Komedije
Forum Zabava Film

Tatjana Tatjana   30.07.2016 u 11:21

Duplex sa Ben Stilerom.
Bas dobra komedija Malo su preterali ali obrt na kraju filma opravdava sve
twistex twistex   14.10.2016 u 21:09

Les Visiteurs: La Révolution
posetioci 3..slabo a u odnosu na prva dva apsolutno bezveze..glup kraj..razocarenje..a i na imdb ima 4.4 trenutno..ja mu dam 5/10
FoX FoX   04.11.2016 u 21:06

Odgledao Dinner for Schmucks hahaahah dobar film ko voli ovakve ja mu dajem 8/10 dobro me zasmejao par puta inače,glumi onaj iz Friends,fibiin dečko
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
twistex twistex   05.11.2016 u 19:25

Keanu 2016
zabavna komedija..mafijaska macka se pojavi na kucnom pragu deprimiranog crnje koji momentalno dobija volju za zivotom i usvaja macka..ali kao sto rekoh to je mafijaska macka..ok ima delova gde pokusavaju biti duhoviti,zezaju se bez neke poente ali u sustini dobra prica i dobar kraj 7.5/10
PARTYzan PARTYzan   28.01.2017 u 01:33

"Kapetan fantastični"
Pre 5 god. na FEST-u je prikazano remek-delo Potomci sa DŽ. Klunijem, takođe drama sa elementima komedije koja prikazuje pripreme za sahranu i samu sahranu majke koja je rano otišla, od strane oca porodice i dece. Dobio je i Oskara. I Captain Fantastic, večeras prikazan na RTS-u je nominovan za Oskara. To su sličnosti ova 2 filma, sve ostalo je različito. Veri gud muvi.
FoX FoX   04.02.2017 u 05:06

hahaahah Idiocracy (2006)

Sjajan film koji prikazuje kako će izgledati svet za 500godina ako ljudi nastave da se truju raznim retardiranim pesmama,rijalitima,serijama,filmovima koje nam serviraju svaki dan..

Opis filma
: Priča filma “Idiocracy” se centrira oko Džoa Bauera, koji je bukvalno najprosečniji čovek kakvog možete zamisliti.
Džo, zajedno sa prostitutkom Ritom, potpuno nasumice bivaju odabrani da učestvuju u tajnom programu Pentagona, koji ih koristi kao zamorčiće u testiranju nove specijalne komore za hibernaciju.
Cilj ovog eksperimenta jeste da se utvrdi da li ova komora može da očuva ljude od starenja.

Naravno, kao što to uvek biva, nepredvidive okolnosti dovode eksperiment u neplanirane tokove i Džo i Rita bivaju u potpunosti zaboravljeni.

Igrom slučaja, Džo uspeva da se probudi posle 500 godina provedenih u “kapsuli” i uočava da svet baš i nije lepo stario u njegovom odsustvu. Džo se nalazi u šokatno glupoj verziji Amerike, preplavljenoj imbecilima, u kojoj je on smatran za najinteligentnijim čovekom na svetu.

“Idiocracy” već u samom svom konceptu sjajan u ismevanju nazadovanja Amerike, a i čitavog sveta, tako da je jedino pitanje da li će ovaj projekat u svojoj realizaciji postati žrtva soptvene teze?

Film na jedan vrlo realističan način objašnjava kako je čitava ljudska rasa jednostavno postala mentalno retardirana.
U odsustvu prirodnih predatora i nalazeći se na vrhu lanca ishrane, ljudska evolucija ne daje prednost najpametnijim, najjačim i najbržim, već onima koji se najviše i najbrže razmnožavaju.
Tommy Tommy   08.02.2017 u 08:27

God Bless America (2011)
Bez ljubavi i posla, vjerojatno i smrtno bolesnom, Franku je dozlogrdio konstantan pad Amerike. Nemajući što izgubiti, Frank uzima pištolj i počne uklanjati najgadnije članove društva. Pronađe i neobičnu partnericu: 16-godišnju Roxy.
Franku je dosta kroničnog propadanja američke kulture. Rastavljen, odnedavno i otpušten s posla te s mogućom smrtnom bolešću, Frank uistinu više nema za što živjeti. No umjesto da si oduzme život, on kupi pištolj i odluči iskaliti svoj bijes na najokrutnijim, najglupljim, najnesnošljivijim ljudima koje može zamisliti – počevši s nekim osobito odvratnim zvijezdama reality-televizije. Frank pronađe neobičnu pomagačicu u srednjoškolki Roxy, koja dijeli njegov smisao za gnjev i oduzimanje građanskog prava ljudima. Zajedno kreću u napad na najiritantnije slavne osobe SAD-a.
FoX FoX   29.03.2017 u 02:41

Pre neki dan mi se gledala neka dobra komedija...i setim seee Trka pacova
Kraljevskiii film jbt nisam ga gledao baš dugo..

moja ocena 10/10 ovo je zasigurno film koji je u mojoj top 3 listi omiljenih komedija
Cranium Cranium   29.03.2017 u 12:35

FoX (29.03.2017/00:41)
Pre neki dan mi se gledala neka dobra komedija...i setim seee Trke pacova

moja ocena 10/1
Jaaaaaao, sećam se i ja tog filma. Pre 100 godina ga gledao.
Welicak94 Welicak94   29.03.2017 u 17:50

FoX (29.03.2017/00:41)
Pre neki dan mi se gledala neka dobra komedija...i setim seee Trke pacova

moja ocena 10/1
Ubedljivo najbolja komedija. Ja kad pomislim na komediju, prvo pomislim na taj film pa na Policijsku Akademiju. A Trku Pacova, imam i na DVD-u, cuvam je u mojoj DVD kolekciji

Takodje bih izdvojio iz te kolekcije i trilogiju filmova "Goli Pistolj" sa Leslijem Nilsenom (nadam se da znate ko je on).

Forum početna