Uspomene iz detinjstva
Forum Zabava Ostalo

Welicak94 Welicak94   01.12.2014 u 15:33

Zvezdas, to su bili dani..i sad vidim zasto su mi svi pricali da je u skoli najbolji , i jeste najbolje
FoX FoX   02.12.2014 u 00:38

ahhaahh kran moje odeljenje 4 je bilo najgore u os skoli svaki dan je neko blejao kod diše ili psihologa
dan danas mi nije jasno,najgore odeljenje u skoli i dodje jedan novi ucenik i oni ga premeste kod nas,a on pravi djavo znaci tu su se sj**ali samo tako 4 djavola u razredu(nisam bio medju njima )
Inace odavno smo skrenuli sa teme na temi Koliko vremena provodite za racunarom? pa sam postove napisane 1.12.14 prebacio u ovu temu
Cranium Cranium   02.12.2014 u 17:04

Ahahahahaha, pa šta misliš što su ga prebacili kod vas? Taj lik je dobio premeštaj u drugu školu verovatno jer je bio ludak. I sad se pročulo a razredne starešine drugih odeljenja sigurno neće primiti takvog nekog. Kao što vidiš, vi ste stradali jer ste već imali 3 ludaka. Jedan manje više. Siiiine šta smo mi sve radili. Uključujući mene i 5 bolida (bolida u pozitivnom smislu). Sad ću da napišem jedan jedini put kad su se naoštrili svi da nas izbace iz škole. A što je najgore, nije bilo tako strašno kao što smo umeli. Tad je valjda prekipelo svima.
Cranium Cranium   02.12.2014 u 17:43

Bio je to osmi razred. Mi se prokurčili žešće. Najstariji u smeni, kačimo se sa svima koji se kurče, a mladji sul nas. Sa mojom generacijom smo imali extra odnose, nije bilo onih tuča odeljenje protiv odeljenja. To smo se tukli sa 89 godištem kad su oni bili osmi, a mi sedmi. Ali to je druga priča. Oni su tukli nas jer smo bili bahati u sedmom. Ali posle smo se zgotivili. E sad kad su oni otišli, mi smo najjači u školi i bijemo klince koji se kurče. Iiiii bežim od teme. Dakle, mi najstariji u smeni. Drndamo se na sedmake, drndamo se na nastavnike, nestaju krede, sundjeri, stolice za profesore. Svašta smo smišljali samo da ne bude časa. I to se proširilo. Počela i druga odeljenja da rade. Prvo četvorka logično jer su carevi, a dvojku smo naterali. Trojku neeeema boga. Štreberi za sve pare. I tako profesori počeli da se žale, i direktorka donosi odluku da svako odeljenje ima svoju učionicu. Pa kad nešto nestane, zna se ko je kriv. Nama je zapala učionica za matiš. Ahahahahahahahahaha. To je najdebilnija učionica ikada. Puna onih sranja za geometriju koje mi nikad nismo koristili. Da ne pominjem da je matematičarka žena koja je bila naše žrtveno jagnje. Omiljena za torturu. Ahahahahahah, jadna šta smo joj radili. I dolazi razredna kod nas na drugi sprat gde smo imali istoriju da nam saopšti da imamo svoju učionicu od sada i da od sledećeg časa idemo u nju. I DAAA NIŠTA NE DIRAMO.

Naravno pogadjajte ironiju? Sledeći čas nam je bila mata. Ahahahahahahaha. Za jedan mali odmor smo ispeli da demoliramo celu j**enu učionicu. Izlomili smo sve ona metalna čuda geometrijske oblike. Žice koje obrazuju trougao, kupu, kvadrat itd. To smo izkrivili sve, pobacali stolice kroz prozor. (bili smo u prizemlju). Stolove izpomerali da može da se igra fudbal. Ahahahaha. Najgore što smo našli u ormariću plastelin što su klinci iz druge smene (od prvog do četvrtog) pravili neka sranja. Podelili smo svima podjednaku količinu da kad udje matematičarka zasujemo tablu plastelinom. Da vidi da je ovo naše breee. Naravno, desetak likuši i 2 debila su izašli da matematičarku čekaju u hodniku. Kao nemaju oni veze sa nama. Ostali su unutra i jedva čekaju da dodje profesorka. Ahahahahaha. I dolazi matematičarka, ulazi u učionicu. Kao bomba da je pala. Sa vrata šok za nju. Ni korak nije napravila, siiiine kad je grunuo onaj plastelin u tablu. Iz svih pravaca je poletelo 20 plastelina. Carski osećaj. Ahahahhahahahaha. Evo sad se kidam kad pišem ovo. Jedan drug koga smo jedva nagovorili da gadja se zapričao i nije video kad je ova ušla. Presekla ga buka od udaraca u tablu kad smo svi gadjali i on je gadjao jedno dve sekunde posle. Ahahahhaha, ali mu ispao plastelin iz ruke i umesto table, pogodio je sliku svetog save iznad. Razbio je staklo ludak ni kriv ni dužan. Ahahahahahahaha. Srećom nije videla matematičarka ništa, a mi smo išli onom logikom NEMOGU SVE DA NAS KAZNE PA ĆEMO REĆI DA SMO SVI SLOMILI I SVI SMO UČESTVOVALI. Znači ono je bio nervni slom za ženu. Otišla je da se žali kod direktorke kako smo je gadjali plastelinom. Ahahahahah. A nismo nju. D. I tako je ceo dan bio skandal, kako smo šatro gadjali matematičarku. Razredna nas se odrekla zamalo. Ali je rekla da će nas srediti milom ili silom. Na kraju osmog sam bio 5.0 što znači da nas je sredila milom. Čak su i oni glupi bili odlični. Ahahahahahah.
Welicak94 Welicak94   02.12.2014 u 18:06

Cranium, Svaka cast za tekst A i za citav rad
Zvezdas Zvezdas   02.12.2014 u 19:32

Najgri su srednjoslolci, izbije sukob sa njima i oni stari od nas pa se vodi bitka, . E da sve nove su kod nas u 4 odeljenje premeste i taj nam uvek kvario prosek
Cranium Cranium   02.12.2014 u 19:47

Ček bre? Srednjoškolci tukli vas klince? Ahahahahaha, koji bilmezi.
Zvezdas Zvezdas   02.12.2014 u 20:10

Stari i jaci od nas kada se ukrste sa osnovcima onda izbije sukob... Srednja i osnovna skola su jedna od druge udaljene 500 metara a srednja skola tada nije imala sportsku salu nego koristili nasu pa kad to zakuva jbt to se nezna ko koga udara
E u srednjoj školi se tukli sa 3 godinom
Cranium Cranium   02.12.2014 u 20:14

Ahahahahahaha. Bože bože. Kod nas nema mešanja srednja osnovna. Ima deseta gimnazija i moja osnovna su blizu, ali nikad nisam čuo da je neki osnovac dobio batine od srednjoškolca. Možda prva godina se kurči malo, ali batine ne. A tek stariji.
Serz Serz   02.12.2014 u 23:24

Bili su to lepi dani. Danas, šta zna ova omladina, sem facebook-a, i visenja na androidu.

Forum početna