Eurovision
Forum Zabava Muzika

PARTYzan PARTYzan   22.01.2018 u 23:30

Opa opet Beovizija dobro su se setili, umesto što su birali po nahođenju ili između 3 pesme. Nzm dok ne čujem ali na prvi pogled favoriti su mi Sevdah Baby. Ovaj Rambo Amadeus je od onih što učestvuju na Evroviziji pa kad puknu tamo, sete se da je Evrovizija navodno smeće. I eto sad bi opet malo u to smeće neće ga više u Duklji, pa da se okuša u Serbiji. E to se zove imati stav i biti dosledan ;-) A da ga pitaš za to, okrenuo bi na sprdnju u svom maniru ali to ne menja činjenicu da je slušati Ramba kako pljuje po Pesmi Evrovizije isto što i slušati Mikija Đuričića kako pljuje po Zadruzi
Cranium Cranium   12.02.2018 u 16:40

Hmmmmmm, mislim da cemo ga izduvati ko i svake godine ali ono. Ako se bira najbolje (najbolje u smislu da moze najdalje da se dogura) onda su mi favoriti

Svatovi od Dj nesto i biber.

Balkanika sa pesmom o nekoj deci i Danijel (Serifovickin buraz) sa onom baladom a la Zeljko Joksimovic. Uvek smo prolazili sa takvim pesmama, ili je bilo do Zeljka.

A ako bih se ja pitao kako da se osigura viskoka pozicija ili cak pobeda, mora da se igra na kartu ludackog edm-a ili cak jos bolje, poslati na evroviziju Sasu Kovacevica sa onim njegovim latino fejk regetom sapunjarama i iskoristiti popularnost i ekspanziju regetona. j**eni despacito.
FoX FoX   12.02.2018 u 20:48

hahhaha pazi ovu pesmu od maje nikolic youtube.com/watch? ... 1Dt2A nije toliko losa muzika ali maja nikolic...eeeej?! ahhaaha

Nije loša ova balkanika i ekipa...malo mlako ali solidno... youtube.com/watch? ... 20hKs

Biber i DJ Niko ni ovo nije loša pesmica jbt.. youtube.com/watch? ... jqBhc

Ove ostale ću preslušati kasnije...
Ovo je možda i najbolja beovizija do sad...nisu loše ove tri pesme..

Mlake ali konačno da naprave nešto normalno...

U preporuci na ytb mi se pojavi ovaj video youtube.com/watch? ... lVIQI 1 od kandidata u finskoj za evroviziju...
hahahaha kakav spot jbt...pederčine neviđene...da se kladimo da će ova pesma biti favorit a možda i pobednik...nakaradno i bolesno skoro uvek pobedi na evroviziji još od Lords-a,...
atom atom   12.02.2018 u 21:05

Pobediće neki peder ili trandža to je kod njih tradicija već par godina.Jbg,mora i Končita da ima prava,koga boli tuki što je Končita ustvari Končito koji nema pojma o pevanju i oblači haljine,ali ne brija bradu jer su mu rekli da ako je obrije onda neće ličiti na svoju kevu
Zvezdas Zvezdas   12.02.2018 u 21:11

Sve je bolje od jelene karleuse,da ona ode da nas prestavlja to bi bila tragedija.
Zvezdas Zvezdas   21.02.2018 u 01:05

Sanja ilic i balkanika nas prestavljaju na evroviziji izglasali su i ziri i gledaoci nocas...

Sanja ilic i balkanika - nova deca

youtu.be/X0_aiXhd-r8
Welicak94 Welicak94   21.02.2018 u 05:00

Zvezdas (12.02.2018/20:11)
Sve je bolje od jelene karleuse,da ona ode da nas prestavlja to bi bila tragedija.
Karleusa bi mogla da ide, ali da cuti
Zvezdas Zvezdas   21.02.2018 u 11:28

Welicak94 (21.02.2018/04:00)
Karleusa bi mogla da ide, ali da cuti
To je nemoguce izvesti,njoj da vezes usta ona bi na guzicu progovorila
FoX FoX   21.02.2018 u 11:56

Nije loša ova pesma Sviđa mi se.."a što ne gi dadneš" Odlično peva ova Danica iz Balkanike...
Inače, pesma "Svatovi" od bibera mi baš zarazna i na prvo slušanje se lako ureže pa kasnije kreneš da je pevušiš..bar je tako kod mene..ova od balkanike nije loša ali nekako je bezlična, nema neki refren..
Etno fazon mi je totalno kul ali mogli su neki zarazniju melodiju..

I da jbt...haaahahah juče sam puk'o od smeha....
Znam za balkaniku dugi niz godina..nisam sad neki fan, ne znam nijednu njihovu pesmu ali ih cenim jer mi je ok taj etno zvuk...i često sam čuo to "Sanja Ilić i Balkanika"... I uvek sam mislio da je Sanja Ilić u stvari Bilja Krstić...Znao sam ko je Bilja Krstić ali ona se u mojoj glavi zvala i Sanja Ilić i nikad nisam razmišljao o tome...
I juče najava Balkanike...i pojavi se onaj lik sa naočarima(viđao sam ga i ranije ali nisam obraćao pažnju, mislio sam da je neki nebitni član balkanike) i kaže "Ja sam Sanja a ovo iza mene je balkanika" i meni to bilo čudno, ja mislio to neka šala...kao zamenio uloge...hahhahah i tek na kraju voditeljka pita ovog sa naočarima "Sanja, kakav je osećaj" ahahhahahahha ja puk'o o jbt reci da se zoveš Sanja a muško si
Koji trip jbt...

Sve u svemu, nije loše. Ne znam sad kako ćemo proći ali sve je moguće..
Cranium Cranium   21.02.2018 u 13:24

FoX (21.02.2018/10:56)
Nije loša ova pesma Sviđa mi se.."a što ne gi dadneš" Odlično peva ova Danica iz Balkanike...
Inače, pesma "Svatovi" od bibera mi baš zaraz
Isto mislim. Strofe su do jaja balkanikine, a refren svatova je do jaja zarazan. Eh kad bi uparili pesme. Balkanika mi je bila drugi favorit. Biber prvi. Jbg. Jel ima lista ko je kako plasiran? Nisam gledao

Forum početna