SAD priznale:Uništeni džinovski skeleti da bi se sačuvala teorija evolucije!
Forum Nauka & Obrazovanje Nauka

atom atom   11.12.2014 u 13:28

Cranium (11.12.2014/11:57)
Pročitao. Mene samo jedno zanima. Kako se ti dzinovski skeleti nadjoše baš u Americi? Kažu na hiljade i hiljade. Šta na drugim kontinentima nema nijedan da pretekne? Okej, kapiram ja pangeu i
A mene zanima zašto ljudi odbacuju nešto i misle da to nije nikad postojalo?Ja i verujem i ne verujem,ali ne tvrdim da ti divovi nisu postojali.A pitao si kako baš u Americi?Pa isto kao i što su u Peruu našli onu lobanju za koju tvrde da je vanzemaljska,kako baš u Peruu da je nađu,zašto nije nađena kod nas?Kao i što su našli Nojevu barku na nekoj planini u Turskoj,kako baš u Turskoj da je nađu?
Cranium Cranium   11.12.2014 u 13:36

Ne kapiraš ništa. Lobanja, nojeva barka. To je jednina. Hiljade i hiljade skeleta, to je itekako množina. Ko razume, shvatiće. Ja ništa ne odbijam. I ne tvrdim da ovi skeleti nisu postojali. Samo kažem da postoji šansa da je ovo fejk priča. Pa 21 vek je. Informacije kruže i obidju svet za sekundu. To ima svoje loše strane.
atom atom   11.12.2014 u 13:43

Cranium (11.12.2014/12:36)
Ne kapiraš ništa. Lobanja, nojeva barka. To je jednina. Hiljade i hiljade skeleta, to je itekako množina. Ko razume, shvatiće. Ja ništa ne odbijam. I ne tvrdim da ovi skeleti nisu postojal
Pa to si u pravu.Bilo kako bilo,ja sam ovo postavio jer mi je zvučalo zanimljivo.
Cranium Cranium   11.12.2014 u 13:54

Znaš li šta znače reči hiljade i hiljade skeleta. To je ogromna stvar. Ne znam koliko je ukupno dinosaurusa otkriveno za sve ove decenije, slobodno i vekove mogu da kažem. Po celom svetu. Ali znam da je preko hiljadu. E kad mi neko dodje sa pričom da je u Americi, dakle samo jednom delu tog sveta otkriveno i uništeno 2, 3, 5 hiljada ljudskih dzinovskih skeleta čovek se zapita, kako tako puno? Zar su oni samo u Americi živeli? Ovo nije pojedinačni slučaj pa da kažeš, jeste majku mu. Otkriveno je u Americi. Ovde se neko žestoko zaigrao sa brojkama.
Cika Niki Cika Niki   11.12.2014 u 13:56

U pravu si sve sto se u svetu desi i pronadje sve je u americi x
Cranium Cranium   11.12.2014 u 14:08

Ne nisam uopšte na to mislio.
Zvezdas Zvezdas   11.12.2014 u 17:04

Amaan pa odkud znas da nisi imali sex odnose, to sto su visoki nemora da ih sprecava
Pa ja u ovo ne verujem ne kazem da nisu postojala takva bica ali puno toga se ne uklapa
atom atom   11.12.2014 u 17:10

Zvezdas (11.12.2014/16:04)
Amaan pa odkud znas da nisi imali sex odnose, to sto su visoki nemora da ih sprecava
Pa ja u ovo ne verujem ne kazem da nisu postojala takva bica ali puno toga se ne uklapa
Hahaha pa ne znam kako bi čovek od 6 ili 12 metara imao odnos sa ženom od lupam sad 176 cm Ako je on toliko visok,onda zamisli koliko mu je "gospodin" visok hahahahaha
Zvezdas Zvezdas   11.12.2014 u 18:22

Pa mi to neznamo . Možda je on isao u visinu a gospodin u normalu sve je moguće
DR_
Dr_Psycho  
 04.04.2015 u 22:42

Hahaha blesavi ste Cudno sto ih nema po celom svetu. Ali cekaj,zar nisu andjeli oplodjavali ljudske zene i radjali se divovi? Ako cemo po Bibliji,moguce je. A i msm da tim andjelima nije bilo dozvoljeno da rade to sto rade,ako je to tako bilo. To su valjda pali andjeli.

Forum početna