SP Brazil 2014
Forum Sport Fudbal

Mikili Mikili   14.12.2013 u 15:32

Grupa A-Brazil,Hrvatska,Meksiko,Kamerun
Grupa B-Španija,Holandija,Čile,Australija
Grupa C-Kolumbija,Grčka,O.Slonovače,Japan
Grupa D-Urugvaj,Kosta Rika,Italija,Engleska
Grupa E-Švajcarska,Ekvador,Honduras,Francuska
Grupa F-Argentina,BiH,Iran,Nigerija
Grupa G-Nemačka,Portugal,Gana,SAD
Grupa H-Belgija,Alžir,Rusija,J.Koreja

Grupa A-Brazil je po meni favorit,plus i domacin,samo je pitanje koga ce sve Skolari pozvati u tim,dal ce vratiti Kaku i Ronaldinja,il ce se bazirati na Nejmara.Hrvati mogu svakog da iznenade al i da strasno podbace,videcemo kako ce ih Kovač spremiti,al na čelu sa Mandžukićem,Modrićem,Srnom i ostalima mogu bar proći grupu.Meksiko je tu da pokuša da im pomrsi račune,imaju solidan tim sa zvezdom Ćićaritom.Kamerun je po meni autsajder,nemože on tu nešto puno da učini,još ako im ne bude igrao Eto,još gore.
Grupa B-Španija je favorit,ali podjednako kao i lale,šta reći o Špancima,osvojili su sve što mogu,i dalje je to ta generacija,sa nekim malim promenama tima,glavna zvwzda po meni Inijesta.Holandjani su se prošetali baražom,skupina vrhunskih igrača,ali još uwek im nešto hvali za sam vrh,al Roben,Van Persi i društvo su mislim nikad jači.Čile i Australija tu nemaju šta da traže tu,i ako Čile ima dobre pojedince,Vidal,Aleksis Sančez,dok Australija je po meni lošija i od Čilea.
Grupa C-Kolumbija je veoma jaka,zbog tog je i nosilac grupe,imaju konačno dobar tim posle dugog niza godina,na čelu sa Falkaom i Džeksonom Martinezom,mislim da će proći grupnu fazu.Grčka i O.Slonovače će se boriti za to drugo mesto,mada ipak mislim da Japan igra bolje od Grčke koja igra od 1 do 2.gola skoro non-stop,O.Slonovače igra lep,napadački fudbal,Drogba,Jaja Ture,Žervinjo....imaju velike šanse da prodju grupu,tako da po meni Japan sa Hondom,Okazakijem i ostalima i Grčka sa Samarasom,Salpingidisom,Mitrogluom i drugim će završiti u grupi.
Grupa D-Urugvaj ima dobar tim,jest da se sa njima nikad ne zna ali Kavani,Forlan,Luis Suarez i ostali znaju da igraju,mada je ovo najača grupa na celom sP,jer pored njih Italija i Engleska imaju velike ambicije,mada bi prednost dao Urugvaju i Italiji,mada ....videćemo,K.Rika je tu autsajder,i služiće samo za poboljšanje gol razlike.
Zvezdas Zvezdas   14.12.2013 u 16:15

Mikili, JA cu navijati za BIH,RUSIJU,GRCKU
Mikili Mikili   14.12.2013 u 16:21

za BiH ću i ja,posrećila im se grupa,mislim da imaju šanse da prodju grupu,a posle ćemo videti,Rusi su dobri...ma ima tu stvarno prejakih ekipa
Zvezdas Zvezdas   14.12.2013 u 16:24

da ali nekako se izdvajaju od ostalih spanija isto tako odskace od ostalih
Mikili Mikili   14.12.2013 u 16:26

tačno brate,Španci su čudo...ja gotivim i Argentinu,ne zbog Mesija,nego stvarno igraju prelep,napadački fudbal,mogu bilo kog da pobede,al nemaju jak mentalitet kao Španci,Nemci....
Zvezdas Zvezdas   14.12.2013 u 16:35

Nemci isto su dobri sve ostalo otpada...Steta sto nema nas tu
Serz Serz   14.12.2013 u 22:39

Zvezdas (14.12.2013/15:35)
Nemci isto su dobri sve ostalo otpada...Steta sto nema nas tu
...i bolje da nas nema, samo da se brukamo, i služimo za gol razliku
Po meni je veliki favorit Brazil.
Reprezentacije francuske i Holandije će da "cepaju" u grupama samo tako, pazite šta vam kažem...
Aliiii...biće tu svašta!
Uh, jedva čekam da počne! ...a do početka takmičenja je saamo 7 meseci...i 8 sati...i 34 minuta... haha
Edy Edy   14.12.2013 u 22:44

hahaha neka winnira najbolji
Serz Serz   14.06.2014 u 01:05

Uuuu, koji debakl Španije!
Holandija ih je tukla samo tako!
...1:5!!!
FoX FoX   19.06.2014 u 00:47

Ljudi,sta je sa Spanijom?2:0 za Čile:xD

Forum početna