Edy Edy   13.08.2013 u 17:40

... ili još poznato kao homoseksualnost je... ma znate već šta je neću da objašnjavam primjetio sam da ima i djece da se motaju po sajtu uglaavnom otvaram temu jer sam primjetio ovo gayecho.com ... da li se meni čini ili stvarno postoji ovakva stranica? ovo je, ako se meni ne čini web stranica posvećena pederluku? Ili sam ja ćorav? ... odmah da pitam šta mislite o homoseksualnošću? znate li koga, i kakav je taj poznanik? Molim da izbjegavate komentare tipa smrt pederima jer je protiv pravila foruma
Edy Edy   13.08.2013 u 17:43

eh, homoseksualnost kako kažu pederi, je nešto urođeno, i oni to znaju često da povežu sa DNK, te objašnjavaju da su takvi rođeni i da im je to u prirodi... pogrešno! zašto? medicina i nauka nemaju nikakvo logično objašnjenje za pederluk, sem da je to, kao što je nekad bio, mentalno poremećenje... zbog toga pedere ne treba biti, niti im psovati i sl. kako ja msm.. njih treba sve po ludnicama zatvoriti ili ako ne po ludnicama, onda za predviđene ustanove...
Edy Edy   13.08.2013 u 17:51

evo nekih podataka: pederluk je 1973 sklonjen sa liste mentalnih poremećaja, te je sve do tada smatran bolešću... što i ja mislim. Pederluk se češće javlja u zajednicama koje ga prihvataju, jer tamo pederi su inače ljudi koji se ističu u svojim zajednicama, te mladež koja je ionako u godinama u kojima su u "potrazi za sobom" i kada imaju želju da se istaknu i budu posebni u odnosu na ostale, često "umisle" da su pederi, to je jedan od uzroka pojave pederluka.... drugi je strah od drugog spola... da strah, jer posebno muškarci mogu da osjete strah da možda nekad ne zadovolje svoga partnera, zbog čega misle da je lakše sa ljudima istog spola, jer tako znaju njegove tačne osjećaje i potrebe tokom sexualnog života....
Edy Edy   13.08.2013 u 18:01

i još jedan razlog pojave ovog su traumatski događaji iz djetinjstva, te loš odnos roditelja i djeteta. To je dokazano i u nekim studijama.. te postoji i teorija u kojoj za ovo su odgovorni neki enzimi u mozgu dok je dijete još u utrobi majke.... za to ne postoje još konkretni dokazi samo neke studije o kojima informacije upravo tražim samo nešto teško ide (pitam se što)
Cranium Cranium   13.08.2013 u 18:11

Kako poceti? To je bolest. Mentalna bolest, koja se odrazava i na fizicki izgled. (izfeminizirani pokreti, pederski glas itd) Ja takve ljude nemam u svom okruzenju hvala bogu. Da ih imam, ja bih verovatno prekinuo to prijateljstvo. Dakle ne poznajem nijednog pedera , tjst ne jos , mada cesto vidjam po splavovima sa moje strane Brankovog mosta srecne drugare koji su svi upeglani, nalickani i igraju sa nekim ribama. Odmah provalis da nesto ne stima kada oni igraju zenstvenije od samih riba. Cesto se desi da dodje do vredjanja pedera od strane netolerantnijeg dela cobanijade. ( ima svega na splavovima od likova sa 40 godina, preko masnih upasanih krimi gica, do klinaca od 15 godina, ali su ribe vrh ) Ne cimamo ih, boli me uvo. Ali ove pedere baksuze sto se izd**avaju na sve normalno, kao jednakost i te fore. Njih bi gazio bez trunke sazaljenja. Ima pedera koji su svesni svoje bolesti, ne pricaju o tome, normalni ljudi. A ovi borci za prava, betmeni itd. Njih treba malo nauciti redu. Nije ovo Amsterdam.
Edy Edy   13.08.2013 u 18:17

sad sam pročitao neke članke dokazano je kroz studije da je ogroman postotak žena lezbejki promjenilo svoju orijentaciju u 5 godina te kažu kako taj isti broj zna da se mjenja znači neke opet lezbejke postanu neke nisu i sl. ako bi postojala bilo kakva genetska predodređenost ili bilo šta fiziološki tipa hormonske neusklađenosti onda bi bili takvi čitav život a ne imat troje djece pa u pedere
Cranium Cranium   13.08.2013 u 18:21

Ziveo Balkan! Konacno Evropa kaska za nama. Bar smo po tom pitanju ujedinjeni. Ne bolesnicima. Sutra ce da se pojave pedofili sa svojim definicijama. Diram decu jer je to moj izbor, a ne bolest. Nesto na tu foru.
Edy Edy   13.08.2013 u 18:42

@cranium to što kažeš fizički izgled se mjenja.. .to i nije tačno to je izazvano željom da budu drugačiji pa se na taj način ističu... pored toga opšte je poznata činjenica da je ženama lakše tako da muškarac često pomisli da bude kao žena, u nadi da će i njemu u mnogo tome biti lakše PS: za one koji misle da ženama nije lakše, evo nekih situacija: u školama na časovima tjelesnog odgoja (djevojkama lakši zadaci i više se popušta), u pronalasku uredskog posla (sekretarka i prodavačica može postati svaka mlada žena, mušku je teže), u bilo kojoj situaciji gdje poslovođa je muškarac (a to je često) kao npr. u slučaju zaustavljanja od strane policije (ženama nije lakše tada, haa?), nekada u školi i sl. a kada se muškarcu popušta? na njega se tovari, ali ne popušta pored toga...
Edy Edy   13.08.2013 u 18:44

znao sam lika moje godište, hoda kao žensko, priča ženskasto (o modi, odjeći i sl.), pokretu ruka su pravo ženskasti, bio je dobar u crtanju pa je svašta slika posebno ženske haljine bi volio crtat i šta? jeli bio peder? nije uopšte čak suprotno od toga znači nije pravilo, nekada su ljudi jednostavno razmaženi
Cranium Cranium   13.08.2013 u 18:57

Edy (13.08.2013/16:42)
@cranium to što kažeš fizički izgled se mjenja.. .to i nije tačno to je izazvano željom da budu drugačiji pa se na taj način ističu... pored toga opšte je poznata činjenica da je ženama lakše
Pa da, to sam i mislio. Bolesni u mozak pa se odrazi na fizicki izgled. Nisam rekao kako. Evo sad si ti naveo. Jeste lakse zenama jer smo mi (ne nas dvojica nego muskarci generalno) napaljeni imbecili. Par puta je ortakinja iz zezanja htela da me zavrne za kintu. Da platim turu i slicno. I platim ponekad. Ne zato sto mi trepce nego jer mi je drugarica. Nebitno. Jeste lakse zenama da se zaposle i slicno. Ali zato je zenama manja plata za isti posao koji rade sa muskarcem. Moj ortak radi u jednom dragstoru i ima platu 35.000 dinara. Jedna likusa koja radi prvu smenu radi apsolutno isto i ima 30.000 dinara platu.

Forum početna