Da sam ja predsednik Srbije sta bih radio?
Forum Politika Srbija

AKON AKON   25.04.2012 u 15:39

psyskyress (25.04.2012/13:36)
Ziveli u to ime
Ziweli
ROK
roky  
 25.04.2012 u 16:19

Ziveli drugovi moji svi zajedno. Znate kako kaze Bajaga u onoj pesmi"Moji su drugovi"
psy psy   25.04.2012 u 18:22

roky, znamooo
DR_
Dr_Psycho  
 25.04.2012 u 19:57

Ja bi uveo sankcije...protiv normalnih ljudi! "Normalni ljudi"... Hm...to je obični šljam...kojima je njihov život veoma dosadan....ae da im damo malo LSD-a! Zivela Srpska Narodna Narkomanska Stranka(SNNS) Ukinuo bi škole...ukinuo bi školsko obrazovanje,tačnije Razvio bi i oformio...jednu granu industrije od koje bi naša Srpska zemlja procvetala! Naš Srpski narkokartel,zvani,tu bi se zaposlilo dosta ljudi...kojima bi bile povećane plate... Garantujem vam da bi nam profit porastao...naša zemlja je bogata...i možemo da sadimo,duvana,marihuane,maka...Razvili bi državne institucije...naša unutrašnja politika bi bila nezaustavljiva...razne tehnološke sisteme i laboratorije bi unapredili...radi pravljenja sintetičkih drogi,kao što su ekstazi,kokain,heroin...izvozili bi drogu rusima...hrvatima...crnogorcima...rumunima...bugarima...mađarima...holanđanima,šveđanima,nemcima,italijanima...svim ljudima koji vole da se malo srede i sve bi to kod nas bilo legalno,sj**ali bismo kolumbijce...kurve bismo legalizovali,vozačke nisu ni potrebne,samo teraj policiju bi sj**ao,a vojsku bi ojačao najnovijim drogama...i raznim dopinzima,što je naizgled isto.. Srušili bi šiptare,pobili bi im decu i žene... oduzeli bi im zemlju...napravili bi tu naše pristanište za našu drogiranu raju... Podigli bi i manastire...uvozom droge...pospešili bi našu ekonomiju,i poboljšali bi rast našeg socijalnog narkomanskog društva... Alkohol će biti za đaba,samo ćete drogu plaćati i to u pola cene ... Skinuo bi tajkune s vlasti i naterao bi ih da kopaju i sade marihuanu.... da vide kakav je život nas Srba... Glasajte za mene i život će vam biti leeeep!
buRek buRek   25.04.2012 u 21:46

j**o sta bih stigo
DR_
Dr_Psycho  
 25.04.2012 u 23:13

buRek (25.04.2012/19:46)
j**o sta bih stigo
Ukratko
Tommy Tommy   25.04.2012 u 23:57

da baba ima k**** bila bi djed a ne baba
Edy Edy   26.04.2012 u 00:03

psyskyress (25.04.2012/13:33)
Pa mislim stvarno .. Mi samo mozemo da poboljsamo drustvo.. Ipak na nama I na nasim potomcima ostaje ova zemlja.. Pola drzavnog vrha je jednom nogom u grobu.. Ovoj nasoj napacenoj zemlji trebaju mladi
Ti ko Putin?
Zvezdas Zvezdas   19.08.2012 u 15:14

Ja bih prvo oslobodijo vojislava seselja,ratka mladica,radovana karadzica iz haga.
KinG KinG   19.08.2012 u 16:13

A kako majke ti

Forum početna