Slušalice za fon
Forum Tehnologija Mobilni telefoni

FoX FoX   03.07.2017 u 03:36

Znači ne verujem
A dobro ko zna koje su sluške oni testirali,da li bubice ili one velike...sony i pioneer su ok kad su sluške za komp u pitanju,ali njihove bubice...
FoX FoX   13.08.2017 u 12:06

Eee @cranium koje sluške koristiš?
one plave ili ove nove?
Cranium Cranium   14.08.2017 u 01:24

FoX (13.08.2017/10:06)
Eee cranium koje sluške koristiš?
one plave ili ove nove?
Kako kada. One plave mi mnoooogo basa daju, ali crne su mi taman na novom fonu. Zavisi od raspolozenja.
FoX FoX   14.08.2017 u 01:29

Nadam se da će sledeće sluške koje pazarim imati bolji bass od ovih plavih...ali teškoo

pfff ne hvališ se da si kupio novi fon

Ček,jel crne imaju jak bass kao plave sad na ovom novom fonu?
Cranium Cranium   14.08.2017 u 01:31

FoX (13.08.2017/23:29)
Nadam se da će sledeće sluške koje pazarim imati bolji bass od ovih plavih...ali teškoo

pfff ne hvališ se da si kupio novi fon

Ček,jel cr
Nemaju, ali ne manjka im basa na novom. Dobre su i jedne i druge.
FoX FoX   18.08.2017 u 20:50

Otišla mi desna slušalica na ovim philips sluškama koje sam pazario prošle godine...
Nije kabl, crkla je slušalica izgleda...

Ja ih lepo spakovao u njihovu kutiju, poneo račun i pravo u WinWin..

Objasnim liku u čemu je problem i on mi kaže " Imaš 2 opcije, prva je da odeš u Ušće šoping centar, i da ti zamene te pokvarene za nove, pošto ih mi nemamo na stanju, ili opcija broj 2, da ih ja poručim pa da dođeš u ponedeljak i da zameniš "
Aa lik nije nije ni proverio u kakvom su stanju sluske(msm u odličnom su stanju ali opet )

Etooo kakav je winwin..
Ovo nije prvi put..izlazili su mi u susret najmanje 5x...

Najbolji suuu!

E sad ne znam da li još neke prodavnice, tipa gigatron ili tehnomanija imaju ovakvu politiku ali čisto sumnjam.
Ne znam kako im se ovo isplati ali dobro je, nadam se da neće promeniti politiku
Zvezdas Zvezdas   18.08.2017 u 22:02

FoX (18.08.2017/18:50)
Otišla mi desna slušalica na ovim philips sluškama koje sam pazario prošle godine...
Nije kabl, crkla je slušalica izgleda...

Ja ih lepo spakovao
nece tehnomanija da zameni tako lako sto se tice winwina svaka im cast stvarno izlazili su i meni par puta u susret

inace i meni riknule slusalice moje otisao kabl na donjem ulazu u slusalice,i nmg da sada taj kabl popravim jer nije lako namestiti nznm zasto je otisla ta slusalica jedna,ali pomerim kabl i savijem ona radi,a nmg tako da zalepim slusalicu moram nove da kupim izgleda...
FoX FoX   18.08.2017 u 22:20

Pa to Ko je lud da ti da nove slušalice i uzme stare, pokvarene koje si kupio pre godinu dana
Ali eto, kapiram da je bitno da budu očuvane tu i tamo i da se zapakuju lepo u originalnu kutiju i to je to i naravno račun.

Zvez, dobiću jedne slušalice uskoro pa ako budu dobre rećiću ti koje su pa da ih pazariš u winwinu i onda ako ti se pokvare, odneseš i dobiješ nove
Zvezdas Zvezdas   18.08.2017 u 22:25

FoX (18.08.2017/20:20)
Pa to Ko je lud da ti da nove slušalice i uzme stare, pokvarene koje si kupio pre godinu dana
Ali eto, kapiram da je bitno da budu očuvane tu
pa samo samo oni mogu da zamene ali bilo sta zamne,pec,slusalice,ventilator
A moras lepo da zapakujes,tako i ja zapakujem,ali meni je uvek skoro ocuvano koliko se moze

hahah ajd vidi ako budu valjale a meni je bitan u mikrofon da imaju
FoX FoX   20.08.2017 u 14:47

aaa prošlo je 3dana i baš mi nedostaju slušalice jedva čekam sutrašnji dan

Forum početna