Grčka muzika
Forum Zabava Muzika

atom atom   16.11.2013 u 17:47

Da li slušate Grčku muziku,ako slušate koje izvođače najviše volite? Evo koje ja volim : Anna Vissi,Sakis Aresnou,Despina Vandi,Giorgos Moazokinis...
Cranium Cranium   17.06.2016 u 23:17

E ovako, mene zanimaju ti Grčki narodnjaci. Kao što mi imamo punoooo do jaja pesama i pevača/pevačica. Tako verujem da i oni imaju na hiljade jaaaaao majko ubi me odmah, ovo ubija pesama.

Preporuči mi neki torrent ako si našao, nešto. Nemam pojma. Sa krem de la krem narodnjacima za bleje i žurke.
atom atom   17.06.2016 u 23:21

Ne skidam ja sa torenta,ja nadjem na yt pa konvertujem u mp3.A jel te zanimaju moderniji narodnjaci ili?
Cranium Cranium   17.06.2016 u 23:25

Pa više stariji, ali i noviji pomalo. Neka ti merilo budu naši narodnjaci po blejama. Znači neki stari hitovi, devedesete, rane dvehiljadite i tako to. Taj neki zvuk. Sad ako neko u 2016. godini napravi pesmu kao one starije, može i to. Ali nemoj ove nove "grand" narodnjake. Grand figurativno naravno, imaju i oni 100% neku takvu retardiranu muziku novu koja liči na naš grand
Cranium Cranium   17.06.2016 u 23:59

Wuhu, videću posle. Hvala
Cranium Cranium   18.06.2016 u 11:34

Pogledao, ovaj Giorgos Sampanis je do jaja pevač. Izuje refrene. I ovaj Mixalis isto, naleteo sam davno na onu pesmu što je obradio Saša Kovačević i usrah se. Bio je i prevod na srpski. Brate, ovaj naš retard unakazio pesmu. Ja ne znam šta se koji ku**c trudi da peva (i on i ostali koji kradu muziku) kao Grci kad takav stil pevanja nije u našem melosu.
atom atom   18.06.2016 u 12:02

@Cranium (18.06.2016/09:34)
Pogledao, ovaj Giorgos Sampanis je do jaja pevač. Izuje refrene. I ovaj Mixalis isto, naleteo sam davno na onu pesmu što je obradio Saša Kovačević i usrah se. Bio je i prevod na srpski. Bra
Da,Sampanis je jedan od boljih njihovih pevaca(ovih mladjih),a Sasa Kovacevic je seljak,koji pokusava da kopira njihov stil pevanja.
FoX FoX   18.06.2016 u 17:12

Sviđa mi se grčka muzika kao što je ova iz serije vruć vetar -

čim je pustim odma se nađem na nekoj grčkoj plaži...milina

Forum početna