Komedije
Forum Zabava Film

Cranium Cranium   10.06.2015 u 17:33

Jao gledao sam davno jednu komediju. Neki lik treba da prebaci preko granice tone i tone marihuane, ali ne zna kako. I sad, on skonta kako mora da izgleda kao prosečan Amer koji sa porodicom putuje u kamp prikolici. Takvi su najmanje sumnjivi. Medjutim, on nema ni kučeta ni mačeta. :-) Pa tako reši da potplati striptizetu (Dzenifer Aniston) da mu glumi ženu i još neka 2 klinca propaliteta da glume porodicu.

Onako, nije loš.
Cranium Cranium   10.06.2015 u 17:36

Ne znam jesi gledao stare komedije Edi Marfija.

Pored Policajca sa Beverli Hilsa, meni su 2 filma posebno draga. Onaj kad kao princ iz Afrike dolazi u Ameriku da nadje ženu, i onaj sa zlatnim detetom.

Moram da pogledam ovih dana neki od ta dva.
FoX FoX   10.06.2015 u 17:50

ahahahh gledao sam sve od marfija kralj!

a taj film je We're the Millers ?
Pogledacu,a ima i dobru ocenu tnx
Cranium Cranium   10.06.2015 u 19:17

Eeee jeste. To je taj.
Tommy Tommy   10.06.2015 u 20:02

nema bolje od The Gods Must Be Crazy 1 i 2
moze i kineski nastavci, crazy safary, crazy hong kong, The Gods Must Be Funny in China
jedina sličnost sa originalnim filmovima je bušman.
FoX FoX   11.06.2015 u 02:42

ahahahaahahha dobri ovi milerovi
Pogledacu tommy ,tnx
twistex twistex   13.07.2015 u 08:33

meni dobre komedije: life of a Brian(pajtonovci),little Nicky(sendler),bedazzled(frejzer),oskar(stalone),zajednicki stan(ckalja)..ima jos ali ove jos pamtim i mogu da se odma setim da sam se kidao od smeha
Edy Edy   22.02.2016 u 00:11

Zookeeper (2011)

Film ima zanimljivu ideju, nešto kao night in the museum, ali za zološki vrt. Problem je što većina filma prođe gledajući Kevin Jamesa kako oponaša životinje. I nije vala smiješno...

Ocjena: 5/10
FoX FoX   22.02.2016 u 02:16

E taj Kevin James msm ok,verujem da je kul lik ovako privatno,ali kao glumac...nekad zna baš da iritira a i on je glumac ko moja baba
Nisam gledao Zookeeper,ali pogledaću sigurno

Inače,ja sam gledao A Walk in the Woods [2015] sa Robert Redford-om..
Dva matorca odluče da pešače Appalachian stazom..da bi se prešla ova staza potrebno je oko 5,6meseci...a oni matorci,u godinama,oko 60,70 godina ,tako da možete zamisliti kako to izgleda Dobra ideja za film,moglo je to mnogo bolje.
Nije sad neka extra komedija ,ali film je dosta opuštajuć...avantura i tako to Zbrzali su ga dosta

Ocena: 6/10
Edy Edy   22.02.2016 u 21:11

Evan Almighty (2007)

Predobar film Ne baš dobar koliko Bruce Almighty, ali dobar nonetheless.

Ocjena: 8/10

Forum početna