Odoh u nepušače
Forum Zdravlje Ostalo

Cranium Cranium   30.05.2016 u 02:49

@FoX (29.05.2016/22:30)
Meni je pomogla,a i svi je hvale... Dosta dobra knjiga..ako ste razmišljali da ostavite cigare,siguran sam da će vam ova knjiga pomoći..
Pa jesi prestao?
FoX FoX   30.05.2016 u 17:54

@Cranium , pa jesam krize se jave tu i tamo ali brzo prodju...prva 3 dana su najteža :/
Cranium Cranium   30.05.2016 u 23:07

Znači ne pušiš više? Eeeekstra.
FoX FoX   31.05.2016 u 16:54

Ma jok evo već 5dan
jbt prelistao sam ovu temu...koliko puta sam pokušavao da ih ostavim...glupava droga...
a @cranium ti ostavio pljuge? msm ne pušiš više rekreativno što bi rekli?

Cranium (29.11.2014 / 13:23)
To je navika brate. Evo ja npr. Ne pušim, ako sam popušio 5 pljuga u životu. Ali.....sa vremena na vreme......Navika je čudo. Moram i to da batalim.

Inače danas je svetski dan bez duvanskog dima....
[code]
DR Plavšić napominje da nikotin, kao i svaka droga, ne pokaže odmah sve neželjene efekte, a da pušači udisanjem duvanskog dima osećaju blagi osećaj zadovoljstva, što je veštačka stimulacija nastala zbog pritiska na receptore u mozgu da se izluči hormon sreće.

"Duvan je toliko štetan da deluje na svaku ćeliju organizma", ističe gošća dr Plavšić.

Ističe da samo mali procenat lekara može samo na osnovu svje odluke da "sutra prestaje da puši" to zaista i učini zauvek.

"Vrlo je važna lična odluka. Treba odjednom prestati sa pušenjem, a ne postepeno. Ako se smanjuje broj cigareta, to je smao u prvih pet šest do dest dana, jer ako se ta sicutacija produži vrlo je verovatno da će se pušač vratiti istom, ako ne i većem broju cigareta", napominje dr Plavšić.[/code]
Welicak94 Welicak94   31.05.2016 u 17:00

Hahaha pa ti uvek malo malo pa prestajes, svaki put procitam u fazonu "evo vec peti dan", "evo vec sedmi" i tomsa razlikama od mesec dana Znaci ne ostavljas
FoX FoX   31.05.2016 u 17:15

jbg borba je to brateee droga je čudo.
Zvezdas Zvezdas   31.05.2016 u 17:18

sada nemoj da odustanes i ako je bilo krizno prvih par dana nema sada nazad
DR_
Dr_Psycho  
 31.05.2016 u 18:17

Kako sam ja batalio? Dobro nismo svi isti ali sto cran kaze to je navika i to gadna
Cranium Cranium   31.05.2016 u 19:00

@FoX (31.05.2016/14:54)
Ma jok evo već 5dan
jbt prelistao sam ovu temu...koliko puta sam pokušavao da ih ostavim...glupava droga...
a @cranium ti ostavio pljuge? msm ne pušiš više rekreativno što bi rekli?

:
Nisam ja ni bio pušač, tjst pokušao sam da upakujem rečenicu. :-). Nisam mislio na pljuge. Ali da, ni to više ne praktikujem. Sve je kul sada. Čak sam bio u fazonu, neću ni da pijem više.
FoX FoX   31.05.2016 u 20:08

hahaa psy nije ni meni jasno kako si ti uspeo da batališ sve je u glavi jbg..

ahaaaaa kran jbt to ti je pametno

Forum početna