Eurovision
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   15.05.2016 u 20:27

Po meni bi bilo pravedno da se daju poeni svima. Tjst skoro svima. Recimo poslednji po broju glasova dobija nulu, predposlednji dobija jedan poen i tako se penje sve do prvog mesta koje dobija 25 poena. Jeste da ima i ovo falinki sigurno, ali je mnogo pravednije nego ovo što sada imamo.
Tommy Tommy   15.05.2016 u 23:30

haha, krimska tatarka pjeva o napacenom tatarskom narodu, i predstavlja ukrajinu, krivu zemlju predstavljas, tatarstan je republika unutar ruske federacije. i kazu nema mjesta politici na eurosongu. i sta radi izrael na eurosongu? krv ti mrknem
FoX FoX   16.05.2016 u 01:19

aha kran...e pa ako imaju istu tezinu onda ok..
Konfuzno je sve to jbt...nije im ovo trebalo..jest da je ovako veca neizvesnost ali bzvz je..ipak sam onda za to da vrate glasanje kao sto je bilo..ali to se nece desiti jer ovako ce sigurno imati veci profit od televotinga...
ma ode i eurosong u pm..mada je otisao davno ali sad je bas dno dna sto ti kazes treba pratiti samo pesmice a glasanje je manje bitno...
Cranium Cranium   16.05.2016 u 02:32

@Tommy (15.05.2016/21:30)
haha, krimska tatarka pjeva o napacenom tatarskom narodu, i predstavlja ukrajinu, krivu zemlju predstavljas, tatarstan je republika unutar ruske federacije. i kazu nema mjesta politici na eurosongu
Tatarka peva na Turskom za Ukrajinu.
Gde ćeš dalje.

Brate jel se seća neko šta su radili Evi Rivas (Jermenki) kad je pevala Apricot Stone. Meni je to bukvalno jedna od jačih pesama na Evrovizijama. Onako, pesmičak, ali se popišala po Azerima i Turcima. Nisu mogli da je izbace sa Evrovizije. Na kraju bila sedma.

E ta Eva ima još jednu pesmu na tu foru (mnooogo bolja) i mislim da kad bi Jermenija ili Rusija ili mi na kraju krajeva poslali ovakvu pesmu na Evroviziju popili doživotnu diskvalifikaciju. Čekaj da nadjem. Zove se Hayastan ja mislim. (Jermenski naziv za Jermeniju)

Evo pesme. youtu.be/BHofwqEUldA
Brate kad bi se neko pojavio sa ovakvom pesmom, glasao bi ne jednom, nego 10 puta. Da se usereš iako ne kapiram ništa šta kaže.
Ali Jermene niko ne j**e 3% u usranoj Evropi. Koga briga što su Turci za godinu dana pobili milion Jermena, a do kraja prvog svetskog još par stotina hiljada. Boli njih uvo. A onda dodje neko ko smišljeno oplete po "strancima" a svi znamo da su to bili Sovjeti, naravno prva asocijacija na Sovjete su Rusi i odmah si pobednik. A to što su te Tatare proterali zbog direktne veze sa Hitlerom, to nikom ništa. Nisu smeli da puste ovu pesmu na evroviziju. Ali samo da je protiv Rusa. Tako je i ona trandza pobedila. Opleti po Rusima i dobijaš pobedu.
Cranium Cranium   16.05.2016 u 02:38

@FoX (15.05.2016/23:19)
aha kran...e pa ako imaju istu tezinu onda ok..
Konfuzno je sve to jbt...nije im ovo trebalo..jest da je ovako veca neizvesnost ali bzvz je..ipak sam onda za to da vrate glasanje kao sto je bilo..ali
Jedini problem je što se bodovi daju za 10 kandidata od 26. Ovih 16 "najgorih" ne dobija ni jedan poen. To je nepravedno. Ja bih ako ne svima, onda namestio da se bodovi daju za bar 20 od 26. Pa makar prvo mesto uzimalo 100 poena. Drugo 95, treće 90, četvrto 85 i tako dalje. Na kraju bi prvi završio sa preko 1500 ili 2000 poena, ali bi se bar znalo tačnije kako su pesme rangirane. Da se ne poništavaju glasovi zemljama koje nisu u top 10 po televotingu
Tommy Tommy   16.05.2016 u 03:29

Ide mi ta eeurovizija na zivce jos od 99.
idi u crkvu pa tamo dozivaj i isusa ako hoces a ne da mi se deres na radiju.
Doris Dragovic - Maria Magdalena
Cranium Cranium   16.05.2016 u 03:37

@Tommy (16.05.2016/01:29)
Ide mi ta eeurovizija na zivce jos od 99.
idi u crkvu pa tamo dozivaj i isusa ako hoces a ne da mi se deres na radiju.
Doris Dragovic - Maria Magdalena
youtube.com/watch? ... LpnQx
Ahahahahah, sećam se ove pesme. Nisam znao da je sa Evrovizije. Ne znam tebra, mi smo tada bili sravnjeni sa zemljom. Mislim da nismo ni učestvovali. Koga boli ku**c za Evroviziju kad te NATO gadja dan i noć. Evrovizija je maja, a ovi bilmezi su se iživljavali do desetog juna. Tako da je RTS prikazivao nešto drugo. Brate evrovizija treba da bude o ljubavi, sreći, nekim glupostima. Izbegavajte pesme o religiji, istoriji, ratovima itd. To ne sme da se propagira. Ali jbg, nekima se dopušta.
atom atom   16.05.2016 u 14:52

Da se ja pitam ja bi ukinuo eurosong,koja je svrha takmiciti se ako jedne godine pobedi tranvestit a sledece neko ko zavija kao da ga kolju
Zvezdas Zvezdas   16.05.2016 u 18:55

Kremlj: Ukrajina mora da poštuje pravila Evrovizije

Evrovizija ima svoja pravila koja važe za sve države učesnice i Ukrajina, kao domaćin ovog takmičenja 2017. godine, moraće da ih poštuje, izjavio je danas portapol Kremlja Dmitrij Peskov.

Na pitanje da li Rusija treba da preskoči Evroviziju koja će naredne godine biti održana u Ukrajini, Peskov je rekao da je "rano da se izvlači sablja"

b92.net/zivot/vesti ... 31951
Cranium Cranium   16.05.2016 u 20:31

@Zvezdas (16.05.2016/16:55)
Kremlj: Ukrajina mora da poštuje pravila Evrovizije

Evrovizija ima svoja pravila koja važe za sve države učesnice i Ukrajina, kao domaćin ovog takmičenja 2017. godine, moraće da ih poštuje, izjavio
Pa ne mogu Ukrajinci ništa da učine. Oni su samo domaćini Evrovizije, nemaju oni nikakva prava da odlučuju ko je pozvan a ko ne. Na kraju će se napraviti paralelna Evrovizija, videćete.

Forum početna