Školsko nasilje
Forum Zdravlje Teretana

Cranium Cranium   17.08.2013 u 23:30

KinG (17.08.2013/21:23)
8-1 je kod nas zapravo bilo strebersko odeljenje... sve neki skinny and tall sa naocarima njih 7 zapravo... i jos nekih 5 normalnih... mada drugarice su im bile ugh
Kod mene je ovako bilo. 8-1 je bilo najzaj**anije odeljenje. (nasa razredna je rekla da smo bili najgore odeljenje u istoriji skole) mada nas je '95 mozda cak i sj**alo. Klinci nisu normalni. Najstreberskije odeljenje je bilo 8-3 , najbolje ribe je imalo 8-2 , a 8-4 je imalo najgotivnije likove za bleju. Mada se sada sve izmesalo. Neki su se odselili, neki sa kojima se nismo druzili postali su gotivni i tako. U koju skolu si isao brate?
Edy Edy   18.08.2013 u 01:12

kad sve saberem... msm da je svugdje isto isti raspored je u mojoj školi bio... ja sam bio u onom kao ti gdje su oni najgori pušači, drogeraši, poglupi koji jedva prolaze, lijeni kojima je mrsko biti na času, ali moraju jer nemaju gdje drugo + nas 5 štrebera ako se smijem ubaciti u ovu (prije bih rekao da sam lijeni) danas sam u onom razredu gdje su najljepše čudno je to, ali kad sagledaš, medicniske sestre su uvijek one wow
Tommy Tommy   18.08.2013 u 03:14

da se mene pita ja bi sve te nasilnike stavio pod zid i metak u čelo.
KinG KinG   18.08.2013 u 11:09

veselin maslesa na vozdovcu u kumodraskoj ulici
Cranium Cranium   18.08.2013 u 13:44

Edy (17.08.2013/23:12)
kad sve saberem... msm da je svugdje isto isti raspored je u mojoj školi bio... ja sam bio u onom kao ti gdje su oni najgori pušači, drogeraši, poglupi koji jedva prolaze, lijeni kojima je mr
Ahahaha, sto tako. Odeljenje ti je bilo blejacko. Mislim da se u Americi bas tripuju klinci na te bulije. Pun je jutjub snimaka skolskih maltretiranja, tuca itd. Kod nas kada se snima fajt, to ostaje van interneta. A Amerikanci odmah na tjub kace. Mi smo svi opusteniji sto se toga tice.
Edy Edy   20.08.2013 u 00:26

cranium (18.08.2013/11:44)
Ahahaha, sto tako. Odeljenje ti je bilo blejacko. Mislim da se u Americi bas tripuju klinci na te bulije. Pun je jutjub snimaka skolskih maltretiranja, tuca itd. Kod nas kada se snima fajt,
možda stidniji? ili se plaše? a i ne znaju mnogi kako da postave da budemo iskreni nije balkan, tehnološki gledano, baš najobrazovaniji
Edy Edy   20.08.2013 u 00:30

u vezi teme: svijet je takav... samo najjači ostaju... na ovaj ili onaj način kao problem se nikad neće riješiti... ali ovo pokazuje da čovjek zna biti najgora životinja od svih... druge se bore međusobno samo radi hrane ili preživljavanja... a čovjek? nema radi čega nije...
Cranium Cranium   20.08.2013 u 01:07

Edy (19.08.2013/22:26)
možda stidniji? ili se plaše? a i ne znaju mnogi kako da postave da budemo iskreni nije balkan, tehnološki gledano, baš najobrazovaniji
Ma kakav stid. Cega sam se ja nagledao od klipova. To se kod nas drugacije prenosi. Princip od ruke do ruke. Mozda si u pravu za jutjub. Mada ne verujem. Ipak nama (balkancima) nije atrakcija okaciti kako neko dobija batine na net. Sto bi to radili? Znas koliko navijackih obracuna ima u Srbiji? Ima puno snimaka, samo se ne kaci na tjub. Kafanskih fajtova takodje. Kod mene u kraju su splavovi. (diskoteke na vodi) Maltene svako vece se makljaju po parkinzima. To vise niko i ne snima.
Cranium Cranium   20.08.2013 u 01:10

Edy (19.08.2013/22:30)
u vezi teme: svijet je takav... samo najjači ostaju... na ovaj ili onaj način kao problem se nikad neće riješiti... ali ovo pokazuje da čovjek zna biti najgora životinja od svih... druge se bore me
Koji covek, to su klinci. Sta smo ja i ti znali o covekoljublju sa 13 godina. Bitno je bilo samo da se zezamo i dokazujemo pred ribama. ali ako covek sazri i nastavi da bude kreten, e onda ima problem u glavi.
KinG KinG   20.08.2013 u 02:09

kad smo kod toga, postoji i igra koja se zove bully

Forum početna