Cranov muzički kutak. :D
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   08.12.2019 u 06:31

Jedna za dobro jutro.

Auuuu bice ovo dobar dan.

Volim kad se probudim ovakav.
Cranium Cranium   02.01.2020 u 23:21

Koliko je mene lako navuci na nesto.

Skinuo novi deezer, ja rekoh ajde da pustim nesto, da vidim ima li pomaka u zvuku.

Udjem u neke plejliste sa nu metalom, i evo vec sat vremena cepam.

Prva pesma je Submersed - You Run youtu.be/jxfVe0V9uZE

Druga je od 40 Below Summer - Tell Me Now youtu.be/9Ai5B3i6IMA

Svako ko je ikad slusao nu metal, znao je ovaj bend.

I treca je Aerials, jedina pesma pored Chop Suey koja mi se svidja od SOAD, iako su najveci nu metal bend sto se mnogih tice. Za mene su u mnogo velikoj brzini, islulirajte malo. Ne mora sve na brzinu da ide. Evo i link za Aerials youtu.be/L-iepu3EtyE
FoX FoX   02.01.2020 u 23:57

Cranium (02.01.2020/22:21)
Koliko je mene lako navuci na nesto.

Skinuo novi deezer, ja rekoh ajde da pustim nesto, da vidim ima li pomaka u zvuku.

Udjem u neke plejliste
Misliš na deezerloader ili?
Ovo za psajka
Cranium Cranium   03.01.2020 u 00:11

FoX (02.01.2020/22:57)
Misliš na deezerloader ili?
Ovo za psajka
Ne, na pravi deezer. Nijedna od ovih 3 nije za psajku. Ovi poslednji imaju ludacke pesme, ali cak je i ova sto sam postavio kao trecu mirna za njega.
Cranium Cranium   05.01.2020 u 23:17

Ovih dana sam bas bas u rock fazonu. Nisam dugo bio, i drago mi je.
Cranium Cranium   06.01.2020 u 00:11

Evo jos jedna, necu valjda vise za veceras.

Fun fact, jel prepoznajete ovu cicu koja je u spotu pred kraj? Takodje baca i bek vokale. Eto, prepoznali su momci talenat i dali joj sansu, ali se proslavila u nekim drugim zanrovima.
Cranium Cranium   09.01.2020 u 11:40

Predator se vratio, ne znam sta da ocekujem od pesme.
Za 4 sata je premijera, svidelo mi se sto ponovo ima kikice. A to uslovno znaci da je fazon pesme old school hip-hop, soul...kao nekada kada je bila bog otac celog talasa. Videcemo. Javim se posle, a mozda i ne ako je pesma bas razocarenje.
Cranium Cranium   20.02.2020 u 00:38

Nisam mu cekirao poslednji mixtape, moracu ovih dana, bas je bio unikatan treper, bog da mu dusu prosti. I po stilu, i po glasu i po matricama. Bass bas bas jak. Bas mi lezi njegov stil, na one tvrde matre.

E sad stvarno, na stranu muziku. Ovi klinci se ubijaju po Americi kao da zivot nije nista. Znas koliko repera je stradalo prosle godine, a kao imaju malo vise kesa, imaju da priuste sebi malo vecu bezbednost. Zamisli samo koliko se klinaca nadje u kovcegu a da se za njih ni ne zna. Kriminal cveta. Mi smo jos daleeeko od Amerike hvala bogu. Zamisli, ubijen u "home invasion" scenariju. Aloooo, pa ne ide. Ali tako ti je to kada krenes u muziku, a ne ostavis iza sebe ulicu.
Cranium Cranium   03.05.2020 u 02:51

Eeeeeeeeeeeeeehhhhhh, memories madafakaaaz.

Zasto su svi zanrovi muzike koju sam ja slusao umrliiii.
Cranium Cranium   22.05.2020 u 01:34

Ajooooj, koja prštalica. Ova riba je poludela na 0:42

Baš me iznenadila sa ovom trakom. Nisam znao da ume toliko da pokida, ja mislio ona samo peva i repuje nesto sitno. Okeej, "proslavila" se sa remixom Bodak Yellow, ali je stepenik iznad Cardi B koja pocinje da mi ide na ku**c. Jako brzo se uzvezdila, u prevodu, brzo prelazi u komercijalu. Vec sad ona kalkulise sta da snimi, sa kim itd. A to ne vaaaljaaa. Ova Melii se trudi da zazvuci kao Cardi B, ali ja mislim da ima jos ludju energiju, da moze jos vise.

Forum početna