Eurovision
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   28.02.2017 u 07:46

Predstavnica Srbije na 62. Pesmi Evrovizije biće srpska pop pevačica Tijana Bogićević. Odluku o srpskoj predstavnici doneli su urednici Muzičke redakcije RTS-a.

Tijana Bogićević trenutno živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama. Već je učestvovala na Pesmi Evrovizije 2011. godine kao prateći vokal, kada je Srbiju predstavljala Nina Radojičić sa pesmom "Čaroban". Evrovizijsko iskustvo smatra neprocenjivim i uvek je priželjkivala da se ponovo pojavi na toj pozornici.

Autori ovogodišnje srpske pesme su muzički producenti, kompozitori i osnivači "Symphonix International": Borislav Milanov, Bo Persson, Johan Alkenas i Lisa Ann-Mari Linder.

Kao autori radili su na mnogim projektima, a na Pesmi Evrovizije su ostvarili značajne uspehe i bili deo tima koji je 2014. godine pobedio na takmičenju sa Končitom Vurst i pesmom "Rise Like a Phoenix". Autorski su tim numere „If Love Was A Crime", sa kojom je Bugarska prošle godine osvojila četvrto mesto!

Tokom godina radili su zajedno ili odvojeno na mnogim albumima i sarađivali sa umetnicima kao što su Kelly Clarkson, John Legend, Kylie Minogue, Lady Gaga, Jonas Brothers, Tokio Hotel, Mary J. Blige, Armin Van Buren, Conchita Wurst, Jamiroquai...

Takmičenje za 62. Pesmu Evrovizije biće održano u Kijevu, Ukrajina. Polufinala su zakazana za 9. i 11. maj, dok je veliko finale 13. maja. Sve tri večeri RTS će emitovati u direktnom prenosu.
FoX FoX   28.02.2017 u 16:57

ahaaa,čujem da je dobra ova Tijana Znam samo ovu pesmu od nje - youtube.com/watch? ... GgEmo
Nije loše,nije loše...Videćemo

Inače,nikako da postavim moje omiljene eurosong pesme...još od 2004 sam skupljao kul pesme sa eurosonga ima dosta dobrih napisaću jednom tu listu
Cranium Cranium   28.02.2017 u 22:57

FoX (28.02.2017/15:57)
ahaaa,čujem da je dobra ova Tijana Znam samo ovu pesmu od nje - youtube.com/watch? ... GgEmo
Nije loše,nije loše...Videćemo
Čekamo listu, čekamo listu. Mogao bih i ja jednom. Aj piši listu (linkove). Baš me zanima.
PARTYzan PARTYzan   01.03.2017 u 01:25

Meni se od evrovizijskih pesama najviše sviđaju Lena-Satellite youtube.com/watch? ... GoQeY
Azucar Moreno- Bandido youtube.com/watch? ... 44Xbs , naročito ova verzija youtube.com/watch? ... nnYS0 i treća najstvar od ovog francuskog freak-a Sebastian Tellier-Divine youtube.com/watch? ... sNszY
Cranium Cranium   08.03.2017 u 09:12

Ovako zvuči mali delić instrumentala za našu pesmu. youtu.be/uFCiuY9HkgA

Nije loše nije lošeeeeee. Msm, ono. Malo drugačije od svega što smo dosad radili. Mogao bi neki trep da se napravi od ovoga. Ne znam u kom je fazonu pesma. Pratimo trendove uz lelekanje a la bugarske babice.
atom atom   08.03.2017 u 10:20

Cranium (08.03.2017/08:12)
Ovako zvuči mali delić instrumentala za našu pesmu. youtu.be/uFCiuY9HkgA

Nije loše nije lošeeeeee. Msm, ono. Malo drugačije od svega št
Dobro zvuči.Samo da ne ispadne na fazon one njene pesme "Čaroban".
Cranium Cranium   08.03.2017 u 10:33

atom (08.03.2017/09:20)
Dobro zvuči.Samo da ne ispadne na fazon one njene pesme "Čaroban".
Nije bre to ta riba. Ovo je druga neka. Ne znam, daj prvo da čujemo pesmu pa da sudimo. Ali nema neki glas, bar po pesmama koje snima za sebe. Msm, lepo peva ali to je tralalala. Nismo je čuli u zahtevnijim izdanjima, a to nešto i znači ponekad.
OPT
optimus  
 09.03.2017 u 11:18

Ko jos prati Eurosong
FoX FoX   11.03.2017 u 22:55

Cranium (08.03.2017/09:33)
Ne znam, daj prvo da čujemo pesmu pa da sudimo. Ali nema neki glas, bar po pesmama koje snima za sebe. Msm, lepo peva ali to je tralalala. Nismo
Evo pesme

Klasična pop pesmica Ovo sa violionom nije loše,ali generalno,mlako je previše..ali dobro...ok pesmica.
Cranium Cranium   12.03.2017 u 01:59

FoX (11.03.2017/21:55)
Evo pesme
youtube.com/watch?v=UMvqfykkMYU

Klasična pop pesmica Ovo sa violionom nije loše,ali generalno,mlako je previše..ali dobro..
Gde su bugarske babice da leleču.

Okeeej, nije loša. Pobediti nećemo sigurno sa ovim, ali bar idemo napred. Moderno moderno. Jaaaao tebra kakvih sranja ima na ovogodišnjem eurosongu. Rumuni jodluju, crnogorci poslali fegeta u suknji i kikom. Ahahahahaha

Forum početna