Age of Empires
Forum Tehnologija PC Igre

FoX FoX   26.05.2015 u 02:55

Ne verujem da igra neko ali ajd da otvorim temu
Igram je ja s vremena na vreme,pa me smori...evo opet poceo...kako mocna strategija,teska,zarazna.

Inace,igram II deo,tek juce nasao na nekom torrentu HD verziju igrice,pa ko hoce nek skine...Ja imao originalnu verziju ali nesto nece na win7...zeza grafika...tako da probajte ovu HD verziju,radi odlicno.Age-of-Empires-II-HD-RELOADED

Igrao sam i prvi deo, demo verziju ,ima jednu mocnu mapu sa koloseumom...mnogo tesko...
Inace ovo je moja prva igra na kompu i secam se koliko me prvi deo zarazio,par puta sam se pretvarao da sam bolestan pa ostajao kuci da igram

2.deo je mocniji,bolja grafika,vise opcija.Postoji i multiplayer ali vam treba garena ili tako neki slican program da bi ste mogli da igrate online...

Igrao sam i 3.deo ali mi se ne svidja nesto..nije to to..

I tako....probajte ako volite strateske igre
Cranium Cranium   26.05.2015 u 03:28

Ja sam fan Civ-a brate.
atom atom   26.05.2015 u 11:06

FoX (26.05.2015/00:55)
Ne verujem da igra neko ali ajd da otvorim temu
Igram je ja s vremena na vreme,pa me smori...evo opet poceo...kako mocna strategija,teska,zarazna.

Inace,igram II deo,tek juce nasao na nekom tor
Ja sam igrao Rise Of Nations,uf kako je to dobra strategija,počinjete od Cezarovog doba do sadašnjeg,mnogo je teška.A što se tiče ove igre,to moj ortak igra ja video kod njega ali mi nije nešto...
Krajevic Krajevic   26.05.2015 u 15:50

Ja igram imam sve verzije
Welicak94 Welicak94   27.05.2015 u 03:00

E ja sam ovo igrao na javi koliko znam A vidim i na pc-u je 2D grafika To je extra igrica
FoX FoX   27.05.2015 u 05:03

Jeste Evo dosao malo pre sa ratnog polja kako sam ih razvalio...a stvarno je tesko,fora je da imas sto vise resursa(zlato,drva,kamenje,hranu) da bi mogao da napravis vojsku,brodove...ali jako je zeznuto jer non-stop napadaju neprijatelji...treba da se branis,da ih napadas,da sakupljas resurse...i to sve u isto vreme da radis.

Inace,igram 3 vs 4 i + na hard ovi moji botovi izginu vec na pocetku...ja ostanem sam i borim se protiv cetiri ogromne armije

@cranium,mislim da sam civilization igrao na sony kecu...ali ne moze da se poredi sa AOE...ali dobro...svako ima svoje.

@atom hahaah sad sam gledao gameplay...nznm,ne svidja mi se...ali nije losa
Cranium Cranium   27.05.2015 u 11:32

Pa izlazi civilization i za nove konzole. Pogledaj sada kakav je. Ne znam, ja nikada nisam igrao AOE.
Welicak94 Welicak94   27.05.2015 u 13:28

FoX, znam, extra igrica, dobijes na pocetku samo pocetnu cifru resursa da izgradis one seljane, i onda oni idu da seckaju drvece, srebro i tozla, pa se grade ona sra*a itd Skinuo sam nocas, veceras cu da cepkam, obozavao sam tu igricu na javi
FoX FoX   27.05.2015 u 15:42

Probaj

Ja ne igram one misije,nego udjem na Standard game ,izaberem 6 naroda,dva naroda su moji prijatelji i 4 naroda su mi neprijatelji(tim 1 je moj,tim 2 su neprijatelji)

Tezina igre,stavi za pocetak normal,na moderate je onako,malo teze..non-stop napadaju I to je to...Gold rush mi je ok mapa,ima i real world..kao Francuska,Italija,Texas nije los.

I izaberi Conquest tip igre,da ne bi ovi napravili Wonder hram ili skupljali one relike i onda imas 10min fore da ih porazis

iii daa ...stavi POST-IMPERIAL AGE,da ti sve tehnologije budu otkljucane i stavi All visible map ,da ne moras da saljes one skaute da istrazuju mapu...mislim jest zanimljivo da tako istrazujes ali igrao bi 10h...meni npr treba 5h dok ne porazim neprijatelje

Moj narod je Teutons,bas su jaki ali evo sad nasao nesto o AOE gde kaze da su jedni on najgorih naroda msm imaju jaku tehnologiju ali su slabi...Izgleda da su Huni najbolji bas cu sad da probam....
ako hoces ubacicu sliku mojih podesavanja

@cran ,probaj AOE brate,cenim da ces se navuci
Cranium Cranium   27.05.2015 u 15:44

Videću.

Forum početna