Cranov muzički kutak. :D
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   07.01.2016 u 18:51

Faaaak jeeeeee. Prodigy - No Good youtu.be/svJvT6ruolA
Cranium Cranium   09.01.2016 u 14:58

The Game - El Chapo
youtu.be/RviOwY0OKyE

Uhapsiše El Chapa opet. Najveći narko boss na svetu, ima milijarde i milijarde dolara od droge. Meksički kralj. Verujem da će opet pobeći. Veruje se da je njegov klan Sinaloa ubio više od 35.000 ljudi. Pre samo 3 meseca The Game je snimio ovu pesmu. Skrilex je kršina producent i za dubstep, a kamoli za trep. Ali ovo zvuči nad**ano zbog Gejma koji je već hip-hop veteran.
Cranium Cranium   15.01.2016 u 15:04

Jedna od najtvrdjih i najgotivnijih pesama domaćeg repa a da nema veze sa gengsta glupostima. Marchelo - Nedodjija BB youtu.be/RKiXr41mE14
Cranium Cranium   23.01.2016 u 15:54

The Material - What We Are m.youtube.com/watch?v= ... KZ2os. Jedino što mi maaaaalo smeta je ritam u strofama. Malo je off beat.
Cranium Cranium   06.02.2016 u 02:46

Diary of Jane youtu.be/DWaB4PXCwFU
Cranium Cranium   21.02.2016 u 23:26

Tanja Banjanin - Ja činim sve m.youtube.com/watch?v= ... mNurI

Po meni jedna od najjačih srpskih pop pesama devedesetih pored svog onog kvazi dens sranja koje smo slušali. Kada napravim pauzu malo veću, pa čujem ovu pesmu naježim se.
Zvezdas Zvezdas   21.02.2016 u 23:38

@Cranium (21.02.2016/22:26)
Tanja Banjanin - Ja činim sve m.youtube.com/watch?v= ... mNurI

Po meni jedna od najjačih srpskih pop pesama devedesetih pored svog onog kvazi dens sranja koje smo slušali. Kada napravi
i meni je najbolja pesma
Cranium Cranium   23.02.2016 u 19:15

50Cent - Complicated youtu.be/NMh0MdFrsvY

Smanjili se tiraži jer nije u korak sa novim trash repom, ali i dalje svi mogu da mu se sagnu
Cranium Cranium   23.02.2016 u 19:29

Alicia Keys - Karma m.youtube.com/watch?v= ... axpSc
Cranium Cranium   07.05.2016 u 02:01

Posle dužeg vremena, evo ponovo radi tema. (Da je o filmovima, rekao bih ponovo radi bioskop) :-).

Dugo nisam kačio ništa, evo večeras ću malo.

Ali prvo da okačim ovo.

1. Jadranka Stojaković - Što te nema. youtu.be/fqiuYoWRZM4

Nisam znao puno njenih pesama, možda desetak, ali mogu da kažem da je umela da dirne u dušu. Ne mogu da je uporedim ni sa kim. Imala je sve, bila zvezda Jugoslavije, otišla za Japan, i tamo napravila uspeh i onda se desi peh. Padne sa bine, posle nekog vremena završi u kolicima i ostade nepokretna. Da li je njena bolest imala veze sa padom, ne znam. Ali sećam se jednog intervjua koji je davala i gde je opisivala kako je nakon tog pada počela da oseća bolove. Jedno je vuklo drugo i jbg. Od dive koju su svi voleli ostao je samo starački dom i ona sama. Živela u Banjaluci sve ove godine. Tako da, R.I.P.

Forum početna