Saints row 4
Forum Tehnologija PC Igre

KinG KinG   24.08.2013 u 01:37

Naj zabavnija igra ikada. Zamislite open-world igru kao gta uz super moci kao sto su telekineza, freez shot, ignite shot, death from above , super speed( marvelov flash) super skokovi, letenje, i sve to uz black-hole launcher(izbacuje mini crne rupe) i 'MERICA GUN (mini gun uz flamethrower i bazuku) i na kraju kao slag na tortu invazija aliena i sve to je saints row 4
KinG KinG   25.08.2013 u 12:56

wtf.. ni jedan jedini odgovor na temu pa dobro btw do sad sam odigrao 9 sati.. a presao tek 40% .. to ne znaci da je igra dugacka.. nego da sam se ja zezao po gradu sve vreme
Cranium Cranium   25.08.2013 u 13:52

KinG (25.08.2013/10:56)
wtf.. ni jedan jedini odgovor na temu pa dobro btw do sad sam odigrao 9 sati.. a presao tek 40% .. to ne znaci da je igra dugacka.. nego da sam se ja zezao po gradu sve vreme
Ne volim ovakve igrice. Sve sto igrace zabavlja je ubaceno u igricu. A to sto od igrice pravi apsurd niko ne haje.
KinG KinG   25.08.2013 u 18:43

apsurd je ta zabava
Edy Edy   27.08.2013 u 22:56

kako apsurd? pa šta su igrice drugo nego zabava Cilj je prodati, a prodati se može ako je zabavno i ako je izreklamirano.... obadvoje je zastupljeno pa je igrica očigledno dobra
Cranium Cranium   27.08.2013 u 23:35

Edy (27.08.2013/20:56)
kako apsurd? pa šta su igrice drugo nego zabava Cilj je prodati, a prodati se može ako je zabavno i ako je izreklamirano.... obadvoje je zastupljeno pa je igrica očigledno dobra
Jesi ti video kakva ubistva nude u toj igrici. Naduje ti se glava i pukne. Ja cenim realnost.
Edy Edy   28.08.2013 u 00:21

onda ne cijeniš igre :xD koliko mogu zaključiti prema toj tvrdnji ja baš volim fantasy igre... čak štaviše, najpopularnije fantasy igre su najprodavanije na svijetu (msm od svih igara ikad) igre kao Final Fantasy su extra popularne ;) ili druge kao Age of wonders i sl.
Cranium Cranium   28.08.2013 u 00:34

Edy (27.08.2013/22:21)
onda ne cijeniš igre :xD koliko mogu zaključiti prema toj tvrdnji ja baš volim fantasy igre... čak štaviše, najpopularnije fantasy igre su najprodavanije na svijetu (msm od svih igara ikad) igre
Opet pametujes. Realnost u igrama. Cak i pucachine. Nisam od onih sto se loze na COD. Jeste igrica brutalna, ali mi je mnogo veca zabava kada sam igrao prvi Ghost Recon. Ima nekih 10 godina kako je izasla. Jedan metak te onesposobljava, ako te pogode u grudi ili glavu, umires odmah. Nema ono, samo se sklonis negde i helt ti se napuni. Nema slowmotion itd. I zato se istripujes da se stekas, puzis...cekas da zapucaju na tebe. A mapa je realnija, tesko vidis otkud pucaju. Neprijatelj nije ocigledan (da iskoci ispred tebe) nego se i on pozicionirao i ceka, gleda.
Edy Edy   28.08.2013 u 01:00

ma za tebe se uvijek pametuje čim je neko drugi u pravu slažem se za to što se puni zdravlje u takvim igricama, nema smisla kad je igra RPG relatime, first-person shooter i tako ali ako hoćeš realnost onda ne treba da tražiš to u igrama, na to sam mislio ;) msm primjer je Sims.. msm da je najprodavanija i jedna od najpopularnijih igrica ikad... a šta radiš? kuhaš, pereš, ideš na šolju da pišaš i zaljevaš cvijeće to ti je realna igrica kad sagledaš stvar... da li je meni zabavna? ne.... da li izaziva ovisnost? itekako dok igre kao Homeworld, koja je potpuna fantazija imaju jedan od naaajboljih gameplaya i priču koju sam ikad vidio ;) inače ta igra je svemirska strategija, u nivoima koje obavljaš... 3D je iako je izdata ima nekih 15 tak godina msm ;) ... igra ne mora biti realna da bi bila dobra... zato imamo više kategorija.. ti izgleda samo voliš Simulacije? ;)
KinG KinG   28.08.2013 u 01:25

ok otvaram novu temu... malo ste otisli u off

Forum početna