Black-Box cms
Forum Tehnologija WapMaster Sekcija

Zakljucana tema
ICE
IcE  
 04.11.2013 u 22:57

Mozda prvi mozda i ne nas domaci balkanski mobilni cms
ICE
IcE  
 04.11.2013 u 23:01

Jednom davno trazio sam pomoc ovdje u vezi file editora u admin panelu ,posto nisam nasao adekvatno rjesenje napustio sam stari projekat icc cms ,danas sam poceo da radim novu stvar (lazem nije danas nego jucer tj sinoc) jer sam nasao rijesenje za davno trazeno pitanje .Black-Box je vecinom napravljen jer sklopljen je od mojih bivsih skripti alovaj puta onako kako ja to zelim da bude .znam da ce se za ovu temu opet nakace balave d**adjije sa svojim jcms sranjima al oprostit cemo im na tome . Black-box bi trebao da bude opensource mobilni cms
ICE
IcE  
 04.11.2013 u 23:08

Skripta vec ima svoju platformu ,napravljena je sa php5,html5,css3,mysqli,javascript i xml.cms je modularan ,u admin panelu se moze instaluje neki modul tako da se u odredjeni folder ubace dva odredjena fajla (filename.xml & filename_install.php)i instalacija moze zapocne .instalovani modul moze da se ukljuci ili iskljuci,da mu se doda odredjena grupa clanova koja ga moze koristi,takodjer na homepage stranici bilo koji instalovani modul moze da se stavi na tacno odredjeno mesto po tacno odredjenom redosledu ovisno o zelji super admnistratora.home page je podeljen na zone kojima se upravlja preko admin panela a vrednosti tih zona postavljene su bazi podataka te su namestene po redosledu instalovanja modula .
ICE
IcE  
 04.11.2013 u 23:14

nakon instalovanja modula i u admin panelu se pojavljuje link do foldera u kojemu su svi fajlovi potrebni da se isti modul edituje i podesava od strane super admina .ovaj cms zasad nameravam da zavrsim samo u mobile verziji(za obicne krntije,touch,windows itd) posto bas nemam vremena da to radim fulltime .
Black-box zasad ima u pripravi nekoliko modula kao chat,blog,download,gallery,wall kao standardni paket modula
ICE
IcE  
 04.11.2013 u 23:16

Svaka ideja ili sugestija sa vase strane je dobrodosla jer bas nemam previse ideja sta bi sve mogao da stavim u taj cms .postedite me samo glupih komentara pogotovo oni koji ni neznaju sta je mysql kamoli msqli ili pdo
ICE
IcE  
 04.11.2013 u 23:22

Ako ima neko ko barata javascriptom bolje od mene moze da mi se obrati na pp radi kojeg pitanja ,naravno svi koji pomognu bit ce navedeni u listi kreatora ovog skripta
Edy Edy   05.11.2013 u 02:20

javi se ako želiš pomoć otvoren sam za suradnju PS: nije prvi, ali možda će biti najbolji
ICE
IcE  
 05.11.2013 u 02:46

pa neznam @Edy jel prvi ili nije ali nije ni vazno bitno je da se zabavimo svako na svoj nacin .pomoc je uvjek dobrodosla a imam i unikatan problem sto se tice javascripta pa ako mozes da pomognes bit ce super
ICE
IcE  
 05.11.2013 u 02:50

Da malo potkrepim ovu temu argumentima da nekazete da lupam praznu slamu ,sve slike koje ce budu prikazane su na engleski,kao i svaki posteni cms i ovaj ima language fajlove (ako neko bude htio moze da prevede na Srpski i Bosanski,mozda slovenski ili makednoski.engleski i hrvatski ja rijesavam on the fly,unaprijed hvala !)

Priloženi fajl : cpanel.png (0 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
ICE
IcE  
 05.11.2013 u 02:53

Kako rekoh nasao sam nacin da u admin panelu prikazem sve foldere koji se uploaduju u instalacijski folder ,bilo zipovani ili ne .lista trenutnih modula koje je nasao sistem i spremni za instalaciju

Priloženi fajl : list_of_modules.png (0 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!

Forum početna