Cranium Cranium   22.07.2012 u 19:18

Ubiju Obamu, svet vec pocinje da klizi u rat...kad na onom svetu Obama naidje na svetog Petra. Sprovodi ga Petar kroz hodnike...ti si bio predsednik jel da? Jesam! I zoves se Barak? Jeste! Otkud znate?? Pa ja sam sveti Petar, ja sve znam. I ono sto se desilo, i ono sto ce se desiti. Hoce li biti rata izmedju nas i Rusa? E to vec nesmem da ti kazem. Pa reci mi molim te! Nesmem...zabranjeno mi je. Misli se Obama kako da ga zaj**e...i kaze. A hoce li se piti Koka kola? E to vec mogu da ti kazem...hoce. Obama sav srecan. A koliko ce da kosta?? 50 rubalja.
KinG KinG   22.07.2012 u 21:30

Bila neka nesreća na moto gp šampionatu i ubio se neki vozač. Dolazi on na vrata raja i kaže mu sveti petar. Možeš da voziš motor u raju ali samo do 60km na sat. -a u paklu. E u paklu kolko oćeš ali ćeš svaki put poginuti extremno bolnom smrću. I ovaj se odluci za raj . Vozi on u raju i pored njega proleti isus na 120km na sat na bmw motoru. Sledeći dan proleti isus sa 170 km na sat na hondi. Sledeći dan proleti isus sa 230km na sat na ducati-ju. Ode vozač kod svetog petra i pita kako ovaj može da vozi 230 i da isprobava motore a sveti petar mu kaže -jbg ,tatin sin
DR_
Dr_Psycho  
 24.07.2012 u 05:41

. Kako peder skida prezervativ nakon SEX-a? Pa, prdne!
DR_
Dr_Psycho  
 24.07.2012 u 05:42

Peder istetovirao traktor na penisu. Pre seksa pita ga partner zasto bas ruzni traktor na tako lepu stvar? Pa necu valjda mercedesom kroz govna!
DR_
Dr_Psycho  
 24.07.2012 u 05:43

Kupala se dva pedera u moru.Jedan od njih se poser i govno pliva. Drugi ce na to: Vidis dragi kako pliva plod nase ljubavi.
DR_
Dr_Psycho  
 24.07.2012 u 05:43

j**u se dva pedera ispod mosta, kad u tom trenutku vidi ih policajac i kaze, alo staradite to, ma nista evo hladimku**c u Savi. Policajac ce na to, nije ti ovo Sava ovo je Dunav, a peder kaze Savo izvadi licnu kartu i pokazi coveku ko si!!!
DR_
Dr_Psycho  
 24.07.2012 u 05:44

Guzila se dva pedera celu noći slijedeće jutro jedan od njih se iskrade u kupatilo. Drugi ode za njim i zatekne ga kakopere govno u umivaoniku. "Padobro, čoveče, �to to radi�?" "Perem plod na�e ljubavi!"
DR_
Dr_Psycho  
 24.07.2012 u 05:45

Dosao peder na pumpu, izasao iz automobila i stavio crevo u dupe. Izlazi radnik i vice: -'Ej, manijace, to je dizel! -Meni je super!
DR_
Dr_Psycho  
 24.07.2012 u 05:46

Peder se sprema za posao, sidje u kuhinju, a decko mu d**a u torbicu. "Ljubavi, sta radis?" "Pripremam ti rucak"
DR_
Dr_Psycho  
 24.07.2012 u 05:58

Zadala učiteljica sastav na temu:"45 godina u mraku pod Titovim režimom".
Svi pišu, samo Perica sedi mirno (napisao je jednu rečenicu).
• Piši, Perice, vreme prolazi! - opominje ga učiteljica.
• Napisao sam - mirno kaže Perica.
• Pa šta si napisao, za to kratkovreme?
Uzme mu svesku da pročita šta je to on napisao, a ono piše:
"j**o JA MATER ONOME KO JE UPALIO SVETLO".

Forum početna