21. Decembar 2012
Forum Misterije & Natprirodno Misterije

Edy Edy   12.11.2012 u 10:34

e da otvorim temu vrijeme je, jer ostaje nam eto 40tak dana
Edy Edy   12.11.2012 u 10:40

Ima više teorija o ovo datumu ali je najvažniji mit o "majanskom kalendaru" koji kao završava tog datuma i predstravlja dan apokalipse ALI!! Treba znat da same Maye nisu govorili o ovom datumu na taj način oni su ovaj datum označili kao dan promjena. Da će se svijet iz temelja promijenuti, mada to ne mora značit da će biti kakvih rupa u zemlji sama teorija o tom danu je zasnovana na nekim dokumentima napisanim puuuno kasnije... a te teorije su propagirane filmovima
Zvezdas Zvezdas   12.11.2012 u 10:49

Pa ima tu istine kako god gledano sve se vezuje u zadnjih par godina : kremansko prorocanstvo kaze da ce bog na zemlji stvoriti tamu 3 dana i 3 noci, gde ce uspostaviti vezu mrtvi i zivi. S" druge strane kazu da ce biti prirodnih katastrofa i da srbiju ocekuje zemljotres za 4-5 godina.
Edy Edy   12.11.2012 u 10:49

treba reći da kod maja jedan katan (msm da se tako zove) predstavlja period od 20 godina i to im je jedan period ko nama mjesec pored toga ima i većih period: 20 katana čine nešto drugo a sad neznam kako se zove i tako dalje... pa je 21 Decembar njima kao novi milenijum njima tako da ne treba vjerovat "7 umjetnosti holivuda"... ALI!! (uvijek ima ali)... pored toga, treba napomenuti i neke prognoze od strane naučnika 2012 godina i period poslije nje se obilježava kao period ogromnih promjena za planetu Zemlju... tada se predpostavlja promjena polova da će bit (zemlja prema nekim NAUČNIM teorijama stane da se okreće svakih 500 000 godina, promjeni polove i počne da se okreće na drugu stranu te sunce onda izlazi na zapadu ) i to podrazumijeva ogromne klimatske promjene. Alli tačan period kad će to bit nemože se tačno odredit ovo za 2012-2015 je samo nagađanje na osnovu nekih manje tačnih podataka... ALI!! (e ovo ali ima i argumenata )
Sad slušajte ovo.. prema nekim mjerenjima topline sunca, kažu da je Sunce užasno toplo tj. da se povećala temperatura na njemu. Nemoj da sad neko provali da je zbog zagađenja atmosfere, ozonske rupe i sl. toga nema na suncu... znači da se promjene klime koje osjećamo (krompira evo ove godine nema nikako kod nas, suša grozna, a zime se valjda sjećate koliki je snijeg bio)... sve to ukazuje na promjene koje će da budu, ili onaj najnoviji cunami u americi...
Zvezdas Zvezdas   12.11.2012 u 10:54

Znate da je bilo prorocanstvo jednog odze neznam tacno ali da je trebalo prosle godine da se uniste muslimanske nacije tako sto ce sa neba pasti crvena kometa pa od toga nista nije bilo.
Edy Edy   12.11.2012 u 10:57

ja kažem prema svom mišljenju da apokalipse neće bit još koju godinu i to neće mrtvi ustat već da će samo da svi crknemo i da će da nastane nešto kao superkontinent koji je bio i prije ili samo da se svi utopimo zbog povećanja nivoa mora ili ako možda dodje novo ledeno doba što je isto tako moguće... Meni lično je najzanimljivija ova teorija o promjenama polova jer ima naučnih podataka i teorija koje to potvrđuju...
samo mi čudan ideja da će zemlja da se prestane okretat to bi značilo da nema gravitacije i još dosta stvari
Edy Edy   12.11.2012 u 11:01

Zvezdas (12.11.2012/09:54)
Znate da je bilo prorocanstvo jednog odze neznam tacno ali da je trebalo prosle godine da se uniste muslimanske nacije tako sto ce sa neba pasti crvena kometa pa od toga nista nije bilo.
crvena kometa? a da nije crvena zvezda pusti ti hodže, pape, švabe i slične u bibliji kažu da će bit kuge na sudnji dan... e sad kakve kuge kad imamo već rak i AIDS i gripe ove nove ja bi radije da bude kuge nego ovog ostalog.. za kugu smo našli lijek...
Edy Edy   12.11.2012 u 11:04

Zvezdas (12.11.2012/09:54)
kako samo muslimasnke? e to je baš glupo, kao prvo većina kometa i steroida koje idu prema zemlji ili prema njihovoj blizini su već pronađene i klasificirane... a i kad bi pao kakav veći ne bi nikog bilo
Zvezdas Zvezdas   12.11.2012 u 11:09

E jbg Edyke pa ja sam pricao o prorocanstvu. Apokalipsa ako ce da bude onda ce biti 12.12.2012 GOD. i ja mislim da je to veoma moguce. Ali i kremansko prorocanstvo je moguce evo gledaj : nivo mora porastao za 1,5m 70 % venecuele poplavljeno,sloveni preti 2x poplava amerikancima novi tornado, bilo je tu jos par zemljotresa vrlo jakih, e sad oni kazu precizno za te katastrofe.nacicu ti snimak kasnije pa cu postaviti.
Edy Edy   12.11.2012 u 11:11

Zvezdas (12.11.2012/10:09)
E jbg Edyke pa ja sam pricao o prorocanstvu. Apokalipsa ako ce da bude onda ce biti 12.12.2012 GOD. i ja mislim da je to veoma moguce. Ali i kremansko prorocanstvo je moguce evo gledaj : 70 % venecuel
pa eno ti japana koliki je bio zemljotres neki kažu ode ostrvo ono pod vodu

Forum početna