kakve igre su vam naj
Forum Tehnologija PC Igre

KinG KinG   28.08.2013 u 01:27

naslov kaze... kakve igre volite i kaja vam je naj... trenutno nemam naj igru... ali u top 3 spadaju crysis ,farcry i naravno league of legends a volim prvenstveno fps a posle i rts (real time strategije )
Cranium Cranium   28.08.2013 u 01:45

Meni samo simulacije. Dugi niz godina igram sportske simulacije. Od PES-a, preko NBA (skoro ceo EA serijal i evo sada 2K games-ov serijal) , od Virtua Tennis do F1. Od ovoga navedenog najvise se pika PES i NBA. Od ostalih simulacija igram pucacine tipa Ghost Recon, COD , Counter itd, mada imam poneku zamerku. Mada nije puno ni bitno. Volim da opicim i po koju akciju tipa Hitman, Max pain itd. To je to uglavnom. Nisam neki gejmer. Uglavnom igram multiplejer igrice, zanimljivije je da se takmicis sa pravim protivnikom. Pljuste prozivke.
Edy Edy   28.08.2013 u 01:55

Volim simulacije, ali neke neke najviše volim strategije... RTS ali i TBS mogu ;) nekad i RPG prođe u mene, ali samo ako ima kakve strategijske elemente.... puzle igre nisu loše, mada tetris više ne igram :xD ali nešto kao Legend of Zelda se da progledat jednom u 10 godina ;) Nisam neki gejmer, tako da se mogu pofaliti da sam prešao 0 većih igara :xD i možda 3-4 igričice koje niko ne poznaje i koje su po prilici bile open source ;) ali svašta sam probao.... Neke od igara koje sam volio "probati" su Homeworld (nedavno), Age of Empires (1-3), Anno (više za mobilni ali haj ni PC verzije nisu za bacit ), Pokemon (putem emulatora ;) ), Black and White, Civlization (bilo koji), Sim City (obožavao) i slično
atom atom   29.08.2013 u 12:24

Meni je Call of duty:MW3 ubedljivo najbolji FPS ikada,naravno ima ih još kao npr Wolfenstein,Medal Of Honor itd
KinG KinG   07.09.2013 u 03:53

Ja volim i shunjachke pucacine. Hitman,sniper(elite,warior, nije bitno)
Welicak94 Welicak94   07.09.2013 u 13:52

CoD 4 , CoD MW2 , CoD MW3 CoD 4 multiplayer i nista vise
Welicak94 Welicak94   07.09.2013 u 13:52

atom (29.08.2013/10:24)
Meni je Call of duty:MW3 ubedljivo najbolji FPS ikada,naravno ima ih još kao npr Wolfenstein,Medal Of Honor itd
Tako je

Forum početna