Seranovi
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
Cranium Cranium   21.07.2013 u 18:14

Francisko "Kuro" Serano ( Jorge Jurado)
Najmladji clan porodice Serano. Radoznalo dete, dok su ovi isli u skolu, on je blejao kuci, crtao, igrao se itd Pametno dete, ne kao ona dvojica terorista. Jedini tracak nade da ce jedan Serano upisati fakultet. Nema on neke posebne karakteristike. Uglavnom je tu, mota se oko mladjeg drustva i odradjuje im poslice. On je mali, sladak fazon. Moze on to da zavrsi. Kad ekipa napravi sranje, zna se ko prvi popusti i ocinkari ostale. Kad je krenuo u skolu, jedan klinac ga je zezao, a ovaj miran. Nije znao kako da mu vrati. Medjutim, stric ga je savetovao kako da postane faca medju prvacima, pa se mali zaneo malo. Olupao je tablu o glavu uciteljice. (odvrnuo sraf) , to je bila striceva verenica, i kad je stric saznao. Poludeo je.
Uvek je bio mirno dete, sa ponekid ispadima, i za njega se mislilo da ce uspeti. Medjutim. Ko je gledao poslednju epizodu, zna kako je klinja zavrsio. Taj mali glumac je inace rodjen 1993 godine, i izrastao je a i dalje ima onaj teleci pogled.

Priloženi fajl : kuro.jpg (0.01 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Cranium Cranium   21.07.2013 u 18:33

Santijago "Santi" Serano Moreno ( Jesús Bonilla) , brat Dijega Serana. Teoreticar zavere 1. Garantujem da u svakoj porodici postoji jedan ovakav lik. Covek nije normalan. Drzi bar zajedno sa svojim bratom i zajedno sa Fitijem, drugom iz kraja polemisu o svakodnevnim temama. Dijego se trudi da bude racionalan, a ova dvojica mu uteruju razne fix ideje. LEPO SAM TI REKAO jedna od glavnih recenica. Te teorije ni u bunilu ne vidjate. A sto je prgav. Kao zivotinja neka. Pritom misli da moze sve da zavrsi sa par evra mita. Sta je taj sve radio i podmicivao. Sve na mufte. Naterao "bratanicu" Evu da malo bude uz poreskog inspektora, da ne zavrsi u zatvoru. Nudio mito u bolnici za informacije, nudio mito policajcima, savetovao fudbalere kako da naprave penal. (NAJOCIGLEDNIJA SIMULACIJA U ISTORIJI FUDBALA) , pravio se da je paralizovan da bi naplatio osiguranje itd. Sa zenama nikad nije imao uspeha. Secaju se da se ovajdio u vreme jednog svetskog prvenstva kad je Spanija igrala protiv Jugoslavije.

Priloženi fajl : santi.jpg (0.05 MB.)
Cranium Cranium   21.07.2013 u 18:49

Fruktuoso Giljermo "Fiti" Martines Karasko-Lavin ( Antonio Molero)
Kakvo ime, takav i covek. TEORETICAR ZAVERE 2.
On je mozda i veci od Santija, jer Fiti sve to potkrepi svojim postulatima i nepisanim pravilima pa se covek zezne i pomisli da je u pravu. Ima Automehanicarsku radionicu i u njoj radi kao automehanicar ili kako on to voli da kaze pred snobovima. "menadzer u jednoj automobilskoj kompaniji" 90% vremena provede u baru, a 10% vremena juri svoju zenu i odradi po neki posao. Njegove teorije niko uspeo nije da pobedi. Najveci broj je vezan za Lusiju i njena "neverstva". Ali ima on zbrke i teorije vezane za sebe. Jedna od njih je da njegov sin Raul ustvari i nije njegov sin vec sin Dijega. Jer Fiti je uspeo da pomesa testove plodnosti koje je radio i uzeo od nekog neplodnog. Pa su tu istinu izjavili i samom Raulu, istraumirali decka. Pa onda teorija kako umire od ebole. Jedan svestenik je dobio ebolu dok je bio u Africi, svratio u bar da se pozdravi. Ovi ga pocastili, narezali mu sunku, pivo itd. U tom trenutku svestenik pada u nesvest i krece da mu curi krv iz nosa. Dok su se ovi petljali oko svestenika, neko od osoblja je prosuo kap kecapa na sunku. svestenika iznose, a Fiti uzima tu sunku da pojede. Santi teoreticar vidi kecap i pomislja da je to krv. Od tada Fiti je zarazen ebolom. KAKVA ZBRKA JE TU NASTALA, NISTE SVESNI. Ili kada su ga zaj**ali, dali mu TV za dzabe. Sve sto je trebao da uradi je da slusa sat vremena neko predavanje. Na kraju predavanja on izlazi sa novim TV-om ali i sa ugovorom o kupovini kuce na moru. Uvalili mu kucu. Zeni na oci nije smeo da izadje.

Priloženi fajl : fiti.jpg (0.03 MB.)
Cranium Cranium   21.07.2013 u 19:07

Raul Martines Blanko (Alejo Sauras) Sin Fitija i Kandele koja je takodje profesorka u toj skoli.
Od svih likova, on me najvise podseca na mene. Skola mu ne ide ama bas nikako. Sve hoce na prevaru da zavrsi. Nema pamet, nema sarm, nema talenat za muziku kao Markos. Ima talenat za fudbal, mada i to je diskutabilno. U pocetku serije bio smotan, muvao ribe ali bi smuvao samo neke prangije. Posle se pojavila Eva, i vrteo se oko nje. Iako nema teorije da bi je smuvao. Razne prevare podvaljivao. Iznajmio Giljea da fotokopira Evin dnevnik, kako bi saznao sta ova voli kod momaka. Medjuti nije hteo da mu plati, pa ga je Gilje zaj**ao preko svojih ljudi. (Jedan Giljeov drug je ekspert za laziranje rukopisa pa je lazirao Evin rukopis) Napisali mu kako ona voli kad je momak prost, kad prica viceve itd itd. Izblamirao se kao zmaj, a bio je blizu da je smuva. Onda je dosla Afrika i od tada mu je samo ona na pameti. Samo nju i nju je voleo. Dok su jos bili drugari, zeznuo je kako je iskusan u krevetu, a on nevin. I kada su obavili to sto su imali, ona ga je provalila jer je imao kez od uva do uva. Od tada ju je varao redovno, i stalno kukao nad svojom sudbinom. Kako ne moze da se smiri. Jednom je resio da pije brom (kao sto rade u vojsci) , i kad je doslo vreme za pomirenje on nije mogao jer se zaj**ao i nije ocekivao. Ona bi uvek saznala, i uvek mu oprastala. Brdo smesnih dogadjaja ima za njega.

Priloženi fajl : raul.jpg (0.03 MB.)
Cranium Cranium   21.07.2013 u 19:24

Afrika "Afri" Sans ( Alexandra Jiménez) Pojavila se u drugoj sezoni na par epizoda i ostade do kraja. Cerka policajca koji je dobio premestaj u Madrid. Opasna zenska. Osvetoljubiva, ironicna , slobodnijih shvatanja. Sprijateljila se sa Evom koja joj je pomogla da se adaptira buduci da zna kako je tesko kada si novi. Njih dve su vodile zenske razgovore. Eva sva naivna, idealizuje muskarce, dok Afrika kao da ima muski mozak. Objasnjava likusa. Raul se zalepio za nju, ona ga zezala. Nije mogla da veruje koji bilmez. Zezala ga zezala. Iz zezanja spavali zajedno, iz zezanja se smuvali i ostali zajedno. Hiljadu puta ju je prevario. a tek koje batine je on pojeo od nje. Najjace je kad joj je kasnila menstruacija. Raul se usrao. j**ote sta da radim, moram da je zenim. A ona se usrala 3 puta vise. Tu histeriju ne bih da dozivim. Kupila test za trudnocu i sad rade u kupatilu ona i Eva. Treba 15 minuta da prodje, ona se vrti po kupatilu, na svakih 10 sekundi pita. STA PISE STA PISEE! U tom trenutku zove Raul da pita nesto. Ona mu kaze sta radi, i pocinje sou. Ovaj se uzentao, pita je sta piseee! Ona se dere na njega, NE ZNAMMM CEKAJ MALO, EVO STA PISEE a Eva se pogubila. Ispostavilo se da je test propao. Nesto su zeznule. Treba 2 crtice da ima, a ona je imala jednu. Kaze ona: MOZDA SAM SAMO MALO TRUDNA. Raul vec razglasio ovamo. Kupio prsten, naterao ga cale da se suoci sa posledicama i tako. Cudan je to spoj. Bili kod lekara zbog pilule za dan posle. Ali Raula je puko flesh i resio je da postane cale, pa joj nije dao da popije pilulu. Rvali su se tu po ordinaciji, i na kraju je Raul popio pilulu. Da ova ne bi uzela. Na kraju se ispostavilo da nije trudna.

Priloženi fajl : afrika.jpg (0.04 MB.)
Cranium Cranium   21.07.2013 u 19:27

Eto to je to od likova. Jos da napravim top listu i gotova tema.
Edy Edy   21.07.2013 u 23:00

i niko je ne prati nisam gledao seriju mada znam da je nekad se vrtila... .bila mi mrska stalno oni za stolom jedu i prepiru se nešto na španskom
Cranium Cranium   21.07.2013 u 23:07

Edy (21.07.2013/21:00)
i niko je ne prati nisam gledao seriju mada znam da je nekad se vrtila... .bila mi mrska stalno oni za stolom jedu i prepiru se nešto na španskom
Brateeee, znas li koliko je gotivna serija. Svako je lik za sebe. I moj cale je gledao seriju zajedno samnom. Mozda mi je i zato omiljena. Podsetim se starih trenutaka. Koliko smo se kidali. Pocinjala je u 22:15. Zavrsi se oko 12 i ti odes na spavanje sa kezom od uva do uva. Neprocenjivo.
Edy Edy   21.07.2013 u 23:14

cranium (21.07.2013/21:07)
Brateeee, znas li koliko je gotivna serija. Svako je lik za sebe. I moj cale je gledao seriju zajedno samnom. Mozda mi je i zato omiljena. Podsetim se starih trenutaka. Koliko smo se kidal
tebi je zbog starog dobra a serija kao serija je meni bzvz bar ono što sam pofatao
Cranium Cranium   21.07.2013 u 23:23

Edy (21.07.2013/21:14)
tebi je zbog starog dobra a serija kao serija je meni bzvz bar ono što sam pofatao
Ma jok. Nisi povatao dovoljno.

Forum početna