Smallville
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
Cranium   13.12.2022 u 23:59

I jel se secas kad si napusavao Lanu. Ja sam rekao nesto u fazonu da ces je zavoleti. Kakav je njen odlazak iz serije? Nije ona ni trebala da bude ovoliko dugo u njegovom zivotu, u stripu je skoro nebitna. Ali lepo su to napravili, igrala je rolu do kraja. Dok Lois nije stigla. Imam mnogo pitanja ako si slobodan da pises o seriji. Hahahahahsh, davno sam je gledao. Vise se ni ne secam.
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
FoX FoX   14.12.2022 u 15:33

Cranium (13.12.2022 / 22:51)
I koja sezona je bila najjaca? Jel da kad je dosao Zod sa svojom vojskom. Previse su zbrzali seriju, u stripovima su sezone sa zodom i doomsday mnogo gotivn
Može brate, uvek sam raspoložen za diskusiju

Što se tiče najbolje sezone, ne znam. Davno sam gledao ove starije sezone (2016,17 ako se ne varam), sezone 7-10 sam odgledao ove godine. Sezona 10 mi je super. 

Kneel before Zod! 
Zod se pojavio u sezoni 8, i to je što ti kažeš, zbrzano. Verovatno je to razlog zašto mi nije ostavio jači utisak. Pa i Doomsday je brzo poleteo

Par epizoda sa Zodom i onda par detektivskih epizoda pa se opet vrate na Zoda. Ne znam. Moglo je to bolje.

Odgledao sam i ovaj film Batman v. Superman. Nije loš ali završetak je totalno bez veze.

I jel se secas kad si napusavao Lanu. Ja sam rekao nesto u fazonu da ces je zavoleti. Kakav je njen odlazak iz serije?
Hahaha sećam se Ma predugo su je držali u seriji. Što reče twistex ranije, bolje da su napravili balans izmedju Louis Lejn i Lane. Ovako Lana nepotrebno svira čitavih 7.5 sezona

Inače, Tess je takodje unela lepo osveženje. Baš me je iznenadio nestanak Lexa. Drago mi je da se
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
Cranium Cranium   14.12.2022 u 19:13

FoX (14.12.2022 / 14:33)
Može brate, uvek sam raspoložen za diskusiju Što se tiče najbolje sezone, ne znam. Davno sam gledao ove starije sezone (2016,17 ako se ne varam), se
Aj kad dodjem kuci pitam te sta me zanima.
Cranium Cranium   15.12.2022 u 00:02

FoX (14.12.2022 / 14:33)
Može brate, uvek sam raspoložen za diskusiju Što se tiče najbolje sezone, ne znam. Davno sam gledao ove starije sezone (2016,17 ako se ne varam), se
Znam da si kukao kad ce da se vise sazna njegova tajna. Zanima me kako si doziveo Lanino otkrivanje tajne.
Takodje zanima me scena na krovu daily planet-a.
Jesi promenio misljenje o njoj? Hahahahaha. Meni je na kraju ona medju najjacim glavama. I Lana i Lexova sestra.
FoX FoX   15.12.2022 u 13:28

Cranium (14.12.2022 / 23:02)
Znam da si kukao kad ce da se vise sazna njegova tajna. Zanima me kako si doziveo Lanino otkrivanje tajne. <spojler> Takodje zanima me scena na krovu
Hahah

A što se tiče krova

Forum početna