KickassTorrents
Forum Tehnologija Internet

Edy Edy   23.01.2014 u 13:28

Kickass Torrents link mi dao kolega @fox jedan on najjačih torrent sajtova... Ako nekom nije mrsko neka postavi opis za šta služi i kako se koriste podaci sa njega (o torrentima općenito) Neka tema bude za sve vezano sa KAT-om... postavite svoj profil baner ovdje, ako imate profil Zatražite seedovanje određenog torrenta, preporuku ili pitanje
Edy Edy   23.01.2014 u 13:29

Evo mene Dodajte me u frendove
SRB
Srbenda  
 23.01.2014 u 13:52

Znam da fox samo njega koristi. Ja koristim torrentz.eu, to vam je kao google za torrent. Pretrazuje veliki broj torrent sajtova istovremeno: eztv.fm, take.fm, publichd.se, coda.fm, bt-chat.com, 1337.org, linuxtracker.org, kickass.to, thepiratebay.org, newtorrents.info, rarbg.com, extratorrent.cc, archive.org, vertor.com, fenopy.se, torrenthound.com, torlock.com, mininova.org, h33t.to, torrentreactor.net, fulldls.com, seedpeer.me, torrentzap.com, torrentdownloads.me, torrentbit.net, torrents.net, torrentfunk.com, limetorrents.com, bitsnoop.com, torrentcrazy.com
Welicak94 Welicak94   23.01.2014 u 14:10

I ja samo njega koristim , najbolji je
FoX FoX   23.01.2014 u 17:32

koristim ga zato sto je pregledan,uvek znas sta skidas jer postoje komentari i ocene o fajlu koje su 99% tacne
probao sam i ostale sajtove,a i ovaj srbin ali mi nekako kickass najvise lezi,a i sve je to isto samo drugacije pakovanje..retko kad nesto nisam nasao na kickass-u.. pocetna je mocna,uvek znas sta je aktuelno
ma zaljubljen sam u kickass
FoX FoX   23.01.2014 u 17:32

moj profil

Edy Edy   23.01.2014 u 20:29

FoX (23.01.2014/16:32)
moj profil

a znači ti si ovaj terminator što me dodao imam isto mišljenje.. razlika između KAT-a i ostalih je preglednost a to dobiju jer nema reklama nabacanih @Srbenda pogledaj koliko torrentz.eu ima reklama pri downloadu a pogledaj kat ja kliknem na magnetni link direkt iz liste i riješen problem poreda mi ih po broju seedera i sve najjače je formatirano da ne govorim o tome da brišu svaki torrent koji se prijavi jer imaju tu opciju a verifikacija i hijerarhija korisnika čini sve poprilično sigurnim jbg, naj su
Edy Edy   23.01.2014 u 20:33

ovisan sam o njemu sada ali najgore je to što sam počeo da skupljam ove medalje tamo
SRB
Srbenda  
 23.01.2014 u 22:13

Reklame...? Sta da ti radim kad nemas adblock, . Koristite sta god vam odgovara. Sve sto si naveo imaju svi trackeri a ako cemo o tome koji je najbolji torrent tracker, zna se, TPB ;) vise od 50% bit-torrent saobracaja ide preko piratebay i prvi sidovi su uvek tamo...
Cranium Cranium   23.01.2014 u 23:41

FoX (23.01.2014/16:32)
moj profil

Ahahahahaha, jel to neka fora iz lifta?

Forum početna