SEO optimizacija
Forum Tehnologija WapMaster Sekcija

Edy   01.01.2013 u 12:44

primjer tog pogodjenog opisa je rijec "zeljoteka" kada to ukucate na gugl izbacit ce vam blackfox među prvim stvarima u pretrazi
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Edy Edy   01.01.2013 u 12:47

Tommy (01.01.2013/03:51)
Nekad ne pomaže ni SEO, ni backlinkovi ni reklama, več samo sreča, evo npr napravio sam blog gledajmuckeonline.blogspot.com u 3. mjesecu prošle godine i prvi sam na guglu za pojam: mucke online, imam
a to i nije neko cudo em koristis guglov servis za blog D: koji ima extra SEO optimizaciju (samo ti to ne vidis jer se to sve izvadi u pozadini) em si napravio sajt o jednoj seriji na naskom haj ga preimenuj u only fools and horses pa cemo da vidimo koji si na guglu
Edy Edy   01.01.2013 u 13:06

hocete jos malo savjeta? evo za onog ko ne zna: Sigurno ste vidjeli da kod nekih blogova imate da pored linka stoji i slika onoga sto je napravio blog i ime ko ga je napravio mozete i vi to kako? napravite google+ profil... dodajte koga u krugove (da ne bi bio prazan profil, dodajte sta na zid i popunite podatke I MORATE da imate verifikovan email, da uneste u vas googlr+ profil link do sajta da ste ga vi pravili i to je to.. onda dodajte sliku koju hocete da bude i tako) onda samo dodate na sajt <link rel="author" ... /> tag i gotovo ovo rell moze biti i u nekom hyperlinku ali mislim da je bolje ovako

Forum početna