SAD priznale:Uništeni džinovski skeleti da bi se sačuvala teorija evolucije!
Forum Nauka & Obrazovanje Nauka

FoX FoX   11.12.2014 u 11:18

Zvezdas (11.12.2014/10:04)
Pa kako smo nastali od od dzina??? Svi su niski ljudi e jeste imao jedan najveci covek na svetu ali je valjda imao 2.5 metara
Vecina misli da smo nastavili od adama i eve
Niko ne kaze da smo nastali od dzina Nego ako si pravoslavac onda je logicno da verujes da smo nastali od Adama i Eve a ne od majmuna ali ok

E jest atom,to sam zaboravio Onda ovi dzinovski ljudi potvrdjuju nekadasnje postojanje nefilima
atom atom   11.12.2014 u 11:25

@Fox pa da,Nefili su bili višlji od divova kao što je Golijat,i normalno kako su ovi visoki umirali ovi drugi su se vremenom razvili na normalnu visinu,i eto ti objašnjenje @Zvezdas
FoX FoX   11.12.2014 u 11:49

atom (11.12.2014/10:25)
@Fox pa da,Nefili su bili višlji od divova kao što je Golijat,i normalno kako su ovi visoki umirali ovi drugi su se vremenom razvili na normalnu visinu,i eto ti objašnjenje @Zvezdas
Zvuci sasvim logicno Mene samo zanima kako su oni imali odnose sa ljudskim zenama msm oni dzinovi a zene duplo ili trostruko nize od njih
Cika Niki Cika Niki   11.12.2014 u 11:52

Haha dzinovi nema sanse majmuni mi logicnije al dzinovi sad ga pretera
atom atom   11.12.2014 u 11:56

FoX (11.12.2014/10:49)
Zvuci sasvim logicno Mene samo zanima kako su oni imali odnose sa ljudskim zenama msm oni dzinovi a zene duplo ili trostruko nize od njih
Nisu ni imali seksualne odnose upravo zbog velike razlike u veličini,nego se veruje da su oplođavali žene,nešto kao što je danas veštačka oplodnja.
atom atom   11.12.2014 u 12:12

SpAgEtE (11.12.2014/10:52)
Haha dzinovi nema sanse majmuni mi logicnije al dzinovi sad ga pretera
Kako bre logičnije?Pa ajde nek mi neko objasni zašto su ostali majmuni ostali majmuni?Šta,kao mrzelo ih da se menjaju,ne kapiram hahaha ma dajte kakvi majmuni.
FoX FoX   11.12.2014 u 12:21

atom, aha e to je vec moguce
haah spagete,niko ne kaze da smo nastali od dzinova haha zar niko ne cita poenta je da su nekada ,na zemlji postojali dzinovski ljudi i arheolozi su pronasli skelete tih dzinovskih ljudi i onda se umesala Amerika koja je unistila te skelete jer bi otkrivanje postojanja tih dzinova znacilo da teorija evolucije nije tacna (zato sto od majmuna kakvog znamo ne moze da evoluira dzinovsko bice) .Nadam se da sam ok objasnio Ne kazem da verujem u ovo,ali opet ne kazem ni da ne verujem ;)
Cika Niki Cika Niki   11.12.2014 u 12:25

Hahaha ne znam kod dzinova ne logicno zbog visine mada ako su imalo odnose sa zenama manjih visina onda je moguce
Cika Niki Cika Niki   11.12.2014 u 12:27

Cito sam fox nego kazem hehe
Cranium Cranium   11.12.2014 u 12:57

Pročitao. Mene samo jedno zanima. Kako se ti dzinovski skeleti nadjoše baš u Americi? Kažu na hiljade i hiljade. Šta na drugim kontinentima nema nijedan da pretekne? Okej, kapiram ja pangeu i da se ona pocepala na više strana, tjst više kontineneta ali da baš lutrija namesti da se svi skeleti nadju u Americi? Meni je to malo čudno. U stranu teorije evolucije i ostale majmunske gluposti. Ovo mi se čini kao neka podvala. Daće bog da ovaj univerzitet, šta li je postoji uopšte. Ja mogu da pustim priču kako sam u dvorištu moje osnovne škole pronašao ogromne skelete dvoje ljudi. Jedan je imao glavu nalik na zmaja, a drugi nalik na konja. Ako navedem "dobre i neistražive" reference, uvek će biti neko ko će poverovati. PS....nisam lepo video onu sličicu.

Forum početna