Eurovision
Forum Zabava Muzika

Welicak94 Welicak94   15.05.2016 u 06:13

Evrovizija je politicko takmicenje. Sta vas to toliko zacudjava...
atom atom   15.05.2016 u 10:25

Nema nama evrovizije bez Joksimovica i Serifovicke...
FoX FoX   15.05.2016 u 14:00

Ma najbolje napustiti ovo takmicenje..ja stvarno nznm ko bi mogao srbiju da predstavlja i napravi neki bum...
Ovo sto je ukrajina pobedila je strasno... ono nije pesma ,a kamoli pobednicka a zamalo i australija da pobedi..ni ono nije neka pesma..pevacica je favorizovana jer je poznata...da ne pricam o rusiji...nema..sve je politički zatrovano..
Cranium Cranium   15.05.2016 u 14:11

@FoX (15.05.2016/12:00)
Ma najbolje napustiti ovo takmicenje..ja stvarno nznm ko bi mogao srbiju da predstavlja i napravi neki bum...
Ovo sto je ukrajina pobedila je strasno... ono nije pesma ,a kamoli pobednicka a zamal
Brate bukvalno, odgledaš nastupe i menjaj kanal. Glasanje je takvo sranje da je ono sramota. Koliko pesama je hejtovano. Evo Nemci recimo. Koliko god je pesma glupa, a jeste realno, kako su oni ceeelo takmičenje završili sa 11 poena ja pojma nemam. Znači njih su bojkotovali j**eno svi. Treba da promene taj sistem bodovanja. Tipa da se glasanje sastoji ne od bodovanja nego od rangiranja. Rangiraj države od 26-og mesta do prvog. Od najgore do najbolje pesme po vama. Bez ikakvih bodova. I na kraju se uzme u obzir ko ima više prvih mesta, ko ostalih i krajnji rezultat se uzme. Konfuznije za izračunati, ali mnooogo pravednije.
Cranium Cranium   15.05.2016 u 14:13

E ali najjače što je Nemački žiri 12 poena dao Izraelu. Ahahahahahahah. Ja sam se pokidao.
Cranium Cranium   15.05.2016 u 14:19

Ne znam šta radi velika petorka brate. Ja bi im ukinuo finansiranje. j**ite se, kad se ponašate prema nama kao prema retardima.

Šta imaju Nemačka, Španija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Francuska i Italija od toga što udju u finale kad ih tamo izmasakriraju. Bolje bi im bilo da pevaju polufinala, bar će imati nastup ili dva. I ljudi će čuti pesme. Ovako se pojave u finalu, niko j**eno čuo nije njihove pesme, žiri izglasa nekog retarda, publika ignoriše i eto ga. Dzaba plaćaju pare za direktno finale.
FoX FoX   15.05.2016 u 17:13

Pa nznm ovo sa glasovima publike je ok po meni...samo eto nije pravedno..

Ko ce glasati za neke male drzave,tipa crna gora,malta...msm glasace ako imaju dobru pesmu ali realno rusija ce uvek imati ko zna koliko hiljada glasova ,australija i te velike zemlje ce uvek biti u prvih 5...bar neko moje misljenje..totalno bezveze.

Srbija je jos dobro proslo kad je tele-voting u pitanju...hrvatska je malo glasova dobila iako je ona pesma 100x bolja od pobednicke..hahahah ma meni je svaka pesma bolja od pobednicke

a sto se ove petorke tiče,slažem se..treba da u drugom polufinalu ubace njihove nastupe na kraju...
Welicak94 Welicak94   15.05.2016 u 17:22

Joksimovic ne zeli vise da se maltretira jer zna da je to politicko takmicenje... dva puta je uzeo trece mesto, a ubedljivo je trebao da pobedi. Cudi me kako su i onda dali Mariji Serifovic da pobedi
FoX FoX   15.05.2016 u 17:31

Pa da,zeljko je stvarno najbolji predstavnik...mada su ga "srbende" uvek pljuvale kad nas je on predstavljao covek je pretprosle godine isto otisao na eurosong sa super pesmom i eto 3mesto
Cranium Cranium   15.05.2016 u 20:24

Ne tebra, znaš šta je problem? Nisu problem velike i male države. I glas publike Crne Gore ima istu težinu kao i Rusija npr. Pa makar glasalo 1000 Crnogoraca naspram milion Rusa. Uzima se ko je najviše procenata dobio od tih 1000 ili milion. Tipa od milion Rusa 300.000 glasa za Srbiju, 250.000 za Hrvate, 200.000 za recimo Bugare i tako dalje. Na osnovu te računice ko ima više se daju poeni. U ovom slučaju Srbiji 12 , Hrvatima 10 , Bugarima 8 itd. To je taj "televoting". Istu težinu ima i 1000 Crnogoraca naspram milion Rusa. To je po meni pravedno. Nepravedno je da se uračunavaju poeni samo zemljama sa najviše glasova. Tačnije top 10 zemalja sa najviše glasova dobija poneki poen, ostalih 16 zemalja ne dobije ništa. To je nepravedno. Primer.....famozni Crnogorci. Glasa njih 5000. Od toga je na prvih deset zemalja otišlo recimo 3000 glasova. A šta je sa ovih 2000 glasova za zemlje od 11. do 26. mesta? Otišlo u vetar. Te zemlje ne dobiju ni poen od Crnogoraca jer se poeni daju za prvih deset rangiranih u lokalnom glasanju. To je po meni nepravedno.

Forum početna