kim je bio, šta će biti sa ljubimcem...
atom atom   27.12.2023 u 08:09

Ima gde da se skine kompletna serija? Ja ne mogu da nađem dobar torrent, sve nešto sa malo sidera...
FoX FoX   27.12.2023 u 09:10

@atom, Mislim da ti je najbolje da skidaš sezonu po sezonu. Imaš torente ovog sujaidra, ima sve sezone i koliko vidim dobro su sidovane. 1337x.to/torrent/62306 ... mprg/
Cranium Cranium   29.12.2023 u 19:11

@atom, Imas na video klubu irisa. Sa sve prevodom, bruka dobra stvar.
Cranium Cranium   27.06.2024 u 20:01

Nisam gledao ne pamtim, nema se vremena. Setio sam se serije "the odd couple" gde je Metju poslednji put upao u neku seriju. Tugaa brt tugaa

Forum početna