Smallville
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
Cranium Cranium   28.01.2015 u 22:45

Priložena slika:

Serija prati život Klarka Kenta, mladog tinejdzera koji se na prvi pogled ne razlikuje od drugih tinejdzera...a ni na drugi. Ipak, on nije isti kao ostali. Njegov gradić Smolvil je pogodila kiša meteora i taj dan mnogi žitelji Smolvila smatraju najgorim danom u istoriji Smolvila. Ali na taj dan je Klark Kent dobio roditelje. Naravno da znate ko je Klark Kent, tako da znate da je on bio u ovoj kiši meteora, poslat na zemlju, baš u Smolvil jer njegovu planetu Kripton razara gradjanski rat. Pronalaze ga Dzonatan i Marta Kent i usvajaju ga uz pomoć lokalnog tajkuna Lajonela Lutora. Serija prati period odrastanja mladog Klarka Kenta sa svim problemima koje pubertet donosi. Od ljubavnih jada, preko novonastalih moći, nekontrolisanja istih, do večitog laganja bliskih prijatelja i skrivanja pravog ja. U 10 sezona koliko ova serija ima, saznaćete kako je Klark Kent postao supermen i kako je tekao njegov put, sa kim se družio, sa kim je zaratio, sa kojim junacima se povezao i kreirao League Of Justice. Kako je upoznao Louis Lane itd. Na prvi pogled sve se zna o Supermenu, ali opet ništa se o njemu ne zna. Ako volite Supermena, ova serija je prava serija za vas.
atom atom   28.01.2015 u 23:22

Pfff...znao sam da je o Supermenu Nisam neki ljubitelj te vrste heroja koji imaju neke nadprirodne moći...
Cranium Cranium   28.01.2015 u 23:36

atom (28.01.2015/22:22)
Pfff...znao sam da je o Supermenu Nisam neki ljubitelj te vrste heroja koji imaju neke nadprirodne moći...
Pa jbg, meni je ovo vrlo draga serija.
Tommy Tommy   29.01.2015 u 03:00

da bi pogledali ovu seriju od 217 epizoda treba vam 162.75 sati. ne hvala. Superman je zakon ali toliko mu vremena nedam.
Cranium Cranium   29.01.2015 u 03:18

Ahahahahhahahahahah, pa nećeš je gledati 24/7 Po dve epizode na dan. I eto. Za 3 ipo meseca odgledaš sve.
Tommy Tommy   29.01.2015 u 03:37

ja kad gledam seriju gledam 10. epizoda na dan, čim prije pogledam prije sam gotov.
al da mi je znati šta oni rade u tih 217. epizoda? jel klark od malena nosio pepeljarke i bio štreber ili?
Cranium Cranium   29.01.2015 u 11:26

Tommy (29.01.2015/02:37)
ja kad gledam seriju gledam 10. epizoda na dan, čim prije pogledam prije sam gotov.
al da mi je znati šta oni rade u tih 217. epizoda? jel klark od malena nosio pepeljarke i bio štreber ili?
Nije. Tegle je počeo da nosi kao masku u 9 ili čak 10-oj sezoni. Da ga onako retardiranog i ćoravog ne bi povezali sa likom koji jurca po gradu i spašava ljude. Nije on nikad ni bio štreber. Bio je regularni klinac koji ide u srednju. Samo nije smeo da se ističe ni u čemu. Recimo da je vodio double life. Roditelji su ga sputavali da bilo kome kaže ko je i šta je. Iako zbog toga nije mogao da smuva nijednu ribu.
Edy Edy   29.01.2015 u 11:27

atom (28.01.2015/22:22)
ti si ljubitelj vatrgogasca Sama onda? kakav je to heroj bez supermoći
Cranium Cranium   29.01.2015 u 11:29

Tommy (29.01.2015/02:37)
Odrastanje tebra. 10 sezona za 10 godina. Od prvog dana kada je spasio nekoga kao klinac koji blage nema o životu, do poslednjeg dana kada je bio samo Klark Kent.
Edy Edy   29.01.2015 u 11:30

Tommy (29.01.2015/02:00)
da bi pogledali ovu seriju od 217 epizoda treba vam 162.75 sati. ne hvala. Superman je zakon ali toliko mu vremena nedam.
samo maratonski gledaš ha? Ma serija je sasvim ok Nije sad neko remek djelo, ali s obzirom da sam ovo počeo gledati još daavno ostavilo uticaj na mene pa je samim tim dobra

Forum početna