CIA i Oblast 51
Forum Misterije & Natprirodno Misterije

Cranium Cranium   01.11.2015 u 10:55

Ajde imate li šta novo da ponudite od teorija zavere za vanzemaljce. :-)
atom atom   01.11.2015 u 11:19

Vanzemunci
atom atom   27.07.2020 u 11:40

Američki senator naredio je Pentagonu da otkrije tajna dokumenta o neidentifikovanim letećim objektima,nakon što je pre mesec dana snimak sa radara F18 procureo u javnost. Pentagonu je dat rok od 180 dana da objavi sva dokumenta o NLO-ima. Više o tome na videu
Cranium Cranium   27.07.2020 u 18:55

atom (27.07.2020/09:40)
Američki senator naredio je Pentagonu da otkrije tajna dokumenta o neidentifikovanim letećim objektima,nakon što je pre mesec dana snimak sa radara F1
Ufologija postaje prava nauka ni kriva ni dužna. Nismo sami, to je meni odavno jasno, ali me nesto ne zanima previse ta tema, jer je preeeeopsirna. Treba da posvetis vremena i vremena da bi odvojio fejk or ril informacija. Brate Ameri imaju vanzemaljsku tehnologiju jos od Rosvela, Rusi takodje odavno imaju naprednu tehnologiju. Pitanje je jesu li uspeli obrnutim inzinjeringom da provale kako to funkcionise, ali cinjenica je da nismo sami u svemiru. Cista logika. Sta kao jedina smo inteligentna vrsta? Ma da. Bice bas zanimljivo da vidimo sta ce da objave, inace Pentagon je vec priznao da NLO postoje, i da nemaju pojma sta su. Niko ne spominje vanzemaljce, jer postoji velika sansa da to sto se vidi po nebu jeste nase (ljudske) ruke delo.
atom atom   28.07.2020 u 07:46

Cranium (27.07.2020/16:55)
Ufologija postaje prava nauka ni kriva ni dužna. Nismo sami, to je meni odavno jasno, ali me nesto ne zanima previse ta tema, jer je preeeeopsirna.
Ameri misle da su to Kineske ili Ruske letilice
atom atom   31.07.2020 u 14:00

zenon (31.07.2020/10:44)
Bivši zvaničnici Pentagona: Pronašli smo letelice koje nisu sa Zemlje
To se već znalo. Mislite šta hoćete,ali većinu stvari na zemlji nije mogla ljudska ruka da napravi. Mislim na piramide,sfingu, Stonehenge itd...
zenon zenon   31.07.2020 u 14:13

A zamisli da svi danasnji ljudi nestanu i pojave se stari egipcani.Mislili bi da su vanzemaljci bili na zemlji kad bi ugledali danasnju tehnologiju,avione,kamione,kompjutere,hranu i druge stvari.
Ranije su ljudi pribegavali drugacijoj tehnologiji koja je bila vise povezana sa prirodom i to je nama danas nedokucivo isto bi i njima nasa tehnologija bila nejasna
atom atom   31.07.2020 u 14:28

Dobro,kako onda objašnjavaš one praistorijske slike astronauta i nekih letilica u pećinama...
zenon zenon   31.07.2020 u 15:16

Mozda je to bilo njihovo prorocanstvo da ce ljudi otici u svemir..nama ti crtezi lice na nesto sto je nama poznato a ko zna sta su oni u stvari crtali.
Bilo bi vise ovakvih crteza da su vanzemaljci zaista bili na zemlji ranije.A i crtezi bas nisu neki dokaz za bilo sta.
Kao sto postoji pseudonauka tako postoji i pseudoarheologija i ove price o praistorijskim vanzemljaskim dolascima na zemlju pripadaju pseudoarheologiji.Necemu sto nije dokazano to jest ne postoje valjani dokazi

Forum početna