Da sam ja predsednik Srbije sta bih radio?
Forum Politika Srbija

SRB
Srbenda  
 04.01.2013 u 18:55

Po sistemu Srbija Srbima siptarima sekira (ili sta god vam odgovara) ... Pomogao bi braci u okupiranim teritorijama i sto pre preuzeo mere za izvlacenje drzave iz krize i blokiranje novih zaduzivanja i mera stednje. U prevodu sveopsti rat protiv bankarske mafije i zapadnjackih marioneta
Cranium Cranium   04.01.2013 u 19:40

E ajd i ja da kazem. Pod 1, uveo bi Srbiju u ODKB (opozit NATO paktu) 2 , Zatvorio granice ka susedima dok ne sredim stvari sa tajkunima. (prvo hapsi, onda dokazuj) 3 , natalitet bi podigao zabranom abortusa sem ako je silovanje u pitanju. Takodje bi maksimalno pomogao svako rodjeno dete. (sa 500evra mesecno do trece godine) 4, nakon ponovnog otvaranja granica bi zapoceo pregovore sa Makedonijom i Crnom Gorom o ponovnom spajanju sa Srbijom. Ako ne , onda bi ih zvao u pakt jer i njima preti opasnost, ako ne i veca nego nama od siptara. Makedoncima ce uzeti celu drzavu ako se ne uozbilje. 5. Bio bih obazriv sa Kosovom i Republikom Srpskom, Ne priznajem Kosovo i zamrznucu konflikt. Republiku Srpsku nebih priznao odmah, zbog Kosova ali bi se ponasao kao da su nezavisni i da sutra mogu da se pripoje Srbiji. 6. Buduci da sam uveo Srbiju u ODKB , to podrazumeva da sam u maksimalnoj kordinaciji sa vojskom Rusije , Belorusije , Kazahstana itd. Gradim bazu na jugu Srbije za Ruse, i poligon za vezbe u Vojvodini. 7. Cistim crkvu od ekumenista i za sva vremena raskrsticu sa papom. 8. Privredu ozivljavam obaveznim radnim akcijama, svake subote na njive da se ide. 9. Srbija mora da gaji svinje i stoku kao nekad. 10. Zelezaru u Smederevu prodajem Rusima i taj celik koristim za odbrambenu industriju. (imam par psiho ideja i improvizacija) 11. Maksimalno poostravam zakone i korupciju sabijam kako znam i umem. 12. Gasim diplomatske odnose sa Albanijom , a produbljujem ih sa Grckom, Rumunijom i Bugarskom. 13. Sa Turskom bih razgovarao maksimalno obazrivo, da smire svoje ljude u Raskoj jer im ne treba sukob sa Srbijom. 14. Ako bi mi pola od ovoga uspelo, ja bih vladao vecno.
Cranium Cranium   04.01.2013 u 19:44

Ahahaha, post mi je skoro isti kao kad sam prvi put pisao. iste stvari bih radio. A TO JE BILO DAVNO. Eto vam dokaza narode da predsednik uvek stoji iza svojih reci. GLASAJTE ZA MENE.
mungosx mungosx   17.01.2013 u 14:58

1. spojio crnu goru,makedoniju,bosnu i kosovo sa srbijom.2. u srednjoj da ucenici primaju jedan deo plate i da rade negde da imaju svoj dinar da nisu besposleni.3. stimulisao zene da radjaju sto vise.4. likvidirao tajkune.5. pobljsao poljoprivredu i pod 6. ponovo pokrenuo fabrike da rade.
Zvezdas Zvezdas   18.04.2013 u 19:39

Dakle da sam danas predsednik srbije kupio bih 12Migm29 pvo raketni sistem i naj modernije radare. vratio bih kosovo u sastav srbije albance proterao sa teritorije KIM. onda krece bitka sa hagom i oslobadjanje seselja pa posle sve srbe. JA VAS NIKAD NECU IZNEVERITI D
princ   18.04.2013 u 19:58

Hmmm... bilo bih to zanimljivo ja kao precjednik i to Hrvat... obavezno bih uveo pusenje marihuane, politicare dao narodu da se malo igraju sa njima.. eh... kad bih bio to...
Cranium Cranium   18.04.2013 u 20:34

Poshtujem, ali ne igrajmo se sa crkvom.
**N-e-k-s** **N-e-k-s**   05.04.2014 u 16:47

ja bi sve sredio zakone kao u engleskoj
Miami Miami   12.02.2015 u 12:49

Gradila bih ,davala lovu na voćnjake,vinograde msm bitan je izvoz,možda bih neki turizam sredila,odj**ala EU ,zaposljavala , obrazovanju bih posvetila paznju....
Zvezdas Zvezdas   12.02.2015 u 13:07

Miami (12.02.2015/11:49)
Gradila bih ,davala lovu na voćnjake,vinograde msm bitan je izvoz,možda bih neki turizam sredila,odj**ala EU ,zaposljavala , obrazovanju bih posvetila paznju....
mozes sa mnom u koaliciju imamo slicne stavke i oboje smo protiv EU

Forum početna