Cranov muzički kutak. :D
Forum Zabava Muzika

DR_
Dr_Psycho  
 08.12.2015 u 01:27

DMX sam slusao dobar je. Mozda su to neke.stare stvari
Cranium Cranium   08.12.2015 u 12:00

Pa da, nije snimio hit 10 godina. I više. Ali pre toga je bio kidalica.
DR_
Dr_Psycho  
 08.12.2015 u 13:22

@Cranium (08.12.2015/11:00)
Pa da, nije snimio hit 10 godina. I više. Ali pre toga je bio kidalica.
Sj**ala ga droga
Cranium Cranium   08.12.2015 u 18:59

Ko će ga znati.
DR_
Dr_Psycho  
 08.12.2015 u 19:03

@Cranium (08.12.2015/17:59)
Ko će ga znati.
Mozda preterano onanisanje
Cranium Cranium   14.12.2015 u 21:25

Zvanično , razočaran sam. Nezvanično....faaak jeaaaa.
Darude - No More Tears To Cry (Feat. Kristiina Wheeler)
m.youtube.com/watch?v= ... LyUcQ

Razočaran zbog celog albuma koji je komercijalizacija svega što Darude predstavlja, sa izuzetkom dve ili tri pesme koje su vidi se radjene iz srca. Ostalo je radjeno na silu, bar ja imam takav utisak. Radjeno na silu da zvuči moderno i u trendu. Ne bi smeo sebi to da radi, baš zbog toga što je vlasnik po mišljenju mnogih jednog od najvećih hitova EDM žanra i svih podžanrova. (U pitanju je Trance) Lik je uspeo da ga njegovu pesmu zna ceo svet bez interneta i youtube. Zato je legenda. A ovaj album je skrnavljenje svega toga. Ima čak i dubstep na albumu. :-) Pa ni ova pesma nije onaj Darude ali je najsličnija starim radovima.

A faaaak jeeeea momenat je zbog pesme koja je tako retro i podseća na devedesete. Počevši od stila pevanja ove likuše koji sam kaže, devedesete se vratile. :-). Zatim i ovaj delay na klaviru je tako retro, baš kao što se radio Eurodance i Eurorap devedesetih. Prezadovoljan sam ovom pesmom.
Cranium Cranium   17.12.2015 u 19:30

2Pac - Letter 2 My Unborn. youtu.be/SPmNQmmMZ84

I got shot 5 times, but i'm still breathin'
Living proof there's a god if you need a reason.

Legenda živi i 19 godina nakon smrti.
Cranium Cranium   17.12.2015 u 22:27

Justin Timberlake - Tunnel Vision
m.youtube.com/watch?v= ... EawAQ
j**ote nisam znao da postoji spot za ovo. Ovaj Timbo je kralj kakve gotivne mikseve pravi. Od početka Justinove solo karijere, za koju god pesmu da kažeš da je ekstra, Timbo umešao prste.
Cranium Cranium   24.12.2015 u 22:06

SNIPER - Brule youtu.be/1MI6ADAb-ms

Pesma je matora osam ili devet godina minimum, evo i spot je snimljen pre 8 godina a opet je sve isto.
Ko bi rekao da će ovako da ispadne, znalo se da će da pukne jednom ali niko nije očekivao onakav odgovor.
Arapi i Crnci u Francuskoj su gradjani petog reda očigledno i nikome nije lako da živi tako. Neki snimaju pesme kao vid bunta, a neki se upuste u ekstremizam i ludilo dzihada. Prejak spot, mada svaka medalja ima dve strane.
Cranium Cranium   31.12.2015 u 00:54

Malia J - Smells Like Teen Spirit (Cover) youtu.be/UKN6IqpcAk8

Zanimljiva verzija stare dobre Nirvane.

Forum početna