Muzički izvodjači (Evolucija serijal)
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   29.03.2017 u 16:21

Već duže vreme planiram da otvorim ovu temu, ali sve nekako nemam vremena, volje...šta god. Evo sad ću je otvoriti, pa ću startovati temu popodne. Još nemam pojma ko će biti prvi u temi. Verovatno ću ukucati na tjubu, pa šta izadje i svidi mi se. Taj/ta će biti prvi/prva u temi.

A koja je poenta? Bar meni je uvek bilo zanimljivo da propratim razvojni put nekog izvodjača od prvog singla koji je snimio do poslednjeg. Tu se ukratko vidi sve. (Ko ume da gleda). I kad je počeo, kako je izgledao, šta je pevao, kakva je muzika, koliko je bio uspešan u tome, da li se "prodao" itd. Ukratko, evolucija.

Ne znam za vas, ali mene to zabavlja.
Jutjub je pun "evolution" klipova. Bukvalno za 90% svetskih zvezda postoje evolution klipovi. Za naše "zvezde" verovatno nema klipova, nisam proveravao ali verujem da nema. E pa popodne ću da vidim nekog da ubacim, pooojma nemam ko će to biti. Kucam pa šta izadje.
Cranium Cranium   29.03.2017 u 19:10

Dugo sam tražio koga da stavim, krenuo preko Justin Timberlake, preko Shakire do The Black Eyed Peas ali sam onda video Kylie Minogue i znao sam koga ću. Ovo je prava evolucija jbt. Ja sam za nju čuo kad je izbacila "Spinnin' Around" a to je 2000. godina. youtu.be/t_hN35FjWC0

j**ote koji put od 80-ih do sada. Inače, iz Australije je. Po meni, najbolji njen period od 2000 do negde 2005.
FoX FoX   29.03.2017 u 19:16

Meni se od Kylie sviđaju "Confide in me" i "On a night like this" Verovatno ima još kul pesama ali je nisam nešto istraživao...
Cranium Cranium   29.03.2017 u 19:58

FoX (29.03.2017/17:16)
Meni se od Kylie sviđaju "Confide in me" i "On a night like this" Verovatno ima još kul pesama ali je nisam nešto istraživao...
Confide in me ima brutalnu muziku.

A da, on the night like this je jedna od onih na koje mislim. Od 2000 do 2005 je j**ala kevu. Slobodno kucaj spinnin around, can't get you out of my head, ln your eyes, love at first sight, come into my world, slow, red blooded woman itd itd. Mislim da sam ih hronološki čak uhvatio. Znaš ih sve sigurno.
Cranium Cranium   13.04.2017 u 22:02

Samo za lisicu. Idemooooooo. youtu.be/4KEW4RNDtUI Ahahabahahahah.
Cranium Cranium   13.04.2017 u 22:10

Onda ide Justin Timberlake. youtu.be/EUu0eGn-g5M

Ali bukvalno nema lošu pesmu dečko.
PARTYzan PARTYzan   14.04.2017 u 03:23

Meni najjače pesme od Kylie su Confide in me, Where The Wild Roses Grow sa Nick Caveom a u ovom veku Slow, šta reći za pesmetinu, raspada se od erotskog naboja, sexy da ne može više youtube.com/watch? ... R_Rpo
Od Timberlakea bi mi već bilo mnogo lakše da izaberem najmanje omiljenu, pošto nekoliko desetina pesama su remek-dela, čovek je umetnik sa velikim U.Opus mu je ultra moderan. kvalitetan a istovremeno i komercijalan, i jare i pare Na netu ne postoji njegov madley sa MTV VMA 2013 kad je dobio vanguard award (verovatno zbog autorskih prava jer je u vlasništvu MTV-ja, imam ga narezan, mini koncert sklepan od njegovih največih hitova) pa u nedostatku pomenutog, nije loše ni ovo postaviti youtube.com/watch? ... otVz0
Iako je odličan i u Pharrell i bilo kojoj trećoj produkciji, najjači mi je naravno u Timbaland a ako bih morao da izdvojim favorita nad favoritima, možda Love Stoned, hypno groovy r&b sa deep drum'n'bass završnicom youtube.com/watch? ... Ht8Sk
Cranium Cranium   14.04.2017 u 10:12

PARTYzan (14.04.2017/01:23)
Meni najjače pesme od Kylie su Confide in me, Where The Wild Roses Grow sa Nick Caveom a u ovom veku Slow, šta reći za pesmetinu, raspada se od erotsk
Provalio sam da ja i ti imamo dosta sličan ukus, bar što se tiče dve'iljaditih. . Slažem se za JT. Dečko je car, gledao sam taj nastup. A Pharrell je mnogo veći umetnik nego mu priznaju. Dobro, nije sam u produkciji, tu mu je i Hugo ali Pharrell stoji iza stotina hitova i manje hitova za sve ove godine. A ljudi ni ne znaju da je on radio produkciju. Za Timba znaju jer uvek ubaci nešto tipa beatboxing, ili ubaci neku drugu foricu. Ali da, JT je pravi JT kada je Timbo za klavijaturom.
PARTYzan PARTYzan   14.04.2017 u 17:42

Da, sličan, naročito za r&b i pop muziku. Vidi ga FOX-u se sviđa post znači ne smeta ti Džastinov stil pevanja, koji je tipičan r&b (muško soul i soft pop pevanje čak i u interpretaciji sociopate Chris Browna zna da zvuči fegetski, sećam se da si se žalio na Sam Smitha ). Ali ako zanemarimo pevanje, Sam je vaistinu feget, a Justin kul tip
twistex twistex   07.07.2017 u 10:16

nisam znao za tuznu sudbine ove simpaticne pevacice..
Kesha - Music Evolution (2009 - 2017)

Kesha - Praying (Official Video)

Forum početna