Gendza Gendza   27.01.2013 u 19:44

Ja ne znam da pricam viceve :'(
FoX FoX   18.02.2013 u 02:29

Gendza (27.01.2013/18:44)
Ja ne znam da pricam viceve :'(
isti slucaj samo,kod mene je problem sto brzo zaboravim vic divim se ljudima koji znaju 20,30 viceva napamet,i to nisu bas kratki vicevi
KinG KinG   18.02.2013 u 06:15

li ja zato znam po 100 kratkih
Mikili Mikili   25.02.2013 u 08:23

Zasto plavusa slaze knjige na policijska kola?
...Zato sto na njima pise Police...
Mikili Mikili   25.02.2013 u 08:29

Sedi mali Jovica,i pise pismo...
naidje mama i pita ga:
Jovice sta radis?
Pisem pismo Perici..
..Ali Jovice,ti ne znas da pises:
Da mama,ali ni Perica ne zna da cita... .
atom atom   25.07.2014 u 19:46

Otvorila se pekara u šumi,i stale sve životinje u red.Dolazi zeka,gura se kroz red i govori:"Izvinite da prođem samo,izvinite.",stigne do medveda i kaže mu:"Izvini medo,samo da prođem."Medved mu kaže:"Ajde bre mali beži tamo da te ne izgazim ovde!"zeka uporan:"Ali da prođem samo."Medved ga izubija i baci ga na kraj reda.Zeka ustaje,briše prašinu sa sebe,i opet se gura kroz red:"Izvinite.Samo da prođem.",dolazi do medveda,a medved mu kaže:"Opet ti!Prebiću te opet.Čekaj svoj red kao svi mi.",zeka mu kaže:"Ali medo,ja moram da prođem.",medved ga opet polomi od batina i baci ga na kraj reda.Ustaje zeka i kaže:"Ma boli me ku*ac,neću ni da otvaram."
Tommy Tommy   03.08.2014 u 21:07

Psihijatar: Cigo je l' imaš neku fobiju ?
Ciga: Nemam Doktore majke mi, al' ima jedan moj komšija Oktaviju
atom atom   03.08.2014 u 21:27

Nagla se lisica nad reku da popije malo vode,video to zec pa se zaleti i uhvati da j*be lisicu.Lisica se razbesni i krene da juri zeca kroz šumu,zec se sakrije u jedan žbun i preruši se u šumara.Naiđe lisica i pita ga:

-Izvinite,da niste videli jednog zeca kako trči ovuda?

A zec će:

-Kog? Jel onog što sam te j*bo...
EdGe EdGe   03.08.2014 u 22:07

Sjeda Mujo u autobus,a pored njega jedna prelijepa časna sestra. Mujo je odmah pita:
-Očeš mi dati malo...
-Ja sam udata samo za Boga! Izađe iz autobusa.
Gleda sve to vozač i kaže:
-Slušaj,ta časna sestra ti svakog Utorka u 00:00 h odlazi na groblje, gdje su joj sahranjeni roditelji i moli se.Ti obučeš neku bijelu haljinu,staviš neku bradu,malo sjaja po bradi i kažeš da si Bog,i ona će morati da t
i da.
Tako i bude. Premaskira se Mujo u "Boga",i kad je vidio da dolazi časna sestra, on iskoči pred nju i kaže joj:
-Ja sam Bog,moraš mi dati pi*ke!!
-U redu,ali ćeš se morati zadovoljiti analnim sexom,jer hoću sačuvati nevinost.
-U redu.
I j**e Mujo,j**e,analno,i kad je završio skine bradu i haljinu i kaže:
-Vidi,ja sam Mujo iz autobusa.
A časna sestra skine onu kapuljaču i kaže:
-Vidi,ja sam vozač autobusa!
EdGe EdGe   03.08.2014 u 22:08

Dodje pop da osvesta kucu , i sad pita ga ovaj covek koliko ti je to , kaze pop , pa negde do 50 eura , a ovaj ce : ma preskupo mi je to , moze li za 20 ? Kaze pop , ja ti brate mogu to za 20 , al ti to ku***u ne valja

Forum početna