Rusija VS Amerika
Forum Politika Svet

Cranium   28.11.2013 u 00:01

Kako ide ona reklama za milku? Sve sto je potrebno je malo gurkanja. E i ovi su malko pogurali kontranapad. Ma reci slobodno. Nemoj ja da ti upadnem u wapmaster teme. Nemam blage o tome.
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Edy Edy   28.11.2013 u 00:17

nemam više šta da kažem ;) ali to tvoje mišljenje se bazira na teoriji da će amerika igrat pravilno koje su šanse za to ako imala koristi pomoći će, ako nemala neće
Tommy Tommy   28.11.2013 u 00:19

Rusija pobjeđuje zato jer Vladimir Putin odnedavno ima crni pojas 9. dan a Chuck Norris 8. dan
Tommy Tommy   28.11.2013 u 00:42

ako Ameri napadnu Ruse onda 100% gube rat, ako Rusi napadnu Amere rusi gube, tako je u svakom ratu.
Edy Edy   28.11.2013 u 01:22

Tommy (27.11.2013/23:42)
ako Ameri napadnu Ruse onda 100% gube rat, ako Rusi napadnu Amere rusi gube, tako je u svakom ratu.
pa i nije baš
Cranium Cranium   28.11.2013 u 02:26

Edy (27.11.2013/23:17)
nemam više šta da kažem ;) ali to tvoje mišljenje se bazira na teoriji da će amerika igrat pravilno koje su šanse za to ako imala koristi pomoći će, ako nemala neće
A Rusi su sve naivne shiparice. Pitaj Poljake sta misle o Rusima i Staljinu. Umeju i Rusi da zavuku. Ma za vreme sukoba Tito-Staljin Sovjetski savez je takve zaj**ancije pravio da se eliminise copavi, da to nije normalno. Umeju i Rusi da budu prljavi, budi siguran. Iskreni su dok ih ne zaj**es, a onda ti se naj**u mamice do petog kolena. Sve onako diplomatski. Turska je od glavnog zagovornika rata u Siriji postala neko ko hoce da bezi iz NATO i da pregovara sa Rusima i Kinezima o savezu. Kako i zasto, pitajmo Putina. Dakle, Ako Amerikanci pocnu da huskaju muslimane po Rusiji da se bore sa sopstvenim narodom, isto tako ce i Rusi da nahuskaju Latinose iz Los Andjelesa, San Dijega itd da se otcepe. Texas bi prvi hteo da se otcepi. Na kraju krajeva, neki pricaju da je nas 27. Mart reziran iz Moskve mada ja u to ne verujem. Narod je ovde mrzeo Nemce dugi niz godina, desila bi se pobuna svejedno.
Tommy Tommy   28.11.2013 u 05:49

Edy (28.11.2013/00:22)
pa i nije baš
ma je kako nije?
Edy Edy   28.11.2013 u 20:39

Tommy (28.11.2013/04:49)
ma je kako nije?
prema tvojoj teoriji: ko napada taj gubi a imamo mnogo takvih ratova kada je napadač pobijedio fazon je u tome što nisu nazvani ratom Sukob historičari nazovu ratom samo kada obje strane nose velike gubitke i kada jedna strana ne dobije sve što želi odnosno historiju pišu pobjednici uzmi npr. Njemačku prije nego što je postgala ujedinjena to je bila samo hrpa državica... nakon toga bio jedan pohlepi bogati kralj i malo politike ovo ono i eto ti Pruske Pruska rasla i rasla i jednog dana Otto fon Bizmark (kancelar Pruske) ujedinio Njemačku eh sad pazi ovo, u svim knjigama ćeš fino naći da je on bio taj koji je ujedinio Njemačku a to što je Pruska bila glavna (možda i jedina prava) vojna sila u Srednjoj Evropi (pored Austrije), to se toliko ne spominje niti se spominje broj ljudi koji su pružili otpor tom ujedinjenju znači X pobunjenika je ubijeno, a gdje je taj broj zabilježen? Nigdje to su ti današnji teroristi :xD oni su višak... zašto? Jer je propaganda uspjela Pobjedila Pruska i rata nije kao ni bilo već fino mirno ujedninjenje... e jest vala.. toliko vremena bili toliki broj ljudi odvojeni u plemena i onda jednog lijepog sunčanog dana odlučili da sa komšijom sa kojim su u svađi da stupe u savez i nazovu se braćom kako da ne razumio? ako ti je ovaj primjer previše star uzmi Ameriku i Afganistan povukli se? jašta su, ali tek nakon što su zauzeli i osigurali ili pokrali sve što im se dalo
Miami Miami   12.02.2015 u 00:40

Obično ne odgovaram na teme ovakvog tipa i nadam se da mi nećete zameriti ako moj odgovor bude glupliji ili kraći od prethodnih(možda i oba hah)...Msm da niko ne bi tu bio pobednik -msm daj pokrenes rat krenu uunistenja ,ovo ono -sta bi na kraju ostalo? drugo - sta ja znam ,toliko se prica o Rusiji i Americi a mozd bas one ne budu glavne nego neka treca zemlja o kojoj se ne prica mnogo i koja se skriva sve ove godine ,msm hahah Ali uvek ima to neko ali i milion opcija Nadam se da se nećete uzrujati ovim mojim odgovoroom i načinom razmišljanja
FoX FoX   25.09.2019 u 17:42

Zanimljiv video.. Ne znam koliko je merodavan al ajd ovde da ga okačim:

Brojnost vojske kroz godine..

Inače, ovaj ytb kanal (Data is beautiful) je doosta zanimljiv, ima brdo klipova na ovaj fazon. Bacite pogled.

Forum početna