Školsko nasilje
Forum Zdravlje Teretana

Cranium Cranium   24.12.2014 u 12:01

Dr_Psycho (24.12.2014/10:49)
Haha mene smarala neka cetvorica i dvojicu nokautirao od besa. al ozbiljno. vise me niko nije dirao i zvali su me ludi. kad pobesnim,ricem
Pa i nisu bili neki kad si ti tada onako mršav uspeo da nokautiraš dvojicu.
atom atom   24.12.2014 u 12:24

Mene su smarali dvojica bili visoki a mršavi,jedan bio klempav,doduše i ja sam bio mršav,ali sam znao da se bijem,kad sam iznerviran u stanju sam da bijem nekog dok ga ne ubijem To je bilo u srednjoj,ja došao prvi dan u školu i naravno počeli da me podj**avaju,trpeo sam to 10 dana dok nisam pukao.Oni su smeli da se kurče samo kad su u društvu,e onda sam ih sačekao posle škole same,jednom sam lupio šamarčinu iz sve snage da je pao na pod ,ovaj drugi se uplašio i počeo da beži,ali sam ga stigao i iznabadao sam ga Sutradan ja dolazim u školu oni sve fino sa mnom
Cranium Cranium   24.12.2014 u 12:29

atom (24.12.2014/11:24)
Mene su smarali dvojica bili visoki a mršavi,jedan bio klempav,doduše i ja sam bio mršav,ali sam znao da se bijem,kad sam iznerviran u stanju sam da bijem nekog dok ga ne ubijem To je bilo u srednj
Ahahahahahahahaha, jedan je bio klempav. Pa to i nema nekog uticaja na snagu dotičnog.
atom atom   24.12.2014 u 12:34

Cranium (24.12.2014/11:29)
Ahahahahahahahaha, jedan je bio klempav. Pa to i nema nekog uticaja na snagu dotičnog.
Nema brate hahaha Ali ja sam bio miran i povučen,tj izbegavao sam da se bijem jer sam sa svima hteo da imam ok odnos,ali sa nekim pajserima nisam mogao drugačije nego da ih izlemam
DR_
Dr_Psycho  
 24.12.2014 u 13:11

Ja sam animal jbg. trebao sam kik boks trenirati. jednog sam nogom zveknuo. a jednog sam tukao dok nije iskrvario,pa sam ga naj**ao
Tommy Tommy   07.08.2015 u 12:32

ja kad sam isao u 8.mene podj**avali oni iz 4. razreda ne lazem. u srednjoj isto.
Cranium Cranium   07.08.2015 u 14:02

Ahahahahahahahahahahahahahhhaahahah. Tommy koliko sam se otkinuo od smeha sada. Bio kralj, ostao kralj.
Cranium Cranium   01.10.2018 u 23:10

Danas sam posle duzeg vremena pustio ovu pesmu. Inspirisana pucnjavom u Columbine srednjoj skoli gde su dva klinca upala u svoju skolu i izresetali redom sve na koje su naleteli. Ukupno 13-oro zrtvi imao je njihov krvavi pir, sa njima dvojicom (samoubistvo) broj se popeo na 15 mrtvih i 24 tesko ranjenih.

To se desilo daleke 1999. godine, i do tada je ova pucnjava bila najmasovnija u istoriji Amerike. Dve godine kasnije, ova pesma je ugledala svetlost dana, bas kada se desila jos jedna pucnjava u skoli.

Neverovatno sa kojom lakocom su uspeli da mi ubace u glavu sliku i profil klinca koji ide u skolu da bi ni kriv ni duzan poginuo. Jer su se neka dva imbecila setila da se svete i kome treba i kome ne treba.

Okej, mozda su ova dvojica takodje bili zrtve necijeg zlostavljanja par nedelja ili meseci ranije, ali koliko bolestan treba biti da resis da uzmes pusku u ruke i ubijes 15 ljudi, pa na kraju i sebe. Zbog?

Nije samo ova pesma inspirisana tim dogadjajem, ima i par filmova koji se bave ovim masakrom. Verujem i ovaj estonski ima uzor u ovome.

Poenta je da nasilje nije nestalo, tada je ova pesma izazvala pravu pometnju. Jos je tada rana bila sveza zbog 9/11 , i ono...valjda je drustvo sazrelo. Bar bi tako trebalo da bude. Ali desava se suprotno. Ova pucnjava koju sam spomenuo je pala na 5-6 mesto najmasovnije pucnjave u Americi, sto znaci da se za ovih 19 godina stvar zesce pogorsala. I sada je ova pesma relevantnija nego ikada. Pitanje je kada ce to poceti da se desava i kod nas evropljana.
PARTYzan PARTYzan   02.10.2018 u 01:43

Inspirisan pomenutim događajem je film Slon (Gus Van Sant-a) koji sam ranije u nekoj temi pomenuo kao remek-delo. Najkraći i najefektniji igrani film ikad, čini mi se 1 h 15 min.
Cranium Cranium   06.05.2023 u 10:42

5 godina nakon mog poslednjeg update-a na ovu temu i kacenja pesme "youth of the nation" kao i pitanja na kraju kada li ce to poceti da se desava kod nas evropljana.....desilo se.

I to u zemlji gde nikada ne bi rekli da ce se desiti tako masovno masakriranje. Rusiji. Mada se to nije ni prenelo kako je trebalo, u poslednjih 5 godina je u Rusiji bilo par masakra od po preko 20 mrtvih gde su deca isla i resetala redom. Pre neki dan na red je dosla i Srbija.....

Sta reci? Delo psihopate ili delo maltretiranog deteta? Ja bih rekao 90% psihopata, 10% maltretiranje.

Ne znam, nemam pravi odgovor. Kakvo god da je maltretiranje, za ovo ne postoji izgovor i razlog.

Sada svi krive i roditelje i televiziju, internet, rijalitije, starlete, Kristijana Golubovica, kurve, p**ke materine.....

Ljudi nije kriv crni cerak i zadruga, krivo je opste stanje nacije. Poslednjih 30 godina smo u ku***u. Nemastina, beda, zanemarivanje nekih jako bitnih stvari zarad tog prokletog novca. Jbg, tako je svima tako mora. Mentalno smo svi otisli u ku**c. To je jedina cinjenica. Nama bi svima trebao psihilog i psihijatar, da popricamo sa nekim. Podjem od sebe, ja sam zesce zatvoren lik kad su problemi u pitanju. Tu sam za druge, ali svoje probleme resavam sam. Cak i pred zenom koju poznajem skoro 17 godina i sa kojom sam skoro 14, sa kojom imam dete. Mnoge stvari koje se motaju po mojoj glavi njoj ni ne kazem. Vaspitanje?? Ima i toga, ali generalno sam zatvoren lik. Ne umem sebe da definisem. Msm umem ali to je druga tema, zasto sam postao zatvoren za ljude. E sad zamislite koliko ljudi seta nasim ulicama svakog dana koji za razliku od nas "normalnih" imaju mentalne probleme i kojima svakakve gluposti padaju na pamet. Ajde samo zamislite koliko bolesnika ne uzima terapiju ili ni ne zna da je bolesno. Njemu nije kriva ni zadruga, ni starlete, ni kriminal po televiziji. Njemu cu ja mozda sutra biti kriv ako se cuknemo kolima i ja ga pogledam nervozno. Ja cu mu tada biti Lucifer glavom i bradom i ubice me kao kera jer sam ga pogledao popreko. Mozemo sve da pogasimo, ugasimo internet, pogasimo televizije i bice sve dzaba. Jer problem nije u tome sta pratimo i sta gledamo, problem je u tome sto se apsolutno zanemarilo mentalno zdravlje nacije. Kraj price. Budite iskreni prema sebi i recite da li bi ikada otisli kod psihijatra? Za nas 90% koji smo "laksi pacijenti" problemi su resivi sami od sebe. Odes negde da se izduvas, izdivljas, pozitivno razmisljas, okruzis se pozitivnim ljudima i guras. Sta da rade oni koji imaju mentalnu bolest? Bili oni svesni nje ili ne?

Forum početna