Preporuke serija
Forum Zabava Serije

Zvezdas Zvezdas   19.11.2013 u 18:36

Edy (19.11.2013/16:37)
e ovo je pravooo ulizivanje ne može očiglednije :xD mada, skrenuo sam sa teme

Preporučujem seriju Eureka! Serija je Scifi tipa, ali veoma zanimljiva ;)
hahaha pa nije uzizivanje :xD on temu kada pocne nekako najbolje smisli :xD @blackfox je genije
FoX FoX   04.12.2013 u 00:57

Edy (19.11.2013/16:37)
e ovo je pravooo ulizivanje ne može očiglednije :xD mada, skrenuo sam sa teme

Preporučujem seriju Eureka! Serija je Scifi tipa, ali veoma zanimljiva ;)
nemoj da se kacis sa mojim fanovima ;)
a omiljena serija je tema za sebe,bar ja tako mislim

evo jos jedne preporuke za sve ljubitelje fantastike

SURVIVORS 2008

OPIS : Ovo je remake kultne BBC-jeve drame iz '75. godine prošlog veka (ponovo u režiji BBC), koja govori o strahovitom smrtonosnom virusu koji se munjevito proširio svetom i pobio gotovo 99% svetske populacije. Priča prati nekoliko preživelih ljudi u Engleskoj koji pokušavaju da shvate šta se uopšte dogodilo i da prežive u uslovima koji se graniče sa nemogućim.

P.S. Ne volim engleze i taj engleski naglasak uopste,i izbegavam sve njihove serije i filmove jer su mi totalno antipaticni... ali ova serija mi je jedna od omiljenih,zanimljiva i originalna Krivo mi je sto je serija ostala bez nastavka,prekinuli su snimanje,ne znam zbog cega,verovatno zbog manjka parica...serija ima 2.sezone (za sada )
Edy Edy   04.12.2013 u 01:08

šta je sa doktor Who-om? jeli njega iko gledao?
FoX FoX   04.12.2013 u 01:18

Edy (04.12.2013/00:08)
šta je sa doktor Who-om? jeli njega iko gledao?
WHO? Cuo sam ,ali o cemu se radi ?pretpostavljam da je on neki doktor?
Edy Edy   10.01.2014 u 00:01

nije doktor :xD tj. jest doktor, zavisi od staništa gledanja
Edy Edy   10.01.2014 u 00:05

Evo još jedna serija...

msm da se zove Reaper Zamislite Supernatural, samo puno smješnije i puno manje profesionalni lovci na demone Jednog dana glavni lik Sam saznaje da su njegovi roditelji prodali njegovu dušu đavlu (msm da saznaje na 18tom rođendanu) i šta će, dođe đavo do njega... ovaj se prepadne i bude svašta ali umjesto da uzme njegovu dušu, on ga zaposli na nkei način Sam postaje Reaper... fata duše pobjegle iz pakla i to radi uz pomoć svoji kolega/drugova iz supermarketa i tako počen da radi za Đavla... svašta se dešava, ali ja sam gledao samo nekoliko epizoda, zanimljivo mi je bilo ;)
FoX FoX   10.01.2014 u 00:06

Edy (09.01.2014/23:01)
nije doktor :xD tj. jest doktor, zavisi od staništa gledanja
hahahah dao bih sebi like da mogu
dr.Who je ziva legendaa
Vec ga obozavam
Edy Edy   10.01.2014 u 00:15

a za ovog Reapera.. znam u jednoj epizodi Sam nađe super zgonu djevojku, a njegovi prijatelji mu govore kako nije moguće da bude toliko dobro i posumnjaju da je kćerka đavla i kažu joj njegovi prijatelji jednom prilikom "Imaš li tetovažu 666 na tijelu... pokaži nam ako želiš da ti vjerujemo".. a ona fino skok gola i oni sve na fazon: "aaa da, da , sad vidimo.... onaj, ja ja, ništa .. uredu vjerujemo ti" kasnije ispada da je ipak kćerka đavla
Edy Edy   10.01.2014 u 00:16

FoX (09.01.2014/23:06)
hahahah dao bih sebi like da mogu
doktor je ziva legendaa
daj meni, ipak sam ti ga ja preporučio
buRek buRek   10.01.2014 u 01:23

CSI
iliti istrаžitеlji.
CSI mајаmi,Њuјork(imа ih јoš) stvаr ukusа

Forum početna