Komedije
Forum Zabava Film

FoX FoX   22.02.2016 u 23:48

Predobar a dao si mu 8
Morgan je Bog
Pogledaću,stavio sam ga u watchlist
Cranium Cranium   14.06.2016 u 02:44

Les Visiteurs (1993) iliti po našem "Posetioci".

Vitez i grof , Godfroa bio je desna ruka kralja Francuske Luja debelog. Dobio je dozvolu da se ženi kao nagradu za odanost i zasluge. Medjutim na putu do svoje mlade on naleće na veštice iz neke šume, i zarobljava glavnu vešticu. Sa njim ide i njegov verni sluga Smrda Mudić. Dok oni ne gledaju, veštica sipa neku muljavinu u čuturicu i grof popije. Vid mu se pomutio, počeo da vidja životinje umesto ljudi. U tom trenutku ispred njega istrčava mlada, trčeći mu u susret. Za njom ide njen otac, njegov tast. On budući da je omamljen napitkom, umesto tasta vidi medveda. Uzima luk i strelu i ubija tasta. Ahahahahaha. Čast mu je poljuljana, mlada neće ni da čuje za njega. Grof rešava da uz pomoć vrača oživi tasta. Ali vrač je rekao da samo bog oživljava ljude, a da vrač može da vrati vreme unazad pomoću napitka. Grof pristaje i prisiljava slugu da popije prvi. Ako preživi sluga, napitak radi. Sluga je živ, pije i grof. Vrač čita čaroliju i obojica nestaju. U medjuvremenu vrač skonta da je sj**ao sa sastojcima, i da se ovi nisu vratili sat vremena unazad, nego da su otišli kozna gde. Ova dvojica se bude, i nije 1123. godina nego 1992.

Jbt, ja sam ovo gledao kao klinac, a pola sam zaboravio. Ahahahahahaha. Kakvih scena ima.
Cranium Cranium   14.06.2016 u 04:47

Odgledao i Les Visiteurs 2. Nastavlja se odmah na radnju prvog, tako da nema onog uvoda kao u postu iznad. Bio bi to spojler. Najjača scena koje se sećam još kad sam bio klinac, Smrda koji pokušava da ukroti "kočiju" bacakajući se kao da je u sedlu. I opet nalete na onog crnca. Ahahahahaha
atom atom   14.06.2016 u 09:59

@Cranium (14.06.2016/02:47)
Odgledao i Les Visiteurs 2. Nastavlja se odmah na radnju prvog, tako da nema onog uvoda kao u postu iznad. Bio bi to spojler. Najjača scena koje se sećam još kad sam bio klinac, Smrda k
Okeeeet
Cranium Cranium   14.06.2016 u 17:32

@atom (14.06.2016/07:59)
Okeeeet
youtu.be/zZURohVP5JY Okeeeeeee.
FoX FoX   14.06.2016 u 17:34

hahaahhah jao jbt moram ovo da gledam
Cranium Cranium   14.06.2016 u 18:16

@FoX (14.06.2016/15:34)
hahaahhah jao jbt moram ovo da gledam
Prvi, šesti i sedmi okeeeet su mu najjači. Kao da kenja. Ahahahahahaha. I onaj upitni okeeet???? Ne znam koji je po redu, kad stoji iza grofa.
FoX FoX   16.06.2016 u 11:57

Odgledah i ja Les Visiteurs Jbt prevod je malo teže pratiti jer je arhaični
Inače ,film je okeee,očekivao sam veću komediju a čujem da je drugi deo lošiji?
Cranium Cranium   16.06.2016 u 12:03

@FoX (16.06.2016/09:57)
Odgledah i ja Les Visiteurs Jbt prevod je malo teže pratiti jer je arhaični
Inače ,film je okeee,očekivao sam veću komediju a
Ćuti grdobo, okeeeeeee je film. Pa onako, nastavlja se na prvi, ako nastaviš da ga gledaš nećeš ni provaliti da su različiti filmovi. Jedino što se glumica promenila. Ona gazdarica praunuka grofa. Gledali smo i drugi deo kao klinci
Cranium Cranium   16.06.2016 u 12:06

Čekam prevod za treći deo, nema nigde. U medjuvremenu sam odgledao i rimejk prvog dela, za Američko tržište. Jbt kako Ameri sj**u sve što uzmu u ruke. Film je gledljiv, ali bleda kopija originala. A isto glume ova dvojica. Verovatno pričaju na Engleskom, ja sam gledao Francuski dub. Kao oni u Americi.

Forum početna