Sportski velikani Balkana 21 veka.
Forum Sport Ostalo

Cranium   16.08.2013 u 18:48

Dajte jbt, dajte i vi neke sportiste. Gde je Modric, gde je Janica Kostelic itd. Evo jos jedan iz Srbije. Milorad Cavic, najuspesniji Srpski plivac svih vremena. Osvajac mnoogo medalja sa svetskih i evropskih prvenstava. Specijalista za 100 metara delfin. Osvajac srebrne medalje na olimpijskim igrama u Pekingu 2008 godine. 2 puta u 2 dana pobedio najboljeg plivaca svih vremena Majkla Felpsa. Prvi put u polufinalu trke na 100 metara delfin. Drugi put u finalu sledeceg dana. Bio ubedljiv do 2/3 trke, onda je Felps neverovatno ubrzao, i opet stigao drugi. Cavic je prvi pritisnuo dugme sa par stotinki prednosti. ALI!! Oduzeto mu je zlato posle nevidjenog skandala, jer nije dovoljno jako pritisnuo taster omeginog sata. Mozda, ali je ostalo zabelezeno fotografijom fotofinisa ko je prvi stigao na cilj. Ovako je Felps pobedio sa 1 stotinkom prednosti. Najuzbudljivije finale plivanja ikada.
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Tvrtko Tvrtko   16.08.2013 u 18:58

Mislim da mu je pobjeda nepravedno oduzeta jer se jasno vidi da je prvi stigao
Cranium Cranium   16.08.2013 u 19:01

Evo i dokaza.

Priloženi fajl : cavicphelps.jpg (0.06 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Edy Edy   18.08.2013 u 03:00

ne pratim sport @cranium ali mi nije jasno zašto se svađaš baš ti koji si admin, msm gledaj samo teme....
Tvrtko Tvrtko   18.08.2013 u 03:05

Nikome necu usutjeti kada se negira sve bosansko...Craniumu preporucujem da provjeri u posljednjem popisu u Hrvatskoj da li ima onih koji su se izjasnili kao Bosnjaci katolici i Bosnjaci pravoslavci...Znam da je tema o sportu, samo zelim objaviti javno da s craniumom vise nemam nikakve komunikacije
Cranium Cranium   18.08.2013 u 04:31

Tvrtko (18.08.2013/01:05)
Nikome necu usutjeti kada se negira sve bosansko...Craniumu preporucujem da provjeri u posljednjem popisu u Hrvatskoj da li ima onih koji su se izjasnili kao Bosnjaci katolici i Bosnjaci pravoslavci..
Na poslednjem popisu u Srbiji su se neki izjasnili kao dzedaji. Dovoljno sam rekao.
Cranium Cranium   18.08.2013 u 04:32

Edy (18.08.2013/01:00)
ne pratim sport @cranium ali mi nije jasno zašto se svađaš baš ti koji si admin, msm gledaj samo teme....
Kad ti neko iz cista mira baci komentar o politici, u temi za sport. Covek popi*di. Ne zanima me, skinite mi admina opusteno.

Forum početna