Browseri za android
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

FoX FoX   13.12.2015 u 16:26

Koji pretraživač / Browser,koristite na vašem telefonu?

E ovako..Ja sam do sad probao skoro sve..Opera,Chrome,FireFox,Uc browser,Maxthon,Dolphin,Boat browser ii CM browser.

Opera Mobile/Clasic

Pošto imam malo slabiji fon,starija verzija opere mi najbolje radi tj najstabilnija je...ta verzija je 11 iz 2013godine ja mislim..
Dobra stvar je što kad posetim neki web sajt i zumiram samo tekst ,on se lepo uklopi u ekran,ne moram da šaltam levo desno..

Dosta je spora ali mi se nikada nije srušila kao Chrome npr.
Poenta je što troši malo RAM memorije.

Dolphin Browser
Jednostavan,stabilan.Po meni je dosta sporiji od svih browser-a..to mu je jedina mana.
Inače,svidja mi se što ima ugradjen youtube player.

Chrome

Chrome - Jede RAM memoriju da imam jači fon verovatno bih koristio chrome..

Uc browser

Brz,stabilan,ima adblock ali je natrpanim onim glupim linkovima na početnoj strani ee to me nervira i zato sam prestao da ga koristim Volim da browser bude jednostavan,ne natrpan ..xd

CM Browser

Au evo malo pre instalirao i svidja mi se..svi ovi browseri iznad zauzimaju preko 10mb prostora,cm browser zauzima 1.7mb
Dosta je brz,stabilan,jednostavan ,početna strana je odlična.

Ovi ostali browseri nisu loši ali uglavnom imaju malo više mana pa sam ih batalio..

Koristiću ovaj CM za sad,nadam se da će biti ok .Ima ugradjen youtube player

Koji browser vi koristite?
Cranium Cranium   13.12.2015 u 16:42

Jedan je UC Browser. :-). I na java fonu sam ga koristio, i na androidu. Najbrži je.
Zvezdas Zvezdas   13.12.2015 u 16:48

Opera mini mislim da je 7 ali moj fon ne podrzava ni jednu drugu a pretrazivac mi je jako spor...jako mi je spor fon,sada planiram da kupim neki bolji
FoX FoX   13.12.2015 u 16:55

Probajte CM ,kran i zvez jako malo zauzima a brz je
Krajevic Krajevic   13.12.2015 u 17:14

u ja koristim operu 8.1
Deus Deus   13.12.2015 u 18:15

Maxthon,Uc browser najvise koristim a sto se tice mob pa imam android 4.4.4
Welicak94 Welicak94   13.12.2015 u 23:31

Koristim samo UC Browser, jako je funkcionalan i jako brz... A foxy pa te linkove na pocetku mozes da menjas, ali na drugoj kartici jbg Ja i ne radim toliko nesto specijalno na fonu, tako da neke linkove samo ukucam prvo slovo i izadje link
Zatim svidja mi se njegov online player, bas je dobar, mnogo boljo od ugradjenog. Zatim ima skrinshot opciju , ne trebaju ti one dodatne aplikacije, i vecina sajta se otvara korektno kao na pc-u. I I ad block koji je ugradjen jako pomaze. Ono sto.mi se ne svidja sa novim updateom, je to da sad uvek stoji u ram memoriji i skida neki 15mb , msm nije nista znacajno ali me nervira , ne volim da mi rade nepotrebne stvari u pozadini, a smara me da ga stalno rucno iskljucujem...
FoX FoX   13.12.2015 u 23:45

A screenshot program ima ja msm svaki fon fabricki ugradjen drzis volume up i power dugme u isto vreme ili volume down i power dugme..
Ne znam,meni ovaj cm sasvim ok...probajte
Gendza Gendza   14.12.2015 u 13:35

sve preko Opere
FoX FoX   19.12.2015 u 21:51

Batalio sam CM...ima par bagova koji bas izludjuju..
Presao sam na Dolphin...e ovaj browser je vrh

Opera je vrh,msm na one starije verzije..ali i one baguju kad se poseti neki malo zahtevniji sajt...a ova nova opera je kopija google chrom-a.

Forum početna