Republika Srpska
Forum Politika Balkan

Cranium Cranium   18.08.2013 u 03:16

Edy (17.08.2013/23:21)
kad je izetbegović prijetio? ... ajd evo javit ću se i ja pa nadat da neće biti svađe... istina, slažem se za ovu prognozu, velike su šanse da se RS osamostali, msm to joj je cilj od rata, ali kao što
Hajde da ovako postavimo stvari? Da vam nije bilo NATO pakta, jel bi bilo federacije? Naravno da ne. Najlakse je lupetati sta ti TV servira. RS nije genocidna tvorevina i tacka.
Edy Edy   18.08.2013 u 03:18

cranium (18.08.2013/01:13)
PS...kada sam ja psovao u argumentima??
nisi psovao nisi me skontao, kažem da nema onog nadmetanja vjerovatno što nisi bio tu možda se nisam dobro izrazio
Cranium Cranium   18.08.2013 u 03:20

Tvrtko (17.08.2013/23:53)
Nego sta nego je genocidna tvorevina potpomognuta od strane rezima Milosevica (citaj agresija), i jos razlicitih paravojnih formacija, rusko-ukrajinskih placenika
OOOJ OSAMO BIN LADENEEEEEE! U zemlju da propadnes od bruke. Vi govorite o placenicima? Cije drzavljanstvo je imao Osama? Srpsko? Otkud tolike vehabije, razni dzihadisti , razne Al Mujahed brigade? Teroristi prve lige su ubijali za vas i ti si sad nasao da pricas o par stotina Rusa, Grka itd koji su dobrovoljno dosli.
Tvrtko Tvrtko   18.08.2013 u 03:21

Da nije bilo agresije, ne bi nam ni trebao NATO...Slovenija i Hrvatska se nisu odvojile prije '89, a svi znamo sta znaci ta godina, filovanje srpstvom narodnih masa ratnog zlocinca Milosevica
Edy Edy   18.08.2013 u 03:22

cranium (18.08.2013/01:16)
Hajde da ovako postavimo stvari? Da vam nije bilo NATO pakta, jel bi bilo federacije? Naravno da ne. Najlakse je lupetati sta ti TV servira. RS nije genocidna tvorevina i tacka.
RS jeste genocidna tvorecina i tri tačke... to za tv isto mogu reći tebi.. nije baš da imaš objektivan stav prema ovom... i ne bi bilo federacije, ako tako postavimo stvari... ne bi bilo ničeg sem srbije...
Cranium Cranium   18.08.2013 u 03:24

Edy (18.08.2013/01:16)
ma znam da jesmo, zanio sam se sa zadnja 2 posta ma kakav mir? ne znam o kom miru govoriš mir nije bio 90tih... kada je onda mir bio? nije se cjepala u miru koliko ja znam... nije problem što su
Kada je bio mir?? Pre nego je doslo do rata. Prosto i jednostavno. Pre nego ste resili da organizujete protivustavno otcepljenje, pre nego je pala prva zrtva rata, Srbin. Tada rata nije bilo???
Tvrtko Tvrtko   18.08.2013 u 03:25

Isto tako je bilo par stotina mudzahedina koji nisu bili pod komandom ARBiH, ne vjeruj svemu sto vidis i cujes na Tv-u
Edy Edy   18.08.2013 u 03:26

cranium (18.08.2013/01:20)
OOOJ OSAMO BIN LADENEEEEEE! U zemlju da propadnes od bruke. Vi govorite o placenicima? Cije drzavljanstvo je imao Osama? Srpsko? Otkud tolike vehabije, razni dzihadisti , razne Al Mujahed
tu se slažem mada nema veze sa temom bilo je više tih "plaćenika" (mada ih niko nije plaćao u tom smislu, bar većinu) koji su pomogli našoj strani... ne traži dlaku u jajetu
Edy Edy   18.08.2013 u 03:29

cranium (18.08.2013/01:24)
Kada je bio mir?? Pre nego je doslo do rata. Prosto i jednostavno. Pre nego ste resili da organizujete protivustavno otcepljenje, pre nego je pala prva zrtva rata, Srbin. Tada rata nije bilo???
prva žrtva rata? pozivam se na onu tvoju temu o Francu F. ... on nije uzrok zašto onda spominješ tog prvog srbina? sam si rekao, jedno je uzrok, drugo je povod.. to su tvoje riječi ;) a protiv ustavno ne bi bilo otcjepljivanje RSa? kako kažeš dozvoljeno bi bilo...
Cranium Cranium   18.08.2013 u 03:30

Edy (18.08.2013/01:22)
RS jeste genocidna tvorecina i tri tačke... to za tv isto mogu reći tebi.. nije baš da imaš objektivan stav prema ovom... i ne bi bilo federacije, ako tako postavimo stvari... ne bi bilo ničeg sem srb
A po cemu vi zaostajete postenjacine?? I vi ste genocidni narod isto koliko i mi. Bratunac? Kravica? Bjelovac? Znas, poklano je preko 3000 Srba u okolini Srebrenice. To nije genocid jel? To niko od vas jaganjaca ne pominje?

Forum početna