Smallville
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
Cranium Cranium   22.12.2015 u 01:32

Ko gotivi Supermena, mora da gotivi Smolvil. Meni je naj lik u seriji bio Oliver Kvin koji kasnije dolazi i Kloi kraljica. Njih su u seriji napravili baš neočekivano dobro. Klark se ne računa. Serija je manje više na taj fazon. Uvek neki negativac, i Supermen mora da sredi sve. To je i poenta Supermen franšize. Ali pored toga tu ima gomila stvari koje su pridodate a u stripu nisu takve. Lana npr, u stripu je apsolutno nebitna. A što se tiče Leksa, pa nisu to čista posla. Nije mu on baš ril neprijatelj u seriji. Sve je to zamršeno. Gledaj ti to samo. Nije samo tabanje u pitanju. Uglavnom, jedan pogled na privatni život i odrastanje Klarka Kenta uz razvijanje kao ličnost. Kad odgledaš sve, onda ti krivo što nema više. Kad bi snimili još koju sezonu.
FoX FoX   22.12.2015 u 03:29

Da,kloi je baš kul a i da...koliko znam,supermen je bio zaljubljen u novinarku (tako je bar bilo u crtaću)
Imam baš dosta pitanja,ali nema veze,ipak neću spojlere
Cranium Cranium   22.12.2015 u 10:53

Aj postavi, pa ću da odgovorim bez spojlera.
FoX FoX   22.12.2015 u 17:28

Hahah da li je tako nešto moguće ?
Neka,ipak ću zaobići tu opciju ali tnx

Počeo sam da pišem pitanja ali sam se predomislio i obrisao ih
Cranium Cranium   22.12.2015 u 18:10

Ahahahahahaha, pa ako nije moguće neću odgovoriti. Možda ima neko pitanje na koje može da se odgovori.
FoX FoX   24.12.2015 u 03:04

Mislim da nema

Pitanja su tipa:
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
Cranium Cranium   24.12.2015 u 05:31

Mogu na treće pitanje. Koliko se ja sećam, Klarkova keva nije umrla. Možda je mislio na pravu majku. A možda i jeste, nebitna mi je bila u seriji. Što se ostalih pitanja tiče, bolje odgledaj i saznaj. I da, ima negde tema gde ja i Edy pričamo o Smallville seriji. Ne sećam se kako se zvaše. Prijateljski savet, izbegavaj tu temu. Edy kao Edy je nalupao spojlere za medalju. Dokle si stigao?
FoX FoX   24.12.2015 u 18:16

u dobro je onda
ahahah edy spojleras

Evo još malo pa završavam sa prvom sezonom(16ep,kad se pojavi onaj klinac što čita misli valjda)evo upravo gledam tu epizodu
jbt serija je zarazna
DR_
Dr_Psycho  
 24.12.2015 u 18:28

@FoX (24.12.2015/17:16)
u dobro je onda
ahahah edy spojleras

Evo još malo pa završavam sa prvom sezonom(16ep,kad se pojavi onaj klinac što čita misli valjda)evo upravo gledam tu epizodu
jbt serija je zarazna
Hahhha i meni se gleda ali nemam brz net
Cranium Cranium   24.12.2015 u 18:54

Aaaaa onaj što ima neki tumor, i krvari s' vremena na vreme. Sećam se te epizode. Sad se gleda i meni. Ali moram prvo da odgledam prijatelje. Završavam treću sezonu.

Forum početna