21. Decembar 2012
Forum Misterije & Natprirodno Misterije

FoX FoX   13.11.2012 u 21:56

ahahahah ja iskreno mislim da od smaka kao i uvek nece biti nista...iskreno voleo bih da se smak desi,da prezivi samo par njih to bi bila ludnicaaaaaaaa:tupavko:
marun marun   14.11.2012 u 20:47

A to bOli
Edy Edy   14.11.2012 u 20:48

BlackFoX (13.11.2012/20:56)
ahahahah ja iskreno mislim da od smaka kao i uvek nece biti nista...iskreno voleo bih da se smak desi,da prezivi samo par njih to bi bila ludnicaaaaaaaa:tupavko:
"njih"?!?!?! mss valjda "nas" to sam sanjao u više navrata ja bi uzgajao koke i krave u parku u blizinu svog stana a ono nigdje nikog...
FoX FoX   14.11.2012 u 21:35

dobro moze i "nas" vozio bih najbolja kola ,avione,kamione,ceo dan krkao u nekom velikom marketu....brateee sta sve ne bi probaooooo
Zvezdas Zvezdas   15.11.2012 u 19:55

Haha fox gde da nadjes avion,kamijon,auto... Jesi ti uopste citao sta ce da se desi
Edy Edy   15.11.2012 u 19:58

BlackFoX (14.11.2012/20:35)
dobro moze i "nas" vozio bih najbolja kola ,avione,kamione,ceo dan krkao u nekom velikom marketu....brateee sta sve ne bi probaooooo
ma ne bi dugo pošto ne bi bilo koga da održava struju hladnjaci ne bi radili i meso i mesnati i mliječni proizvodi bi se sad pa sad pokvarili. Zato bi vjerovatno prvo navalio na meso za doručak pile, za ručak kakav odrezak za večeru ribu (lagano pred spavanje )... ali to bi bilo samo hrana... moraš gledat na duži vremenski period. Prvo nabavi krave, koke i jednog bika i pijevca pored toga pokušaj pribavit kakvo stado ovaca.. u park ili najbližu zelenu površinu i sadi i uzgajaj ali to samo ako ima kakvo žensko u blizini, ako ne, onda u potragu! možda ne odmah ali nakon mjesec sigurno treba obnoviti ljudsku vrstu u tom slučaju i kakav avion? bolan nema ko da te nauči letit kako ćeš onda da letiš?
Edy Edy   15.11.2012 u 20:02

Zvezdas (15.11.2012/18:55)
Haha fox gde da nadjes avion,kamijon,auto... Jesi ti uopste citao sta ce da se desi
ma samo bi nestalo gravitacije, okeani bi počeli da se penju na planine i sve bi bilo poplavljeno... pored toga možda bi to uticalo i na atmosferu, možda ne bi bilo zraka ovo u slučaju obrtanja polova... a jeste li znali da se polovi na suncu obrću svakih 11 godina ne znam koliko je to tačna info ali sam za to čuo... ili ako bude pomjeranje kontinenata zamisli samo, kako bi to bilo ali mi smo više mislili na tip kraja kao svi ljudi pomru osim nas nekoliko bez drastičnog mijenjanja svijeta
FoX FoX   15.11.2012 u 20:05

Edyka (15.11.2012/18:58)
ma ne bi dugo pošto ne bi bilo koga da održava struju hladnjaci ne bi radili i meso i mesnati i mliječni proizvodi bi se sad pa sad pokvarili.
pa postoje generatori,samo nabavis benzin,a benzina ima na svakom cosku... a i sta ce ti struja,udjes u neki veliki market,uzmes cips i cokolade,smoki i ostale grickalice snasli bi se
ma dobro,ne moram da vozim avion,bitno da mogu da radim sta pozelim:tupavko: odem do havaja,malo do njujorka itd ludnicaaa breee
a zvezdas,pa dobro valjda ce ostati neki auto brate...ima ih na milijarde...nije moguce da sve unisti smak sveta
Edy Edy   15.11.2012 u 20:09

BlackFoX (15.11.2012/19:05)
pa postoje generatori,samo nabavis benzin,a benzina ima na svakom cosku... a i sta ce ti struja,udjes u neki veliki market,uzmes cips i cokolade,smoki i ostale grickalice snasli bi se
ma dobro
jesi ti svjestan koliko ti treba dok dođeš do tamo? morao bi ili avionom ili brodom... a neznaš nijedno da voziš da ne govorim o navigaciji...
Edy Edy   15.11.2012 u 20:09

BlackFoX (15.11.2012/19:05)
ma dobro
i to za auta si u pravu jer ako si ti uspio da preživiš onda je valjda i auto ostalo čitavo

Forum početna