Putovanje vremenom
Forum Misterije & Natprirodno Misterije

FoX FoX   01.12.2012 u 00:13

Edyka (30.11.2012/12:05)
evo da obajsnim bolje ti odes deset godina u proslost... uzmes pusku i ubijes samog sebe... ako si mrtav onda neces moci da za deset godina putujes kroz vrijeme kako bi sam sebe ubio puskom sto
ahhahh razumem sad,pa sta hoces da kazes onda?po toj teoriji koja je logicna onda sve ovo pada u vodu?jer kakva korist od svega toga,ja odem u buducnost ,nznm ni sta me ceka ,i samo me zvekne neki leteci tanjir i ja na mestu mrtav,i cao zdravo
Edy Edy   01.12.2012 u 00:17

hahaha ma kakvi leteći tanjuri zna se da će svi da pocrknu ako se ne stabilizira ovo stanje na planeti ... a ako se stabilizira valjda cemo ici putem teleportacije tanjira nece biti samo vitaminske pilule i slicno
Edy Edy   01.12.2012 u 00:21

pa i ne bas postoji vise teorija... recimo ti mozes da putujes u proslost ali da ne mozes da je mijenjas ako je vrijeme ono sto mislimo da jeste... ja imam drugu misao... mislim da je vrijeme kao tocak znaci nema pocetak i kraj sve se ponavlja... sirenje svemira... ponovni povratak u nistavilo... smrt zivot.. sve se ponavlja na neki nacin posto mi je tesko zamislit da je nekad bilo vrijeme gdje nijo bilo vremena ova recenica ima smisla sto je najcudnije
Edy Edy   01.12.2012 u 00:23

znaci da ti ustvari mozda mozes da putujes u proslost ali da ne mozes da utices na proslost desit ce se sta treba da se desi... a ako mozes da putujes u budućnost onda je stvar ista... pa bi znacilo da je sve već zapiasno kako ce bit... strasna zamisao zato je valjda ajnštajn govorio da se ne može putovat u budućnost
FoX FoX   01.12.2012 u 00:39

pa Ajnstajn,moj covek misli isto kao i ja ma i da ne mozes da menjas proslost,bilo bi super.A ako je to moguce,sta sad,vratis se 13,7 milijardi godina u proslost i vidis "veliki prasak" u koji ja ne verujem sta onda?
i ako ne moze da se putuje u buducnost,ti se vratis u proslost i kako ces da se vratis nazad,u sadasnjost tj.buducnost?
Edy Edy   01.12.2012 u 00:41

a kako ces da vidis veliki prasak ako kazu da prije velikog praska nije bilo nicega ni vrmenea kako kazu
Edy Edy   01.12.2012 u 00:46

BlackFoX (30.11.2012/23:39)
pa Ajnstajn,moj covek misli isto kao i ja ma i da ne mozes da menjas proslost,bilo bi super.A ako je to moguce,sta sad,vratis se 13,7 milijardi godina u proslost i vidis "veliki prasak" u koji ja
ko je ista govorio o povratku
FoX FoX   01.12.2012 u 00:48

ahhahah ma prasak druga tema,ja je samo malo naceo a za povratak,pa hocu da se vratim bre koja je to fora brate hocu napred nazad a i nije mi jasno,ti se vratis u proslost i sta se desava sa tvojim zivotom u sadasnjosti?
Edy Edy   01.12.2012 u 00:55

pa nista ako odes sad u ameriku neces zivjeti i u americi i u srbiji ima te samo na jednom mjestu
FoX FoX   01.12.2012 u 00:57

pa tako nestaju ljudi po svetu odu u proslost i vise se nikad ne vrate

Forum početna