From Dusk Till Dawn(Od Sumraka Do Svitanja)
Forum Zabava Serije

atom atom   31.01.2015 u 18:47

Tommy (31.01.2015/17:42)
djangova osveta inspiriran, spageti vesternima. nemilosrdni gadovi inspiriran macaroni combat filmovima.(europski ratni filmovi, vecinom talijanski) reservoir dogs, inspiriran hong konskim filmom, pul
Da,da...i onda je mrmot zavio čokoladu u foliju Lik ima do jaja filmove,nebitno čime je bio inspirisan dok ih je radio.
Tommy Tommy   31.01.2015 u 21:06

atom (31.01.2015/17:47)
Da,da...i onda je mrmot zavio čokoladu u foliju Lik ima do jaja filmove,nebitno čime je bio inspirisan dok ih je radio.
kao redatelj je lopov, ali kakvi su mu scenariji? dijalozi izmedju likova, dosadniji od proljeva, ne lineralna radnja, i to je tebi dobro?
atom atom   31.01.2015 u 21:31

Tommy (31.01.2015/20:06)
kao redatelj je lopov, ali kakvi su mu scenariji? dijalozi izmedju likova, dosadniji od proljeva, ne lineralna radnja, i to je tebi dobro?
Oćeš da kažeš da je Kill Bill glup film?Pa dobro,brate,dal si ti tačan?
Tommy Tommy   31.01.2015 u 22:12

neznam, vjerojatno je, nisam ga jos gledao. gledao sam kita u bila. sa cime mazes karu? sa cistom guscom masti. ajd u rodic i kupi mb pivo, svetsko a nase.
Edy Edy   02.02.2015 u 12:20

100% se slažem sa Tommijem, gledao sam Kill Bill. Kakva je to glupost čovjek ne može vjerovati, jedan od najgorih stvari na što sam mogao potrošiti vrijeme. Ovaj Django samo jednom pošao gledati pa batalio koliko se sjećam. Nisam ni znao da je Tarantino radio na obadva.

Ali haj da ne spominjemo sad Tarantina, eto da zanemarimo sad sve što je prije radio... i ćorava koka nekad zrno pogodi ;)

Pogledam ovu sliku na vrhu i opis iiii.. jel ima ikakve sličnosti sa čime ljudi? Ikad čuli za Supernatural? Šta se radi u supernatural: "Dvojica braće love i ubijaju demone i mitska čudoviša" -.- Razlika: Sveli to isto samo na vampire -.- Evo bacit ću pogled pa javljam...
atom atom   02.02.2015 u 12:34

Edy (02.02.2015/11:20)
100% se slažem sa Tommijem, gledao sam Kill Bill. Kakva je to glupost čovjek ne može vjerovati, jedan od najgorih stvari na što sam mogao potrošiti vrijeme. Ovaj Django samo jednom pošao gledati pa ba
Supernatural je loša ekranizacija stripa Hellblazer,onaj Castiel ili kako već da se zove,nosi mantil,košulju i crvenu kravatu,a to isto nosi i John Constantine,inače gl.lik iz stripa.Ova serija je rađena po ideji na film,koji je snimljen 1996 godine,tada Supernatural nije ni bio u planu.
Edy Edy   02.02.2015 u 12:45

atom (02.02.2015/11:34)
Supernatural je loša ekranizacija stripa Hellblazer,onaj Castiel ili kako već da se zove,nosi mantil,košulju i crvenu kravatu,a to isto nosi i John Constantine,inače gl.lik iz stripa.Ova serija je rađ
ahaha, no isto nosi Constantine. Jao jao. Mantil nosi i Doctor Who. Nosi i košulju. Samo fali crvena kravata Glupo poređenje druže ;) Supernatural je odlična ekranizacija, čega bilo
atom atom   02.02.2015 u 12:51

Edy (02.02.2015/11:45)
ahaha, no isto nosi Constantine. Jao jao. Mantil nosi i Doctor Who. Nosi i košulju. Samo fali crvena kravata Glupo poređenje druže ;) Supernatural je odlična ekranizacija, čega bilo
Da bi razumeo o čemu pričam,prvo moraš pročitati strip Hellblazer.Taj strip je počeo da se izdaje 1985 godine,i u tom stripu Constantine je pijanac,veliki pušač cigareta,narkoman,švaler kome se j**e za sve živo,i koji LOVI DEMOME I OSTALA NADPRIRODNA BIĆA,što isto dešava u Supernaturalu.Supernatural je smešna serija,u odnosu na strip.Ali,ajd da ne spamujem po temi.
Edy Edy   02.02.2015 u 13:54

atom (02.02.2015/11:51)
Da bi razumeo o čemu pričam,prvo moraš pročitati strip Hellblazer.Taj strip je počeo da se izdaje 1985 godine,i u tom stripu Constantine je pijanac,veliki pušač cigareta,narkoman,švaler kome se j**e z
druže, to je ova serija imdb.com/title/tt3489184/ Jedino što je isto je što love demone Nije ti to nešto unikatno za tu seriju Imaš tone i tone serija gdje se love natprirodna bića.

Za ovaj Dusk. bla bla.

Naslov: 4/10 - ko će ba ovo pamtitit

Pregledao sam epizodu jedan i kao što rekoh u drugoj temmi, nije loša. Jedno 6/10 ;)
Ne kontam kako more biti o natprirodnom kad niđe nema nijednog vampira a da je stv. prikazan sem iluzija onog luđačkog brata
Inače, onaj sa naočalama je užas od glumca On je upropastio najviše ovo
Nije mi se svidio kraj, a ni ovo sa kartelom. Oni love vampire? Više liči na drugu sezonu Prison Breaka

Pogledat ću još koji epizodu. Msm da ima potencijala ali ovaj sa naočalama mora da se popravi inače odo ove u lošem pravcu. Sve u svemu: 6/10 ;)
atom atom   02.02.2015 u 14:06

Šta si ti mislio?Ako je serija o vampirima,ne mora odmah u prvoj epizodi da iskoče vampiri i da se kolju sa njima.Vampiri se pojvljuju od četvrte epizode.Marco Polo je serija rađena po istorijskom događaju,i veoma je istinita,jer je Polo zaista služio Kublaj Kanu,uči malo istoriju Kine.

Forum početna