Zasto Ameri mrze fudbal?
Forum Misterije & Natprirodno Misterije

FoX FoX   27.11.2012 u 11:41

Jedna od najvecih misterija za mene je bas ovo Zasto Ameri mrze nas fudbal(soccer)?Igraju i Bejzbol i ragbi,i to obozavaju...po meni je i jedan i drugi "sport" besmislen...takodje i golf,koji je tu i tamo ok...kako bre oni mogu da gledaju ragbi,ja jednom pokusao i zaspao... Vasa misljenja
**N-e-k-s** **N-e-k-s**   27.11.2012 u 11:56

zato sto su debili
ROK
roky  
 27.11.2012 u 11:56

Ja golf i bejzbol igram u slobodno vreme
FoX FoX   27.11.2012 u 12:00

pa dobro,ajd golf i bejzbol(tu i tamo) ali ragbi? njima je nas fudbal smor zivi
SRB
Srbenda  
 27.11.2012 u 12:03

Zato sto su debili sto rece covek iznad...ameri, e oni su tek zbunjeni tebra
**N-e-k-s** **N-e-k-s**   27.11.2012 u 12:05

ma oni bre ne znaju ni gde je Beograd posto su glupawi ne pismeni tako da nisu wredni komentarisanja sta je njima smor ili glupo kod nas u evropi
SRB
Srbenda  
 27.11.2012 u 12:14

Isprani su im mozgovi i to u fullu...kod nas se isto radi na tome preko tv-a i hrane tebra...nemas ni jedan proizvod a da nije pun hormona i kojekakvih hemikalija. Zato kupujte od srpskog seljaka tako cete najbolje pomoci nasoj ekonomiji. Oni light majonezi i ostala "light" sranja? Klonite se toga...
SRB
Srbenda  
 27.11.2012 u 12:17

Udaljili smo se od teme al jbg Danas cela plata ide na hranu + hiljade ljudi kod nas ima samo jedan obrok...ili ni jedan . Svi su mi u bg a ja se vratio ne znam kako cu al ide nekako... Ahah
**N-e-k-s** **N-e-k-s**   27.11.2012 u 12:17

na bre sve neki engleski naziwi ko da ne ziwimo u Srbiji nekada to nije bilo sad bre neki pola reci potworilo se u strane
SRB
Srbenda  
 27.11.2012 u 12:23

**N-e-k-s** (27.11.2012/11:17)
na bre sve neki engleski naziwi ko da ne ziwimo u Srbiji nekada to nije bilo sad bre neki pola reci potworilo se u strane
Da, primetio sam taj "fenomen"... Kod politicara i medija pristutno je u velikoj meri koriscenje "izraza" koji nisu ni primereni a cak ni gramaticki ispravni. Razlog je njihova nepismenost pa ovim pokusavaju ispasti akademici al im ne uspeva i samo se blamiraju... Pucam od smeha kad ih slusam na tv-u... Da ne poveruje covek sta sve majka moze da rodi ahaha

Forum početna